Capitolul 37

13.7K 704 109
                                    

Ar exista vreo posibilitate ca sa il fi lasat intentionat aici? Nu cred... Probabil nici nu si-a dat seama ca lipseste.

Am simtit ca sangele incepea sa imi circule cu o mai mare viteza prin vene. Daca o sa ma prinda ca vreau sa il folosesc?

Neputand rezista impulsului l-am luat in mana. As putea sa-l folosesc? Daca al meu a fost luat, acesta ar putea sa ma ajute.

Pentru un telefon atat de performant, e ciudat ca nu are nici o parola care nu ar permite folosirea altcuiva...

Am expirat adanc. Libertatea mea sta doar in acest telefon. Sa o fac sau nu? Fa-o! As putea sa sun, dar am fost avertizata sa nu mai incerc vreo prostie... Vrei acasa? Da, dar nu asa. Ma vor omori... Lasa naibii de avertizari. Libertatea ta e mai scumpa decat avertizarile oricarui nebun... mi-a strigat constiinta mea.

Ok, ok, sun. i-am raspuns constiintei mele. Dar cui? Peste cateva minute e miezul noptii. Ar putea sa doarma...

Tata? Nici gand... A fost distrus cand a murit mama. Nu vreau sa imi imaginez cum este dupa ce a aflat ca am urmat-o si eu... Nu o sa reziste unui astfel de soc. Nu vreau sa imi inchipui cum se simte dupa toate astea... Ar fi o lovitura prea puternica sa il sun dupa acea veste...

Emma? Nici sa nu indraznesti. Nu ar rezista nervos... E cea mai buna prietena a mea, nu ii pot face asa ceva... Nu atunci cand stie ca maine trebuie sa plece la inmormantarea mea... O sa faca vreo prostie pe negandite si cine stie ce i s-ar putea intampla? Oricum... Ce ar putea sa faca ea impotriva lor? E doar o fata neputincioasa, la fel ca mine...

AleasaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum