Bölüm 12- Gece Klubü & Zahmetli Dans

43.8K 1.3K 58
                                    

Başlamadan önce emeklerimi boşa çıkarmadığınız ve okuduğunuz için çok teşekkür ederim =)

Eğlenen bir gülümseme Harry'in dudaklarında belirdi ve Jace'a baktı. "Evet, evet öyle."

"Biliyordum." diye cırladı Jace ellerini birleştirdi. "Şimdi shotlara geri dönelim."

Harry elini kaldırdı ve barmen hemen bize baktı. Harry hepimiz 3 kerelik shot sipariş etti. Bir kaç dakika sonra önümüzde set halinde duruyorlardı. Herkes üç tane kaptı ama Harry bir tane aldı.

"Sadece bir tane mi?" diye sordum ik shot'ımı içerken.

"Sadece bir tane." diye onayladı beni. Gözlerimi devirdim ve boğazımdan aşağı doğru yakan vodkayı şampanya ile devam ettirdim. "Alkolü, alkol ile kovalamak gerekir"

"Hiç eğlenceli değilsin." diye mırırldandım.

Geriye kalan iki shotımıda aldım ve alkölün damarlarıma işlediğini hissettim. Jace shotlarını bitirir bitirmez ayağa kalktı ve dans etmemiz için yalvarmaya başladı. Alice ve Aaron kalktı ve bende onları izleyip ayağa fırladım.

"Norah!" Harry'nin derin sesi çarptı. Ona döndüm ve onu bana yoğun bir şekilde bakarken buldum. "Başkalarıyla dans etme."

"O zaman benimle dans et."

"Hayır."

Gözlerimi devirdim ve geri döndüm. Onun emrini uygulamayacaktım. Gelmek isteyen oydu eğer benimle dans etmezse bende başkasıyla eğlenirdim.

Jace beni dans eden karışmış bedenlerin içine çekti. Arkadaşlarım aptallar gibi zıplıyordu. Kıkırdadım ve ritme göre kalçalarımı oynatmaya başladım. Aaron'nun eli belimi yakladı ve beni kendisine çekti.

O bunu yaptıktan sonra Harry'e bakma ihtiyacı hissettim.  Omzumun üstünden ona bir bakış attım  ve onu bana dik dik bakarken buldum. Eller masanın üstünde kaskatı kesilmişlerdi. Bakışımı yakaladı ve gözlerini kıstı.

"Dur." dedi dudaklarını oynatark. Hemen durdum ve Aaron'dan uzaklaştım. 

"Ben biraz daha içki alacağım." dedim Aron'a yarı bağırarak. Eğer tüm gece Harry'nin parlak yeşilleri ile uğraşacaksam biraz daha içkie ihtiyacım vardı. Hemen bara doğru koştum ve kendime bir shot ile kokteyl sipariş ettim. Shotı içtim ve içkiyi dans pistine taşıdım ve hemen grubumla zıplamaya devam ettim.

"Norah!" diye cırladı  Jace. Omzumdan bir kol sardı. Aaşağı yukarı zıplarken içkimden yudumluyordum.

"Jace!é diye bağırdım ve sarhoş ir şekilde kıkırdadım.

Aptallar gibi dans ediyordum. Bir kaç dakika sonra dans pistindeki tatlı çocuklar hakkında fısıldaşıyorduk. Bir tanesie göz kırptım ve o bana doğru yürüdü.

Tamamen sarhoştum şu an. Alice ve ben etrafta dans ediyorduk ve Aaron bize bakıp gülüyordu. Elimi tuttu ve etrafında döndürdü. O sırada tökezledim ve kendimi başka bir kolun arasında buldum.

"Selam!" diye sarhoş bir kıkırdama ile kurtarıcıma baktım. "Beni yakaladığın için teşekkürler."

Sevimli sarışın banasıcak bir şekilde bakıyodu. Kollarını belimin etrafına doladı. "Dans etmek ister misin?"

Ellerimi ağzıma götürüp kıkırdadım ve kalçalarımı ritme göre sallamaya başladım. Başımı arkaya yaslamıştım. Bana doğru o da hareket ediyordu. Kollarımı ona doğru kaldırıp omuzlarına tutundum ve şarkı değişti. Şimdi yavaş bir şarkı çalıyordu.

"İyi bir dansçısın" diye bağırdım kulaklarına beni duysun diye.

Daha yakına eğildi "Sende öyle!"

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin