15. fejezet

10.7K 398 36
                                    

Miután Harry kielégülten elhagyja a szobámat, beletelik jó pár percbe, mire összeszedem magam. Gyűlölöm, amiért a játékszere vagyok. De legfőképp magam, hogy hagyom is neki.

Leballagok a nappaliban, ahol Sophia és Liam ücsörögnek a kanapén. A lány simogatja Liam borostás arcát, s lábait a fiú ölében pihenteti. Soph egy rövid farmernadrágot visel, ami által szemeink elé tárja vékony lábait. Tény és való; Sophia tökéletes alakkal van megáldva.

- Nessa, – mosolyog Liam rögtön, ahogy észrevesz – minden rendben?

- Persze – bólintok egy erőltetett mosoly kíséretében.

- Bántott? – emeli le az öléből Soph lábait, amit a lány nem fogad kitörő boldogsággal.

- Nem – rázom meg a fejem, de Payne már előttem is terem – De nem a kedvenc időtöltésem a rongybabájának lenni.

- Annyira sajnálom – ölel magához.

Liam eme cselekedetére Sophia dühös ábrázattal felpattan a kanapéról és kirohan az udvarra. Meglepetten tekintek a lány után, akinek hangulata egyik pillanatról a másikra változik, amint megjelenek. Gyengéden eltolom magamtól Liam-et.

- Sophia miért utál ennyire? – kérdezem, majd leülök a kanapéra.

Li értetlenül néz vissza rám, majd ő is helyet foglal – ismét.

- Nem utál – nevet fel – Miért utálna?

- Ezt kérdezem én is – csapok a térdemre – Nem bír velem egy légtérben maradni. Ha veled vagyok egy ketyegő bombává válik, és sosem lehet tudni, hogy mikor robban.

- Szerintem nem utál – rázza meg a fejét egy biztató mosoly kíséretében – Soph ilyen.

- Ja, csak Avery-vel és Eleanor-ral nem – puffogok tovább, mint egy óvódás.

- Ígérem, hogy beszélek vele – nyugtat.

- Az csak rontana a helyzeten – mondom – Nem akarom még jobban magamra haragítani.

Liam kitárja a karjait én pedig közéjük férkőzöm. Fogalmam sincs milyen film megy a tévében, de figyelmem annak szentelve igyekszem kiverni a fejemből a mai nap történéseit. Hosszú percekkel később azonban a fáradtság győzedelmeskedik testem és elmém felett, s ezzel elnyom az álom.

***

- Nessie, Nessie – hallom meg a távolból Niall hangját – Nessie, ébresztő!

Szavai már nem is tűnnek olyan távolinak. Mikor kinyitom a szemem ijedtemben felsikítok, ugyanis a szőkeség arca mindössze néhány centire van az enyémtől. Ráadásul nagyon ügyesen bandzsit, ezzel a szívbajt hozva rám.

- Kellj fel, álomszuszék – nevet Liam jóízűen reakcióm láttán és hallatán – Megbeszélés a holnapi napról és többi rátok váró szállításról.

- A franc essen belé – célzok Harryre mormogó kijelentésem közepette.

Feltápászkodom a kanapéról és egy nyújtózás után Liam felé fordulok.

- Miért nem kelsz fel? – kérdezem.

- Több mint két és fél órát aludtál a kezemen – felel – Ez idő alatt meg se mertem mozdulni nehogy felébredj. Örülök annak, hogy még vannak olyan tagjaim, amelyek nem zsibbadtak el, vagy még épségben vannak.

Hangos kacagásba kezdek és bocsánatkérések kíséretében felsegítem Payne-t az ülőalkalmatosságról. Az étkezőbe megyünk, ahol már mindenki vár minket. Sophia pillantása találkozik az enyémmel. Ha szemekkel gyilkolni lehetne, azt hiszem, most esnék össze holtan.

- Végre, – tapsol egyet Harry – akkor kezdhetjük is.

Mindannyian a helyünkön ülünk, leszámítva Harry-t, hiszen ő állva mondja a magáét.

- Szóval, az a helyzet, hogy holnapra Frank megint igényt nyújtott be 30 gramm kokainra. Tehát holnap Avery, Sophia és Vanessa szállít, Eleanor pedig pihen. Azonban a megrendelések folyamatosan jönnek, így többet kell nyelnetek, csajok. Eddig ugyebár 5-10 gramm között mozgott egy tasak. De az adagokat növelni kell, hogy ne veszítsük el a terjesztőinket. Így 15 gramm körül fognak mozogni a mennyiségek. Holnapután csak Avery és Sophia szállít, és Niall meg Louis kíséri el őket, ha más nem jön közbe. Nekem és Liam-nek ugyanis egy új terjesztővel kell tárgyalni. Világos ez így mindenki számára?

- Nekem lenne egy kérdésem – szólal fel Soph, s Harry egy bólintással szót is ad a lánynak – Miért neked és Liam-nek kell intézni az új terjesztőt? Eddig Louis-val csináltátok. Mi változott azóta, hogy ez a ribanc betette ide a lábát?

- Hogy mi? – kerekednek el a szemeim.

- Jól hallottad – csap az asztalra Sophia – Nem elég neked, hogy Harry farka benned jár, Liam-é is kellene? Miért nem fogadod el, hogy te Harry kurvája vagy, nem Liam-é. Akadj le róla és törődj bele, hogy csak egy faszt kapsz meg.

- Sophia, – üvölt Harry – most azonnal fejezd be a pocskondiázást.

- Hagyd, – intem le Styes-t nyugodt hangnemben – ő csak ezt tudja. Majd az eszéhez mérem – felelem gúnyosan mosolyogva, majd felmegyek az emeletre.

Hiába nem mutatom ki, roppantul fájnak Sophia szavai. Eszem ágában sincs rámászni Liam-re, sőt örülnék annak, ha Harry is leszállna rólam és nem a kapcarongyaként tartana számon.

- Várj – kiált utánam Liam, s hallom lépteit a lépcsőn.

Azonban mielőtt utolérne, bevágom a szobaajtómat és kulcsra zárom azt. Könnyes szemekkel nézem a kilincset, amellyel Liam próbálja kinyitni az ajtót. Sikertelenül.

- Kérlek, Juliette nyisd ki az ajtót – kérlel továbbra is – Juliette...

Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now