10. Bak Aşk Diyorum

32.8K 2.3K 833
                                    

Hepinize İyi Okumalar. Oy vermeyi unutmayın! Bölümü OzeninAysesi okuyucumuza ithaf ediyorum💛

~~
Ahsen mutfakta kahve yaparken bir yandan da telefonu omzuna sıkıştırmış aradığı kişinin açmasını bekliyordu.

"Alo"
"Alo İpekçi'm ben Ahsen ablan canım nasılsın?"
"İyiyim Ahsen abla sen nasılsın ?"
"İyiyim tatlım. İpek bugün Nazenin'in doğum günü akşama doğum gününü kutluyoruz. Yardımına ihtiyacım var." Tek nefeste konuştu Ahsen.

"Akşam doğum günü mü ? Ay bilmiyordum. Ne yapmam gerekiyorsa yaparım Ahsen abla."
"Kuzucum yapman gereken tek şey sana mesaj attığım saatte Nazenin'e bir şeyler uydurup Halit'in çay bahçesine getirmen. Gerisini biz kızlarla hallederiz."
"Tamam Ahsen abla"

Ahsen İpek'le konuştuktan sonra telefonu kapatıp kocasına yaptığı kahveyi fincana döktü. Tepsiye kahveyi koydu kendisine de vişne suyunu koyup Yılmaz'ın yanına geçti salona.

"Teşekkür ederim güzelim" Yılmaz televizyonda maç özetlerini izliyordu. Gözünü televizyondan ayırmadan kahvesini sehpaya koydu. Tekrar ayaklarını büyük sehpaya uzattı Yılmaz. Ahsen 5 aylık olan karnına dikkat ederek oturdu kocasının yanına. Yılmaz yanına oturan karısını kollarının arasına alıp şakağını öptü. Ahsen de ayaklarını Yılmaz'ın bacaklarının üstüne koyup kollarıyla kocasının belini sardı. Klasik pazar sabahı rutinlerini yapıyorlardı.

"Yılmaz"
"Canım"

"Yılmaz bugün Nazenin'in doğum günü bir şeyler yapalım."
Yılmaz televizyondan gözlerini ayırarak Ahsen'e baktı. "Yapalım hayatım. Aklında var mı bir şeyler"

" Zaten Nazenin'in şu sıralar aklı başında olmadığı için büyük ihtimalle unutmuştur. Halit'in mekanında kutlayalım doğum gününü. Yakında Nazenin'in dükkanına."

"Ben Halit'le konuşayım o zaman. Tamam derse akşama ayarlarız."
Ahsen kocasının yanağına elini koydu. Başını kendine yaklaştırdı. "Tamam derse değil kocacım tamam desin ve akşam doğum gününe Halit'te gelsin."

"Güzelim mekanı ayarlarız da doğum gününe Halit'in geleceğini sanmıyorum. Nazenin'den uzak durmaya çalışıyor. Malum olanlar."

"Kendini amma naza çekti bu arkadaşın da. Normalde kızların yapması gereken tavırları Halit sergiliyor. Ben anlamam Yılmaz o arkadaşın bugün akşam ki doğum gününe gelecek."

Yılmaz karısının sinirli tavrına güldü. "Konuşurum onunla ben sıkma canını. Hatta gidip konuşayım ona göre de sana haber veririm" Yılmaz'la Ahsen birlikte ayaklandı. Ahsen ceketini giyen kocasının yanaklarından tuttu.

"Hadi evimin direği, kalbimin sahibi yiğidom. İkna et huysuz arkadaşını da akşam gelsin"

Yılmaz gülerek karısını öptü. Tam çıkarken konuştu."İşine gelince evimin direği, yiğidom işine gelmeyince Yılmaz başım ağrıyor, karnım ağrıyor."

"Hiii nankör."

Ahsen Yılmaz'ı gönderdikten sonra cebinden telefonunu çıkarıp Duygu ve Yelizle olan gruba mesaj attı.
"Akşama Halit'in mekanındayız kızlar"

Duygu: "ayarladınız mı"

Ahsen: "Yılmaz'ı Halit'in yanına gönderdim büyük ihtimalle ayarlayacak."

NEREDESİN SEN? (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now