Bölüm 35 *Oyun İçinde Oyun*

464 47 24
                                    


İthaf: @cerenkrky

Multimedya: Eva, Erdem, Clara ve Brendan

Bölüm Şarkısı: Ed Sheeran - Shape of You   

Yazarın Ağzından

Gece'nin parti için oyunu hazırdı. Clara büyük zevkle zamanın gelmesini bekliyordu. Çok eğlenceli olacağını biliyordu. Yeni yıla girmeye yarım saat kadar bir süre kaldığında, Clara'ya Gece'den mesaj gelmişti. Clara mesajı açıp okudu.

Heyecanlı mısın?

Clara gülümseyip, başını kaldırdı ve Gece'ye bakıp başını onaylarcasına bir defa sallayıp mesaja yanıt yazdı.

Hiç olmadığım kadar.

Arkasını dönüp kapıdaki Arda'ya baktı. Maske yüzünü tamamen kapatıyordu. Gözü sürekli Erdem ve Eva'nın üzerindeydi.

On ikiye on dakika kaldığında Clara yanındaki Linda ve Rebecca'ya baktı. "Ben şimdi gidiyorum. Elektrikler kesilecek, geldiğin de etrafı telaşa verip; benim kaybolduğumu söyleyeceksiniz." Kızlar başlarıyla onayladıktan sonra Clara kimseye çaktırmadan dışarı doğru ilerledi.

Clara dışarı çıkıp mekanın arka bahçesine gitti ve üstünü başını çekiştirip, saçlarını dağıttı. Biraz sonra muhtemelen birisi gelecekti. Ama bu büyük ihtimal Eva olacaktı. Çünkü; Eva maskeli Arda'yı fark etmişti ve o kadar meraklıydı ki kesinlikle Arda çağırdığında gelecekti. Biraz sonra bahçede bekleyen Karl geldiğinde Clara sırıttı. "Hazır mısın?"

"Umarım Eylül gelir." dedi Karl buna karşılık.

Clara gözlerini devirdi. "Eylül Kerem'den gözünü ayırırsa Arda'yı görür ki bu çok düşük bir ihtimal."

"Hevesimi kursağımda bırakmak zorunda mısın?" diye sordu Karl. Clara ona cevap vermek yerine kıyafetini biraz daha çekiştirdi ve elbisesini askısını kollarından düşürdü.

"Biraz abartmıyorsun?" diye sordu Karl.

Clara omuz silkti. "Daha inandırıcı olması gerekiyor. Bana tecavüz etmeye yeltenen bir sapıkla yerde debeleniyor olacağım."

"Sensin sapık!" dedi Karl. Clara bıkkınlıkla bir nefes verdi. Ardından Karl'a mesaj geldiğinde Karl cebinden telefonu çıkarıp baktı. Mesaj Gece'den gelmişti.

Eva oltaya düştü. Şimdi dışarı çıktı. Hazırlanın.

"Maalesef oltaya Eva düşmüş." dedi Karl yüzünü asıp. "Dışarı çıkmış, geliyormuş."

Clara sırıttı. "Tamam." Ardından, "Kimsin sen?!" diye bağıran Eva'nın ve o tarafa doğru yaklaşan ayak seslerini duyduklarında Clara yere uzandı. "Haydi Karl. Üzerime çıkman gerekiyor." Karl yüzünü buruşturup Clara'nın üzerine yavaşça uzandı.

Clara anında kulakları sağır edecek şekilde çığlık patlattığında Karl yüzünü tekrar buruşturup iki eliyle kulaklarını kapattı. "Bu ses senden mi çıktı?!"

"Konuşmayı bırak da, role bürün!" diye uyardı Clara onu. Karl Clara'nın kollarından tutup sarsıyor, Clara ise yalancıktan debeleniyordu.

"Bırak beni!"

"Bırak onu!" Eva'nın sesi duyduklarında Clara gizlice gülümsedi. Karl arkasını dönüp Eva'ya baktı. "Bırak onu dedim sana!"

Karl ayağı kalkıp Eva'ya doğru yaklaşırken Arda, Eva'nın dikkatini dağıtmak için ıslık çalmıştı. Eva arkasını dönüp baktığında korkuyla gözlerini açtı. Aynı maske takmış iki adam. Tekrar önüne dönüp baktığında diğer adamın koşarak uzaklaştığını görmüştü. Arkasına döndüğünde ise diğeri de gitmişti. İkisini de elinden kaçırmıştı! Clara'ya yardım etmek için hızlıca onun yanına gitti.

Sekiz "Gece Geliyor"Where stories live. Discover now