5. Dedikodu

36.8K 2.3K 609
                                    

Herkese Merhaba 🙋🏻 lütfen okuyun!

Çok beklettim sizleri, çünkü artık okulum başladığı için yapmam gerekenler vardı ve bu zamanda bölümü de yazamadım🙄 Tekrardan dönmüş bulunmaktayım😀 Arkadaşlar belki burayı okuyorsunuz ya da okumuyorsunuz bilmiyorum ama yine de yazmak istiyorum. Geçen bölümde 500 kişiye yakın bölüme bakılmış verilen oy sayısı ne yazık ki 150'yi geçmiyor. Gerçekten bu duruma üzülmüyor değilim. Aman bir oydan ne olacak demeyin , bir kişi yoksa bile eksiğiz. Alttaki küçücük yıldıza basmak çok kolay bir şey deneyin bana hak vereceksiniz😂Oy verenlere , her bölüm yorum yapan arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum❤️
Ve canım arkadaşımın en tatlış yazarın bulutsal 'ın yazdığı "Bal Tadında" hikayesine hala bakmamışsanız , hemen sizi oraya alalım. Hem bende varım, yani kısmen 😂😍ithaf isteyenler buyursunlar 👉🏻

İyi Okumalar...
~~

Aysel sultan Nazenin'in bu mahalleye geldiği günden bu yana aklında kırk tilkiyi döndürüyordu. Ölçüyor biçiyor her şeyi kendi istediği kalıba sığdırıyordu, baktı sığmıyor mu biraz daha kesiyordu. Olmadı işler eğri mi gitti hiç üzülmeyip ona göre kılıfını biçiyordu yani Aysel Sultanın fıtratında olmuyor kelimesi yoktu, her şeyin bir oluru vardı ayol !

Geçen gün Nazenin'e kurşun döktüğünden beri işler kafasında daha net bi hal almıştı. Halit'in annesine, "anne kimseye karışmayın " sözünden sonra Aysel Sultanı durdurabilene aşk olsundu. Nazenin ne kadar olmaz , hayır , şuan için bir şeyler istemiyorum dese de Aysel sultan helal süt emmişinden bir damat adayı  arıyordu! Hatta Yeliz'e dört bir yana haber saldım Nazenin kızıma göre birisini bulmadan bana uyku haram demişti. Oysaki tamamen yalandı bu durum, Aysel sultan kimseye haber etmemişti. Yeliz'in herkesi söyleyeceğini bildiği için azıcık kafa karıştırmak istiyordu , hepsi bu kadar.

Yakın bir arkadaşıyla konuşmuştu. Onun oğluna kız arıyorlardı. Aysel sultanda Nazenin'i önerdi. Laf arasında da Nazenin'in iş yerini ağzından kaçırmış , hatta limonata içsinler demeyi de ihmal etmemişti. Laf lafı açardı sonuçta!

Aysel sultanla Gülistan hanım da bu arada sık sık biraraya geliyorlardı. Hüsamettin'i Nazenin'in oraya göndermeyi de birlikte planlamışlardı. Aysel Sultanın aklına bir şeyler daha geliyordu.
Hüsamettin'in Nazenin yanına gideceği gün Aysel sultan da Gülistan Hanımla otururlarken
Aysel sultan Hüsamettin meselesinin ardından olacakları Gülistan hanıma anlatınca, Gülistan hanım ilk yok , yapmayalım valla Halit'i sonra tutamam dedi.

"Ahiretliğim sen bu oğlan artık mutlu olsun, huzurlu olsun, evi yuvası olsun istemiyon mu?"
"Ahiretliğim istemem mi oğlumun yüzünün gülmesini , torun sevmeyi ama Halit'i de biliyorsun tersi pek bi kötü."
"Yemişim onun tersini be , hem sen merak etme seven adam ehlileşir." Deyip Gülistan Hanımı da ikna etmişti Aysel sultan.

Aysel sultan telefonuyla hemen Ayşen'i arayıp Gülistanlara gelmesini söyledi. Bir süre bekledikten sonra Ayşen gelmişti.

"Hayrola Aysel abla neden çağırdınız beni" dedi Ayşen çekinerek. Aysel sultan Ayşen'e baktı. Ahsenle Yılmaz'ın nişanlılık dönemlerinde dedikodu çıkaran yellozdu bu. Alihanla Duygu içinde bir kaç şey söylemişti. Semra hanım , Duygu'nun annesi , kendisi , gelini Ahsen , Duygu iyi benzetmişlerdi bu yellozu. Hatta hızını alamayıp kavgada Ayşen'in yanağını bile ısırmıştı. Sonra hiç böyle şeyler yapmamıştı Ayşen akıllanmıştı. Aysel Sultanın dayağı işi çözmüştü!

NEREDESİN SEN? (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now