3. Çiçek Kız

45.3K 2.6K 1.1K
                                    

Herkese Merhaba ☺️Sizleri çok bekletmeden elimden geldiğince bölümleri hızlı atmaya çalışıyorum. Yeni hikayemize olan ilginiz için ayrıca çok teşekkür ederim. Lütfen yorumlarınızı da eksik etmeyin. Önerilere her zaman açığım😋😉 Minicik yıldıza basmayı da ihmal etmeyin 🙈
Hikayenin yeni kapağı için de megakitap çok teşekkür ederim 😍
Bölümü sinvend okuyucumuza ithaf ediyorum☺️
(İthaf isteyenler buyursun efenim)

 Önerilere her zaman açığım😋😉 Minicik yıldıza basmayı da ihmal etmeyin 🙈 Hikayenin yeni kapağı için de megakitap çok teşekkür ederim 😍Bölümü sinvend okuyucumuza ithaf ediyorum☺️(İthaf isteyenler buyursun efenim)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Halit karakteri

Nazenin karakteri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nazenin karakteri

İyi Okumalar 🤗
~~

Nazenin gelen kitapseverlerle sohbet ediyordu. Edebiyat bölümünü bitirdiğini laf arasında söylediğinde kitaplar hakkında daha fazla muhabbet dönmeye başlamıştı. Çocukluğundan beri okuduğu için çoğu kitaplar hakkında bilgisi vardı. Kitap öneriyor, sevdiği kitapları tavsiye ediyor, gelenlerden de kitap tavsiyesi alıyordu. Burada geçirdiği vakitleri seviyordu Nazenin.Sabahları dükkanına geliyor, hafif bir müzik eşliğinde raflarının tozunu alıyordu. Yeni gelen kitapları kayıda alıyor, raflara yerleştiriyordu. Akşamda 7 gibi kapatıp evine gidiyordu. Yemeğine yedikten sonra ya Ahsen geliyordu ya Ahsen'e gidiyordu. Haftasonları da Duygu, Yeliz ve Ahsenle bir şeyler yapıyorlar ya da evinde kendine vakit ayırıyordu. Günleri böyle geçiyordu.

Günler böyle geçerken Halitle de gitgide iyi anlaşıyorlardı. Sabahları günaydın akşamları iyi akşamlar diyorlardı en azından. Birde bazı günlerde molalarda içilen çaylar vardı. Bazen Nazenin gidiyor bazen de Halit geliyordu çay içmeye. Güzel gidiyordu. Ama aklının bir yerinde Yılmaz'ın söylediği içine kapanık cümlesi vardı. Merak ediyordu. Ahsen'i kaç kere sıkıştırdıysa ağzından laf alamamıştı. Sonra bıraktı sormayı Nazenin. Belki Halit'in özeliydi ve kimseye anlatmaması konusunda tembihlemişti. Yine de merak duygusunu bastıramıyordu.

Gelen müşteriler satın aldığı kitabın ücretini ödedikten sonra çıktılar. Açıldığı ilk günler pek kimse uğramasada git gide kalabalıklaşıyordu dükkanı. Sabah gelen öğrenci tayfası da kitapların ücretini ödeyip gittiklerinde dükkan da kimse kalmamıştı, Nazenin de rahat bir nefes aldı. Büfenin arka tarafındaki koltuğuna geçip oturdu. Telefondan annesini bulup aradı.

NEREDESİN SEN? (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now