25. fejezet (+18)

14.3K 450 16
                                    

Ajkaink új ismerősként köszöntik egymást és szinte azonnal ugyanazt a lágy ritmust követik. Harry nyelve bejutást kér számba, amit meg is adok neki minden gondolkodás nélkül. Derekamnál fogva az ölébe húz, de közben csókunk egy pillanatra sem szakad meg. Kezei hátamon járnak, majd levezeti fenekemhez és erősen belemarkol. Az érzésre egy nyögés szakad ki ajkaim közül. Harry is egy állatias, mégis férfias morgást hallat.

Nőiességemnél érzem, ahogy hímtagja megmozdul, és egyre jobban keménykedik. Mindennek észhez kellene térítenie, de Hazz teljesen elvette az eszem. Ujjaim tarkóját simogatják, és hajába túrva húzom magamhoz – ha lehetséges – még közelebb.

Gyűlölnöm kellene őt, amiért miatta halt meg a nővérem. A megölését kellene terveznem, ahelyett, hogy a karjaiban hullok darabjaimra. A halálát kelleném kívánni és nem őt magát. Mégis minden eddigi nézettemnek hátat fordítok, és úgy csókolózom vele, mintha a legjobb ember lenne a világon. Megfeledkezve minden testi és lelki fájdalomról, amit nekem okozott.

Ujjaival a toppom szegélyével kezd babrálni, én pedig mozgatni kezdem csípőmet ezzel is ingerelve őt.

- Menjünk fel a szobámba – mormogja, mikor elválik tőlem.

- Rendben – felelem pihegve.

Fenekemnél fogva felemel az és így visz az ölébe az emeletre. A lépcsőkön vezető úton nyakát csókolgatom és hallom, ahogy élesen veszi a levegőt. Ahogy beérünk a szobájába, bezárja az ajtót, majd elfektet az ágyon, ő pedig fölém mászik.

- Megőrjítesz, te nő – mosolyog, ami engem nevetésre késztet.

Ajkai nyakamra tévednek és lágy csókokkal, puszikkal hinti be azt. Néhány gyengéd puszi erejéig véraláfutásos arcfelem is, s eme kis gesztus igazán jól esik szívemnek. A toppom ez idő alatt teljesen felgyűri, így már melleimre is rálátást kap. Nyakam kényeztetését behunyt szemekkel vagyok csak képes elviselni, miközben nyögések tömkelege szakad fel belőlem. Kibújtat toppomból és oldalam kezdi cirógatni. Szája melleimre vándorol és mellbimbóim kezdi nyalogatni és harapdálni, ami még jobban beindít. Míg jobb mellem ajkaival ostromolja, addig a balt kezével veszi kezelésbe. Majd néhány perc után vált. Ujjaimmal hajával játszom, és már-már a lehetetlennél is jobban magamhoz húzom őt.

- Azt hiszem itt az ideje, hogy ez is lekerüljön – nyúl a bugyimhoz vigyorogva.

Kínzó lassúsággal lehúzza rólam fehérneműmet, majd ledobja a földre, a toppom mellé. Combom belső felét csókolgatja és simogatja, majd ujjaival megérinti szeméremajkaimat.

- Gondolom az előző két alkalom nem volt túl jó élmény – suttogja.

- Nem igazán – sóhajtom.

- Most kárpótollak érte – hajol hozzám egy gyors csókra, majd nyelvével csiklóm kezdi ingerelni.

A vágy az eddigieknél is nagyobb erővel veszi át uralmat a testem felett és önti el minden porcikámat. Két ujját nőiességembe mélyeszti, és lassú mozdulatokkal ujjazni kezd.

- Uramisten – markolok hajába egy kisebb sikoly közepette.

Ujjai és nyelve tökéletes szinkronban dolgozik, ezzel a szakadék szélére és az orgazmus felé hajszolva engem. Mozdulatai felgyorsulnak, és érzem, hogy hamarosan elélvezek. Nyögéseim hangosabbá válnak, ami tudom, hogy ad az egójára. Mielőtt azonban elélveznék abba hagyja kényeztetésem és felmászik hozzám.

- Ez gonosz volt – mondom durcásan.

- Azt akarom, hogy más testrészem miatt éld át a gyönyört – csókol meg gyengéden.

Leveszi magáról az alsónadrágot, és megpillantom méretes hímtagját.

Annyira más ez a helyzet, mint az előző kettő együttlétünk volt. Jelenleg bármit megadnék azért, hogy testünk végre eggyé váljon, és együtt lépjünk át a gyönyör kapuján.

- Látom tetszik – neveti el magát, és néhányszor végighúzza kezét farkán.

Nagyot nyelek és kezeimbe temetem arcomat, amely pipacsot megszégyenítő pírban díszeleg.

Ujjai csuklómat fogják közre és fejem mellé kényszerítik kezeim.

- Mi a baj? – kérdezi komoly ábrázattal.

- Furcsa ez a helyzet – suttogom csukott szemmel.

- Figyelj, - nyom egy gyors puszit ajkaimra – ebben semmi rossz nincs.

- Tudom, csak...

- Akkor add át magad az élvezetnek – csókol meg hosszasan – Add át magad nekem.

Bólintással felelek, majd a következő pillanatban már belém is hatol. Az érzés a fellegekbe repít és egy sikolyt hallatok, míg Harry egy morgást. Csípőmozgása maga a tökély és folyamatosan gyorsítja. Ajkai megtalálják az enyémet, így is belém fojtva a jól eső nyögéseket. Amikor már érzem, hogy közel vagyok, lábaim dereka köré fonom és még gyorsabb mozgásra ösztönöm.

- Harry – kiáltom nevét, mikor megtalálja G-pontomat.

- Ez az, add ki Nessa – nyögi vigyorogva.

Néhány lökéssel később mindketten elélvezünk. Harry férfias morgásait nevének sikítása nyomja el, mely visszhangzik a szoba falai között. Mellkasomra omlik, és mindketten szaporán vesszük a levegőt. Ajkaival enyémekre tapad és egy lassú csókban részesít.

- Ez hihetetlen volt – suttogom ajkaira.

- Te vagy hihetetlen – mosolyog – Nem gondoltam volna, hogy így tudsz sikítani.

- És látod – vörösödök el pimaszul.

- Nem most hallottam először, sem utoljára – csókol meg, majd mellém fekszik és mellkasára von...

Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now