Duyuru *Önemli!*

257 27 13
                                    

Merhaba benim en mükemmelinden okurlarım.. Öncelikle bu bir bölüm gelmeyecek ya da bilgisayarım arızalandı duyurusu değil, rahatlayabilirsiniz :D Bölüm bugün gelecek. Dün akşam yayımlamadım çünkü istediğim vote sayısı gelmedi :( Şimdi diyeceksiniz; "bu yazar neden duyuru yazdı o zaman?" diye. Merak ediyorsanız okumaya devam edin..

1. Whatsapp

Öncelikle, bence artık bir whatsapp grubumuzun olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden whatsapp grubu açmaya karar verdim. Eğer gruba katılmak isterseniz. Özelden bana numaralarınız atıp, "whatsapp grubuna katılmak istiyorum." yazmanız yeterli. Whatsapp grubunda pek tabii sohbet, muhabbet hatta gıybet olacak. Onun dışında kolaj yapabilen ya da böyle photoshop falan yapabilen yetenekli okurlarım yaptığı şeyleri atabilir. Eğer whatsappınız yoksa instagramdan da bir grup açılabilir. Bunu isteyen varsa, hemen şuraya yorum bıraksın.. 

2. İnstagram

Biliyor musunuz bilmiyorum ama instagramda kitap için açılmış bir sayfa var. Ama tahmin edersiniz ki; bu sayfayı tek başıma yönetmekte zorlanıyorum. Kitabı daha fazla kişinin duyması için, hesabın daha çok aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden sayfayı yönetmek için iki kişi seçmek istiyorum. İnstagram kullanmayı bilmesi yeterli. Daha önce instagram da bir sayfa yönetmiş olsa daha bile iyi olur. Eğer sayfayı yönetmek isteyen, whatsapp grubunda olan ve 16 yaş ve üstünde olan okurlarım tam şuraya yorum bırakabilir. 

3. Facebook

Benim bir facebook hesabım yok arkadaşlar. Açıkçası kullanmayı da pek bilmiyorum. Bu yüzden kitap için bir facebook sayfası açmadım. Ama kitabı daha fazla kişinin duymasını istediğim için, okurlarımdan bir kişinin facebook hesabı açmasını ve yönetmesini istiyorum. Facebook kullanmasını çok iyi bilen biri olmalı. Facebook hesabı açan kişiden pek fazla bir şey istemiyorum. İnstagrama atılan fotoğraf, kesit, kolaj gibi gönderileri aynı düzende ve sırayla facebooka atmasını istiyorum. Bunun haricinde yeni bölüm geldiğinde falan duyuru yapabilir. Ben zaten bölüm atmadan önce whatsapp grubuna yazacağım. Eğer bunu isteyen, whatsapp grubunda olan ve 15 yaş ve üstü okurlarım tam şuraya yorum bırakabilir. 

Not: Sayfaları yöneten kişilerle ayrı bir whatsapp grubu açılacak.

Sosyal Medya hesaplarımız ise şunlar:

Kitabın İnstagram Hesabı: sekiz.gecegeliyor

Yazarın İnstagram Hesabı: momcattt

Yazarın Twitter Hesabı: nihalakgul_

Hepsi bu kadar. Yeni bölüm ise bir kaç saate gelir. Heyecanlı mısınızzz??!!! Ben çok heyecanlıyım!!! Sizi çok seviyorum, Öptüm!! -yazarmomcat

Sekiz "Gece Geliyor"Where stories live. Discover now