3. évad - 9. fejezet

4.3K 226 16
                                    

* 4 évvel később *

Az eltelt négy évben sikerült teljesen normális életet élnünk. A drogügyletek, és más illegális dolgok már rég a múlt homályába vesztek. Három év telt el azóta, hogy Harry-vel elköltöztünk a saját házunkba. A város másik szélén vettünk egy négy szobás kertes házat.

Négy évvel ezelőtt, mikor először voltam Camille szobájában, az volt az utolsó alkalom is egyben. Hiába éltünk még ott egy évet, nem voltam képes többé bemenni oda. Mikor elköltöztünk, a srácok pakoltak ki a szobából. Néhány dolgot azonban megtartottunk. Többet közt a plüssöket, az ablak előtt álló elefántot, két ruhát, illetve a képet, ami a kiságy felett lógott. Az most a mi ágyunk felett lóg.

Liam és Sophia két és fél évvel ezelőtt házasodott össze. Ők akkor hagyták el véglegesen a Deliverers házat. Liam azóta is annál a cégnél dolgozik, ahova akkor ment állásinterjúra, amikor majdnem megöltem Harry-t. Sophia-ból óvónő vált, és nagyszerűen bánik a gyerekekkel.

Louis és Eleanor még mindig együtt vannak, sőt a kisfiúk – Freddie – már másfél éves. A srácok már sokat cukkolják Louis-t, hogy mikor lesz eljegyzés, de a fiú szerint még nem jött el az ideje. Ezt azonban nem értem, hiszen mi kellene még egy esküvőhöz? Louis zongoratanár lett. Mint kiderült gyerekkora óta nagy szenvedélye a zongorázás, így nem kell csodálkozni, hogy itt kötött ki. Eleanor azonban egy ruhaboltban dolgozik, eladóként. Bár most otthon van a kicsivel, de Freddie három éves kora után oda megy vissza dolgozni.

Niall három és fél éve összejött egy lánnyal, Emily-vel. Ám a kapcsolatuk csak egy évig tartott. A jelenlegi párja az első a szakítás óta. Summer-rel fél éve alkotnak egy párt. A fiú két éve dolgozik biztosítási ügynökként, hiszen nagy tehetsége van az emberek meggyőzéséhez. Summer idén diplomázott és szeptembertől alsósokat fog tanítani. Niall szerint Summer nagyszerű tanár néni. A srácok szaftos részleteket akartak, de mi lányok, nem igazán vágytunk rá.

Harry-vel két és fél éve házasodtunk össze. Az esküvőnkön mindössze a barátaink, és a család volt ott. Vagyis a barátaink családjai. Tudom, hogy Harry sokat rágódott, hogy felvegye-e a kapcsolatot a szüleimmel a nagy eseményre. Mikor azonban szóba hoztam neki, világossá tettem számára, hogy nem akarom itt látni őket. Soha.

Tisztában vagyok vele, hogy csak jót akart. Ahogy azzal is, hogy tiszteletben tartja az akaratom. Mindig. Így engedte, hogy én szervezzem meg az esküvőt. A helyi templomban volt, a lakodalom pedig a házunkban. Nem szerettem volna egy étterembe sem elmenni. Sokkal otthonosabb volt a házunk falai között.

Egy egyszerű, hófehér menyasszonyi ruhám volt, amely kiemelte az alakomat. A ruha deréktól felfelé csipke volt, és volt egy pici ujja is. Gyönyörű volt, és roppant kényelmes. A templomba Liam kísért be. Az egyetlen – számomra – élő rokonom.

Harry alapított egy pékséget, de ha kell főnökként is besegít az eladóknak. Neki mindig az irányítás volt az erőssége. Én pedig ugyanabban a pékségben dolgozom, mint eladó. Ez a mi kis családi vállalkozásunk. De ezzel a teljesen hétköznapi élettel maximálisan boldogok vagyunk.

- Baby, hazaértünk – kiáltja Harry.

A konyhában mosogatom az ebédhez használt tányérokat és evőeszközöket. A faliórára pillantva megállapítom magamban, hogy nagyon hamar hazaértek. Mindössze fél órája indultak el, én pedig öt perce kezdtem mosogatni, miután elpakoltam a hűtőbe.

- Sziasztok – mosolygok és férjemben és a karjában lévő életem értelmére.

A lányunk mosolyogva nyújtózni kezd felém, én pedig boldogan veszem őt karjaimban és puszikkal halmozom el arcát, amitől hangos kacagásba kezd. Hátraveti fejét és apró kezecskéivel próbálja eltolni magától a fejem, azonban ehhez parányi az ereje.

- Hamar megfordultatok – pillantok Harry-re, mikor abbahagyom a kislányunk édes kínzását.

Nia McKenna Styles már tizenegy hónapos nagylány.

Nagyon nehezen vettem rá magam arra, hogy újra teherbe essek, de végül megbirkóztam önmagammal. Miután eldöntöttük Harry-vel, hogy belevágunk a babaprojektbe, három hónapon belül összejött Nia. A névválasztás nem véletlen. A Nia név fényességet, ragyogást jelent. Pontosan azokat, amiket a születésével hozott az életünkbe. A mi tökéletességünk.

- Ilyen az, amikor te nem jössz vásárolni – kacsint Harry és egy csókot ad ajkaimra.

- Ez övön aluli volt – nézek rá szúrós szemekkel – Ezért még bosszút állok.

- Egyszer már tartottál rám fegyvert, Baby. Annál rosszabb csak nem lehet – nevet fel jóízűen.

A konyhába megy és elmosogatja a maradék tányérokat és evőeszközt. Nia nyűgösen mutat a mosogatóvíz fele, ezzel jelezve, hogy szívesen pancsolna. Én azonban kimegyek vele a konyhából és Harry is utánunk jön a nappaliba. Nia még egy ideig nyafog a víz miatt, de amint meglátja a nappaliban lévő játékokat el is felejti a hiszti okát. Az óriási macihoz rakom le, amit annyira imád. Bekapcsolom a televíziót és leülök a kanapéra, majd Hazza is mellém telepszik. Átkarolja vállamat, én pedig boldogan bújok a férjemhez.

Nia feláll és egy másik játékot céloz meg. Az első lépéseit tíz hónapos korában tette meg. Azóta már örülünk, ha egy percre leül, vagy lefoglalja ugyanennyi időre valamelyik játék. Különben maratont futunk Harry-vel, míg utolérjük a leányzót. Mindent gyerekbiztossá tettünk a lakásban, így a lépcsőn sem tud lemenni vagy felmenni. Semmihez nem tud hozzáérni, ami veszélyes lehet az ő számára.

- Fel tudod fogni, hogy Avery napokon belül szabadul? – kérdezi Harry.

- Nem – sóhajtom – De a segítségedre lesz szüksége idekint is. Új életet kell kezdenie.

- Jót tenne neki, ha beszélnél vele. Az többet segítene neki szerintem, mint az, hogy én sietek a segítségére. A te megbocsátásod az utolsó lehetősége az új életre.

Felsóhajtok és Nia-ra pillantok, aki boldogan játszik azzal a plüsselefánttal, amit Camille szobájából hoztunk el.

- Segített Roger-nek megölni a lányunkat és a nővéremet – rázom meg a fejem, de nem nézek a férjemre – Nekem ez nem megy, Harry. Négy évig nem ment, ezután sem fog.

- Jól van, nem erőltetem. Szeretlek – motyogja a nyakamba és egy leheletnyi puszit hint bőrömre, viszont Nia felmászik hozzánk – És téged is, Hercegnőm – súgja a kislányunknak és megpuszilja arcát...


/Facebook csoport: VanneyG munkái (Wattpad)
https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts/

Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now