3. évad - 10. fejezet (+18)

7.3K 214 13
                                    

Este mikor már lefektettük Nia-t, mi is elmegyünk fürödni. Harry langyos vizet enged a kádba, majd miután ő elhelyezkedik, én is mellé mászok. Ahogy a víz körülöleli testemet, minden feszültséget elfeledek és teljesen ellazulok. Harry karjai védelmezően fonódnak körém. Jobb tenyerem lágyan a bal combjára teszem, és lassan simogatni kezdem, ahogy máskor is szoktam.

- Mit szólnál, ha holnap Nia eltöltene egy napot a keresztszüleivel, mi pedig kettesben lehetnénk? – súgja érzékien a fülembe.

Halkan felkuncogok ötlete hallatán, majd felé fordítom a fejem.

- Ez az ötlet két sebből is vérzik. Egy, hogy holnapra Liam-ék nem tudták vállalni Nia-t, ezért vigyáz rá Niall. Kettő, hogy holnap mindketten dolgozunk – felelem.

- Akkor, Nia megoldva – morogja, majd egy lágy csókot nyom ajkaimra – Viszont főnöködként úgy döntök, hogy szabadnapot kapsz.

Felnevetek. Harry mindenáron velem akar lenni holnap. Ami valóban jó lenne, de mikor legutóbb kettesben töltöttünk egy teljes napot, kilenc hónap múlva Nia a karomban sírt egy magánklinika szülészetén.

- Sajnálom, főnökúr, de nem élnék a lehetőséggel – motyogom ajkaira.

- Mostanság engedetlennek tetszik lenni a férjurával – emeli fel a fejét dacosan – Ezért felelnie kell, asszonyság.

- Oh, minő bűn szárad most lelkemen – megyek bele a játékba – El is fogadom a büntetést, amit kiró rám, férjuram.

Harry a víz alatt megfogja kezem és a péniszére vezeti, ami már mereven áll. Egy kacér vigyor kúszik arcomra. Néhányszor végighúzom rajta kezem, majd néhány milliméterre ajkaitól suttogva megkérdezem:

- Mit szeretnél, férjuram?

- Most azonnal akarlak, Juliette – morogja állatias hangon, ami még jobban begerjeszt.

Megfog a derekamnál és maga felé fordít, majd ölébe emel, én pedig lassan ráereszkedek hímtagjára. Jól eső nyögés szakad fel belőlem, mikor testünk eggyé válik. Harry is morogni kezd, majd magához ölel, én pedig elkezdek mozogni.

Fejét nyakhajlatomba temeti. Ujjaim hajába vezetem és meghúzom tincseit az élvezettől. Nyögéseink visszhangot vernek a fürdőszoba falain. A víz rendetlenül hullámzik körülöttünk, miközben mi csak és kizárólag egymásra tudunk figyelni. Eltűnik az idő. Csak arra vagyok képes koncentrálni, hogy férjem észveszejtően mozog bennem, mialatt próbálok nem szétesni az általa okozott gyönyörtől.

- Istenem – nyögöm, mikor már érzem, hogy hamarosan átlépem a mennyország kapuját – Ez az.

- Juliette – tapad ajakival a nyakamra, majd vákuumot képez és megszívja az érzékeny terültet.

- Harry – sikítom a nevét hátravetett fejjel.

Az orgazmus mindkettőnket ugyanabban a pillanatban ér el. Érzem, ahogy Harry belém élvez, ami csak még jobban rájátszik élvezetemre. Testem teljes extázisba kerül, ahogy az élvezet hullámai átveszik az uralmat testem felett.

Pihegve a vállára omlok, ő pedig a hátamat simogatja. A víz hullámzása ez idő alatt szinte teljesen megáll körülöttünk. Karjaim nyaka köré fonódva pihennek, s ujjaim a hajával játszanak. Néhány perccel később felemelem fejem, de ő még mindig bennem van.

- Biztos nem akarsz itthon maradni holnap? – suttogja a szemembe nézve.

Hihetetlen, hogy a mai napig képesek megbabonázni azok a gyönyörű zöld íriszek. Furcsa, hogy egykoron csak gonoszságot láttam bennük. Mérhetetlen utálatot, amit irányomba táplált. Most pedig már a felesége vagyok annak a férfinak, akit egykor hidegvérrel meg akartam ölni.

- Biztos – felelem, majd egy gyors csókot adok ajkaira – Mikor legutóbb rávettél erre, három napig nem mentünk dolgozni, csak ágytornáztunk. Kilenc hónap múlva pedig a lányodat ringattad. Szóval nem.

- Nem akarsz még egy babát? – kérdezi ledöbbenve.

- De igen – sóhajtom, majd kiszállok öléből, ezzel ő kihúzódik belőlem, s mellé ülök – Csak nem a közeljövőben. Szeretnék még várni két-három évet. Utána jöhet a kistesó.

- Tudom, hogy nehéz volt a terhesség és a szülést követő első pár hónap is.

- Nem akarok erről beszélni – morgom, majd felállok és kiszállok a kádból.

Leveszem az akasztóról a törülközőmet és magam köré tekerem. A hajam alja kissé vizes lett, így azt is megtörlöm.

- Nagyszerű anya vagy, Julie!

A mosdótálca szekrényére támaszkodok és a tükörképemet figyelem. Látom, ahogy Hazz is kiszáll a kádból majd mögém lép és átkarolja derekamat. Ajkait nyakamhoz érinti és egy lehelet lágy csókot hagy az érzékeny területen.

- Sajnálom, Baby! Egy igazi seggfej vagyok.

- Ezzel egyet értek – mondom, miközben a tükörben találkozik tekintetünk.

Ahhoz képest, hogy az első terhességemet milyen jól viseltem, Nia-val rengeteget szenvedtem. Testileg és lelkileg is padlóra küldött a várandóságom. Csak arra tudtam gondolni, hogy ismét elveszítem a kisbabám. Ez pedig ráment az egészségemre is. Folyamatosan rosszulléteim voltak, hiába fogadtam meg Dr. Crusader tanácsait, egyik sem használt. Így befeküdtem két hétre arra a magánklinikára, amit a doktorúr ajánlott. Ha nem is teljesen, de sikerült helyre jönnöm.

- Annyit várunk, amennyit csak akarsz. Rendben? – súgja a fülembe.

- Tisztában vagyok vele, hogy ezzel csalódást okozok neked – rázom meg a fejem – De nem állok készen arra, hogy még egyszer végig csináljam, azt, amit Nia-val. Imádom őt, te is tudod. De még nem megy.

- Megértem,Baby – simogatja lágyam a karom – Nem akarom, hogy ismét elhagyj minket...Szeretlek!


/Facebook csoport: VanneyG munkái (Wattpad)
https://www.facebook.com/groups/1490913031234466/?fref=ts/

Bosszúvágy (+18) [H.S. fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now