× Írói utószó! × Viszlát! ×

4.2K 122 27
                                    

Sziasztok!

Eljött ez a pillanat is, mikor már nem rész hozok nektek. Eljött a búcsú ideje.

Juliette és Harry fordulatos életének megírását 2016. június 29-én kezdtem el, (bár ti csak 2017. április 14-én olvashattátok) és 2018 júniusában, 3 évaddal később, fejeztem be. Az elején még álmodni sem mertem volna arról, hogy valaha ekkora sikerek övezik majd a történet sorainak útját.

Először féltem, hiszen nem tudhattam, hogy milyen fogadtatásban fog részesülni. De TI minden várakozásom felül múltátok.

Azt hiszem kijelenthetem, hogy az érettségi évemben, egy sírógörcsökkel és idegösszeroppanással tarkított tanévben, megírtam egy „regényt".

Szeretnék köszönetet mondani Izának, kinek bár nincs wattpadfiókja, mégis mindig mellettem volt és biztatott. dorinaricciardo-nak és Szandii69-nek akiket ennek a weboldalnak köszönhetek és kommentjeikkel, üzeneteikkel mindig támogattak. És persze nektek, az olvasóimnak. Egy ilyen göröngyös tanév hatására sem pártoltatok el tőlem, szavaztatok és kommenteltetek szüntelenül. Mindig itt voltatok nekem! :')

Jelenleg (2018. június 27. 21:15) a történet 208.519 megtekintéssel, 14.807 szavazattal és 2.600-nál is több komival rendelkezik (amik között természetesen az én válaszaim is szerepelnek), valamint 50(!!!) díjat zsebelt be. A zűrős sulis napok miatt, csak írtam fel magamnak, hogy hány díjnál tartok és kiktől kaptam, de ezt sajnos mára elvesztettem csak az ötvenre emlékszem. (EZÚTON IS ELNÉZÉST KÉREK AZOKTÓL, AKIK VALAMILYEN FORMÁBAN DÍJAZTÁK MUNKÁMAT, DE ÉN EZT NEM TETTEM KÖZZÉ!) Ez a négy szám hihetetlen számomra, s mikor elkezdtem álmodni nem mertem, hogy ekkorát fog robbanni ez a sztori.

Köszönöm azoknak, akik velem tartották, és legalább egy kicsit a szívükhöz nőtt Juliette és Harry!

Ennek a történetnek ezennel 81 fejezet után, vége! Juliette, Harry és a többiek - velem együtt - búcsúznak tőletek!

Sziasztok! ☺♥ Viszlát! ♥☺

Sziasztok! ☺♥ Viszlát! ♥☺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

U.i.: ha valaki szeretne tőlem még olvasni vagy csak szereti a 1D-t kukkantson be másik sztorimba, ami "Heritage - Örökség [H.S.]" címmel került publikálásra!☺♥  

Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now