25. Bir Sen, Bir Ben, Bir De Bebek

34.3K 1.9K 590
                                    

Hepinize İyi Okumalar☺️ bölümümüzü 1kalem1silgi  ithaf ediyorum 🌸

~~

"Ayol deli bu oğlan vallahi billahi deli. Yeni lohusalığı bitmiş kadını koştura koştura indirdi merdivenlerden." Aysel sultan gelininin elinden tutup giden oğlunun arkasından bakıp söyleniyordu.

Nazenin Aysel sultanın omuzlarına elini atarak baktı ikiliye. "Deli değil oğlun Aysel sultan, sevdalı."

"Ondan diyorum ya deli diye maviş. Akıllı adamın sevdayla ne işi olurmuş" eliyle ağzını kapatıp gülerek bedenini çevirdi Aysel sultan.

Yiğithan bebeğin baby shower merasimi biter bitmez Yılmaz karısının elinden tutup dışarı çıkmışlardı. Şimdi de salonda Aysel sultan, Semra Hanım, Duygu, Alihan, Yeliz, Osman, Nazenin ve Halit durmuş hepsi birbirine bakarken bir anda gülmeye başladılar.

"Anacım birisi doğurdu anne oldu dedik birisi de baba oldu artık ağır uslu olurlar dedikte pek işe yaramadı galiba" Semra Hanım gülerek dünürüne baktı.

"Yok Semracım yok! Bunların hepsi" eliyle salondaki tüm gençleri işaret etti. "Elleri bastonlu olsa bile bir yanı hala deli kalacak."

"Yani sen gibi annem öyle mi?" Yeliz annesini baştan aşağı süzerek konuştu.

"Sus bakıyım saçaklı. Ayol dediği lafa bak. Ben kim delilik kim?" Salondaki herkes Aysel sultana bakıp "tabi tabi" dercesine sırıttı.

"Hadi bakalım çok oturduk kalkın da toparlayalım buraları" diyip ayaklandı Aysel Sultan.

Nazenin Aysel teyzenin önüne geçip ellerini omuzlarına koydu. "Dur bakalım Aysel sultan Semra teyzeyle seni evlerinize alıyoruz, bugün çok yoruldunuz."

Nazenin'in söyledikleri kulağına güzel geliyordu Aysel sultanın. Yorulmuştu bugün, mahallenin kadınlarına laf yetiştirecem diye çenesi de ağrımıştı hem ! Dünürü Semra hanıma baktı onunda kendinden kalır bir yanı yoktu. Hiç nazlanamayacaktı. Hem bir sürü kız vardı evin içinde hepsi birer tabak kaldırsa ayol iş hemencecik biterdi.

Semra hanımın koluna girip " o zaman biz gidelim bari. Hadi güzel kızlarım siz hallediverin buraları" diyip beraber çıktılar evden.

Nazenin ellerini beline koyarak salondaki oturanlara baktı. "Evet şimdi iş bölümü yapıyoruz. Beyler siz bu odanın süslerini, balonlarını toplayın. Kızlar bizde bulaşıkları halledelim. Gürültü yapmayalım da paşamız uyanmasın"

Herkes oturduğu yerden birer birer kalktı kızlar masadaki tabakları mutfağa taşırken beyler de asılı olan balonları süsleri topluyordu. Nazenin içeri geçip Yiğithan'ın odasının kapısını usulca açtı. Sessiz adımlarla yaklaştı beşiğe. Başındaki mavi beresiyle şirinlere benziyordu, yüzündeki tatlı ifadesiyle tam sevilmelikti Yiğithan. Battaniyesinin üstündeki eline öpücük kondurdu. Çok şanslıydı Yiğithan bebek böylesi anne babaya, sevenlerine sahip olduğu için. Böyle bir ailede dünyaya geldiği için şanslıydı. Kaderinin de ailesi gibi sevdikleri gibi güzel olmasını diledi Nazenin. Yine usulca kapıyı kapattı. Arkasını döndüğünde Halitle burun buruna geldi.

"Hii ! Korkuttun beni Halit" elini kalbinin üstüne koyarak derin bir nefes verdi Nazenin.

Halit aralarındaki mesafeyi kapatarak dibine girdi Nazenin'in. Kalbindeki elini avucunun içine alıp dudaklarına götürüp öptü.

"Korkma. Hatta alış bu duruma. Nereye gidersen git en fazla uzak olacağımız mesafe bu kadar işte" gözleriyle aralarındaki mesafeyi işaret etti.

NEREDESİN SEN? (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now