TANITIM II

69.7K 2.3K 263
                                    

Merhabalar ☺️☺️
Birazcık daha merak etmeniz için yepyeni bir tanıtımla geldim 😈😈 Hikayeye ne zaman başlayacaksın diye soranlara merak edenlere açıklıyorum 😂 Kiraz Mahallesinin finaline çok az kaldı final verdikten sonra ,birazcık dinlenip hemen başlayacam "Neredesin Sen " hikayemize. Kütüphanenizde yerini alsın ara ara böyle tanıtımlar gelebilir 🙈

Bu hikayemizden beklentilerinizi , tahminlerinizi, istediklerinizi hepsini yorumlarda bekliyorum ve oylarınızı da 🙈Desteğinizi lütfen esirgemeyin😚😚🙏🏻

İyi Okumalar 👍🏼



Deniz kenarının karşısındaki masaya rakı sofrası kurulmuştu. Ahsenle Yılmaz, Duyguyla Alihan , Osman'la Yeliz ve karşılıklı oturan Nazenin ve Halit vardı.

Yılmaz Ahsen'in omzuna kolunu atıp rakısından bir yudum aldı. Başını yerden kaldırmayan arkadaşı Halit'e baktı. Geldiklerinden beri başı yerden kalkmıyordu. Sohbete çok az katılıyordu, Halit eski Halit değildi .

"Ya bu rakı da kuru kuru ıslatılmıyor be. Yok mu sesi yanık olan söylesede öyle içsek rakımızı" diye konuştu Alihan. Nişanlısının yanağına birde buse kondurdu.

"Nazenin'in sesi çok güzeldir aslında"

Halit başını kaldırıp karşısında oturan kıza baktı. Bir yanı sesini bile duymak istemezken bir yanı deli gibi o sesi duymak için can atıyordu. Derince iç çekti. Kadehinden bir yudum alıp mavi gözlere baktı.

Yeliz yanıbaşında duran bağlamayı Nazenin'in kucağına bıraktı. Nazenin bağlamayı sıkıca tuttu. Sandalyesini geri itip parmaklarını bağlamanın tellerinde dolandırdı. Parmaklarıyla hayat verdiği bağlamanın telleri dile geldi, usul usul çalmaya başladı. Biraz parmakları tellerde gezindikten sonra Nazenin'in efsunlu sesi duyuldu.

"Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman
Bu kadar dilek
O yarin yüzünü bir daha görek
Aman Aman
Bana kısmet değil dizinde yatmak Aman Aman
Dizinde yatıp da yüzüne bakmak Aman Aman"

Nazenin karşısında oturan Halit'in gözlerine bakarak türkünün ikinci nakaratını söylemeye başladı.

"Gel aman aman yanıma
Kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün 
Değer dünya malına"

Nazenin türküsünü bitirince yan tarafına bağlamayı koydu. Herkes ağzına sağlık derken Halit masadan kalktı gitti. Nazenin bir hışımla kalkıp, dışarıya çıkan Halit'in kolunu tuttu.

"Nazenin yapma anlıyor musun yapma. Kaç defa söyledim sana. Ben senin istediğin gibi bir adam değilim. Benim içim virane. Kırık dökük enkaz altında. Yapma Nazenin"

"Belki ben düzeltirim o enkazı. Belki o virane dediğin yerde papatyalar açtırırım. Dünyam yok diyorsun ya sen benim keşfetmek istediğim dünyasın Halit"

"Bak denemeye çalıştım ama olmuyor Nazenin. Benim içimde sana gelen sokakların hepsi çıkmaz sokak"

Nazenin gözyaşlarını tuttu. Ağlamayacaktı. Ağlamak istemiyordu. Yüzüne alaylı gülümsemesini yerleştirdi.

"Sen gelmek isteseydin, o sokakların hepsi bana çıkardı"

~~
İnstagram: visnehikayeleri

NEREDESİN SEN? (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now