5. fejezet (+18)

16.5K 419 14
                                    


Harry mögött lépek be a szobámba. Az ajtót nagy hanggal vágja be mögöttem. Felé fordulok, de ahogy találkozik tekintetünk ő megpördít a csípőmnél fogva. Leheletét a fülemnél érzem és halkan, érzékien kezd a fülembe duruzsolni.

- Van két roppant fontos szabály, Cica – mormogja – Az első, amit már egyszer mondtam is, hogy ott és akkor teszlek magamévá és olyan módon, ahogy én akarom. A második pedig az, hogy tilos megcsókolnod. Nem csókolózom és nincs semmi érzelgőség. Érthető voltam?

Mély levegőt veszek, majd bólintok, hogy jelezzem, tudomásul vettem a szabályait.

- Nem hallottam a válaszodat, Cica – dörzsöli ágyékát a fenekemnek – Értetted a szabályokat?

- Igen, értettem – felelem.

- Nagyszerű – távolodik el tőlem, majd lassan elém sétál.

Az Averytől kapott felső pillanatok alatt a földre kerül. Mivel alatta nem volt melltartó, így szeme elé tárulnak fedetlen melleim. Smaragdjai csillogni kezdenek, majd kezeivel markolászni kezdi őket. Eme tette kissé kelletlen és fájdalmas.

- Ez fáj – húzódom el tőle és kezeimmel eltakarom a melleim.

Harry tekintetéből árad a düh.

- Azt hittem az előbb elég világos voltam, Cica – ragadja meg tarkóm és magához ránt, s mindössze néhány centiméter választ el minket.

- De nem volt szó arról, hogy fájdalmat okozol – nézek mélyen a szemébe – Lehetséges, hogy más ribancokkal ezt megtehetted. Velem nem fogod.

Nem bírja tovább türtőztetni magát. A hajamnál fogva az ágyra taszít, majd a mellbimbóimra cuppan. Harapja és szívja, ahogy csak tudja. Könnyeim utat törnek maguknak a fájdalom miatt. Kezeit a rövidnadrágomhoz vezeti, majd eltávolodik tőlem és lehúzza rólam, aztán a földre hajítja. Így mindössze már csak egy bugyi van rajtam.

Harry egy gyors mozdulattal leveszi a fekete pólóját, és felállva az ágyról leveszi magáról a farmerjét is. Ez idő alatt én egészen az ágy háttámlájáig mászom fel. Harry rám emeli tekintetét, s szemei már fekete színben ragyognak.

Felmászik hozzám és ágyékát erőteljesen az enyémnek dörzsöli.

- Ha már ennyire felmásztál, kússzál szépen lejjebb és szopd le apucit – majd és vállamnál nyom lejjebb az ágyon.

Legszívesebben ellenkeznék, és a térdemmel köszönnék legbecsesebb testrészének. De tudom, hogy abból én jönnék ki rosszul.

Lejjebb csúszom az ágyon, Harry pedig letolja a boxerét, de csak annyira, hogy farkát szabadon engedje. Meg kell hagyni, méretes hímtaggal rendelkezik. Megmarkolja büszkeségét és az arcomhoz érinti.

- Kényeztesd szépen apucit – nyögi.

Mivel semmi gusztusom a szopáshoz így számba erőlteti férfiasságát és komótosan mozogni kezd. A lassú tempó azonban hamarosan felgyorsul és lökései erőteljesebbé vállnak. Makkja egészen a torkomig ér, amitől öklendeznék, de esélyt sem kapok rá. A tüdőmben egyre kevesebb a levegő, de Harry nem lassít. Tenyereim combjaira teszem és eltolom magamtól. Farka, ahogy kikerül a számból, köhögni kezdek és levegő után kapkodom.

- Virágszálam – kezdi gúnyosan – ha egy faszt nem tudsz torokra vinni, mi lesz veled, mikor a drogot kell nyelned?

Válaszolni időm sincs. Hímtagját ismét a számba nyomja és ugyanolyan erős lökésekkel kényezteti magát, mint az imént. Egy örökkévalóságnak tűnő perc után kihúzza férfiasságát a számból. Én ismételten köhögni és öklendezni kezdek.

- Mássz feljebb, Cica – utasít.

Teszem, amit mond. Nincs más választásom.

Letépi rólam a bugyit és szétfeszíti lábaim, majd miután végigsimít nőiességemen, belém csúszik.

- Érdekes – nyögi – Úgy láttam nem élvezted annyira, hogy kényeztethettél, mégis nedves és forró vagy.

Nem szólok egy szót sem. Ha megszólalok, csak elküldeném melegebb éghajlatra és akkor később érne véget ez a rémálom.

Harry őrületes tempót kezd diktálni. Kezeim a fejem fölé emel és csuklóm az ágyhoz szorítja. Az egyetlen dolog, ami tartja bennem a lelket, hogy a nővérem miatt viselek el mindent. Minden egyes másodperccel egyre közelebb vagyok a célomhoz. És ennek a kínzásnak a végéhez.

Arra eszmélek fel, hogy Harry kihúzódik belőlem és megragadja a derekam.

- Fordulj hasra és pucsíts be szépen – utasít.

Megfordulok és teszem, amit mond.

- Ügyes vagy, Cica – morogja a fülembe.

Farka ismét belém kerül és folytatja azt, amit elkezdett. A fejem alatt lévő párnát markolom és összeszorítom a szemem. Mozgása gyors, ritmusos és magabiztos. Az egyetlen célja, hogy ő kielégüljön. Ez pedig hamarosan be is következik. Kihúzza belőlem büszkeségét és a hátamra élvez. Torkából férfias morgások és nyögések törnek elő.

Leszáll az ágyról és rendesen felhúzza a boxerét. Felveszi a nadrágját és pólóját majd rám néz.

- Kapd össze magad és aludj – mondja – Holnap szállítasz, Virágszálam.

Szemeim kikerekednek és felülök az ágyon.

- Mi?

- Jól hallottad – feleli – Készítsd a torkod, mert ha azt csinálod, amit ma este, nehéz lesz a holnapi napod. Este pedig újra találkozunk – vigyorog majd elhagyja a szobámat...


Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now