2. évad - 12. fejezet

5.9K 292 14
                                    

Ahogy az orvos ígérte, néhány napon belül haza is jöhettem a kórházból. Harry adott némi hálapénzt Dr. Cooper-nek, aki nem szerette volna elfogadni, mondván; neki ez a dolga. De végül Harry mégiscsak rábeszélte az orvost, hogy fogadja el.

A kórházban töltött napokban mind az orvosok, mind a nővérek nagyon jól bántak velem és igazán kedvesek voltak. Mindennap csináltak egy-egy vizsgálatot és ultrahangot is, hogy megnézzék minden rendbe van-e a picivel.

Mint megtudtuk a kórházi szülész-nőgyógyásztól, a kis jövevény 5 hetes. De mivel kibírt egy ilyen súlyos vérzést, így veszélyeztetett terhesnek minősítettek, mivel fennáll a vetélés lehetősége. Stressz mentes mindennapokra, óvatos mozdulatokra és sűrűbb vizsgálatokra van szükségem.

Sophia és Liam keresett néhány nagyon jó hírrel rendelkező szülész-nőgyógyászt, s az egyiküket ki is választottuk Harry-vel. A neve Dr. Stefan Crusader. A doktorúr 53 éves, de az egyik legjobb szakemberként emlegetik. Harry a minap felvette vele a kapcsolatot és július 29-ére kaptam is nála időpontot az első vizsgálatra, ahova a kórházban kapott papírjaimat is vinnem kell.

Harry és Sophia is átcuccolt a Liam-mel közös lakásunkba, annak érdekében, hogy tudjanak segíteni, ha szükséges lenne. S Harry persze a nap minden másodpercében figyelemmel akarja kísérni minden mozdulatom, hogy ne essen baja a kisbabánknak.

Néhány napja mikor odaültem a laptop elé utána akartam nézni a veszélyeztetett terhességnek. A keresőben azonban az előzmények kissé lesokkoltak. Tudtam, hogy Harry ült a gépnél előttem. Az én drága vőlegényem nem más nézegetett, mint gyerekszoba berendezési ötleteket. Fiú- és lányneveket keresgélt, valamint annak is utánanézett, hogyan is fejlődik egy baba az anyuka méhében.

Teljesen el voltam ragadtatva attól, hogy mennyire örül a gyerekünknek. Kezem a hasamra simítottam és lenéztem, a még lapos, testrészemre.

- Apuval már nagyon várunk – suttogtam elérzékenyülve – Szeretlek, Kincsem.

Végül megnéztem azokat, amiket Harry is. Ahogy a keresésekből kiderült számomra, ő leginkább kislányra vágyik, de már annak is utána nézett, hogy hány éves kortól ajánlott a kisfiúkat beíratni focira.

Most pedig már Dr. Crusader magánrendelőjének várótermében ülünk, és az a kismama van bent a doktorúrnál, aki után mi következünk. Harry kezét töretlenül szorongatom, ami olykor már nekem okoz fájdalmat.

- Baby – suttogja Harry – Tudod, hogy imádlak, de ha így folytatod, akkor elszorítod a vérkeringést az ujjaimban.

Lazítok ujjaim okozta fogságon, és bocsánatkérően pillantok vőlegényemre.

- Ne haragudj – kérek elnézést – Csak ideges vagyok.

- Miért vagy az? – kérdezi Hazz – Két hete volt az utolsó vizsgálatod a kórházban. A pici már 7 hetes. Azóta nem történt semmi és apám sem zaklatott. Nem lesz baj – ad egy puszit homlokomra.

- Nagyon szeretlek – suttogom és eszkimó puszi kíséretében.

- Én is szeretlek, Baby – mosolyog rám Harry.

A rendelőből kijön a kismama, és meghallom Dr. Crusader hangját:

- Miss. Juliette Stollene – kiáltja nevemet.

Remegő lábakkal állok fel a székről, s újra szorítani kezdem Harry kezét. Felajánlotta, hogy bejön velem, én pedig kapva kaptam az alkalmon, és feleltem igent. Régen rosszul lettem volna, ha a páromnak be kellett volna jönnie velem a nőgyógyászhoz, de ma erre van szükségem.

A rendelőbe belépve az asztalánál ülve megpillantom az orvost. Haja fekete, de már egy-egy ősz hajszál is kikandikál itt-ott. Testalkata átlagos, és körülbelül olyan magas, mint Harry. Ahogy ő is észrevesz minket, feláll székéből, megkerüli asztalát és mosolyogva jobbját nyújtja felém.

- Üdvözlöm – köszönt kedvesen – A nevem Stefan Crusader. Tudom, hogy tudják a nevem, de mégis híve vagyok a személyes bemutatkozásnak.

- Jó napot. A nevem Juliette Stollene – rázok vele kezet.

- Üdvözlöm, én vagyok Julie vőlegénye, Harry Styles – fogadja a doktorúr jobbját Hazza is.

- Kérem, - intézi felém szavait – amögött a paraván mögött vesse le a nadrágját és az alsóneműjét. Utána pedig kérem, feküdjön fel az ágyra.

Teszem, amit az orvos mond, majd elhelyezkedem az ágyon. A lábaimat felteszem a lábtartókra és összezárom őket. Harry az ágy mellé lép és megfogja a kezem.

- Nem kell félnie – mosolyog rám Dr. Crusader és felvesz egy kesztyűt – Csak egy mintavétel, és egy ultrahang.

Lassan szétnyitom a lábaim, majd az orvos elvégzi, amit el kell. Kellemetlen érzés, de teljesen kibírható. Harry-nek azonban megint szorítani kezdem kezét és az arcomhoz emelem.

- Ezzel meg is volnánk – mondja biztatóan – Akkor most lássuk a bébit.

Az ultrahanghoz szükséges hideg gélt a hasamra nyomja, majd a gép fejével elkeni a felületen. Néhány pillanattal később a monitoron egy teljesen kivehetetlen kép, s annak közepén egy fekete folt, melyben egy szürke látható.

- Ott van a baba – mutat az aprócska szürke foltra – Hét hetes a magzat és nagyszerűen fejlődik. Minden rendben van vele.

- Ott a babánk – suttogja meghatódottan Harry – Azt lehet tudni milyen nemű?

- Ahhoz még nagyon kicsi – feleli az orvos – Ha a csöppség úgy helyezkedik, akár a 12. héten meg lehet mondani. De ez már tényleg a jövevényen múlik... Egy pillanat és nyomtatok önöknek képet.

A gél letörléséhez kapok néhány törlőt, majd eltávolítom a hasamról a hideg gélt. Ezután felöltözök, majd Harry mellé sétálok. Dr. Crusader felveszi az adatim, majd megkapjuk a következő időpontot, ami két hét múlva esedékes. Amikor a képet a kezemben tartom, tudatosodik bennem, hogy a képen látható pici pont, az én kisbabám. A Harry-vel közös kisbabám...


/Facebook csoport: VanneyG munkái (Wattpad)
https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts/

Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now