Bölüm 20- Kadın Versiyonu & Riskli Farkındalıklar

40.6K 1.3K 123
                                    

Sanırım bazılarınız bu uyarıyı ne zaman göreceğiz diye bekliyordu.

Not: Bu bölüm 18+ içerikler içerir.

Jace, Claire içeri girdiğinde bir ıslık çaldı, Claire'de ona dönüp gözünü kırptı ki ikisinide tokatlamamak için kendimi zor tuttum. Kız yavaşça odaya göz gedirip değerlendirdi ve sonra soğuk bakışlarını üzerime yöneltti. Başımı kaldırıp özgüvenli görünmeye çalıştım.

"Norah." dedi. "Bu şekilde durdurmak istemezdim ama seninle konuşmam gereken bir şey var."

"Meşgulüm." diye cevapladım. "Jace ve ben bitirmek üzereydik."

Jace masanın altından beni tekmeledi ve kalktı elini Claire'ye uzattı. "Bırakta kalsın, ona bir bak kesinlikle bir tarza sahip. Bu elbise önümüzdeki sezon çıkmayacak mıydı?"

Kız ona sahte bir gülümseme verdi. "Eşim bana önceden aldı."

"Tamam, bu harika, Jace bize biraz izin verir misin?" dedim ve kaşlarımı çattım. Bana yalvaran gözlerle baktı, bu güzel kadınla aynı ortamda bulunmak için yalvardı bende elimi uzatıp kapıyı gösterdim.

Giderken homurdandı ve kapıyı çarptı. Claire sırıttı ve yanıma oturdu. Bacak bacak üstüne atarken onu izledim. Elleri dizinde saçı tek tarafta ve bana dik dik bakıyordu. Harry Styles'ın kız versiyonu gibiydi.

"Neden burada olduğumu biliyorsundur." diye başladı.

Kaşlarımı kaldırdım. "Hayır, bilmiyorum. Lütfen aydınlat beni."

"Harry'den uzak durman lazım." dedi ve gülümsedi. İğnelememi görmezden gelmişti. "O bir iş adamı ve bu aptalca ilişkilere ayıracak vakti yok. Hatta bu bir ilişki bile değil."

"Uyardığın için teşekkür ederim ama aramızdaki ilişki hakkında hiç bir fikrin yok." dedim sandalyemin yerini değiştirirken. Masamın üstündeki Iphone titredi, Harry'den gelen bir mesaj olduğunu biliyordum çünkü benimle ofisteyken mesajlaşan bir tek Harry'di.

"Harry değil mi?" diye sordu alayla. "Gergin görünüyorsun."

"Hayır, Harry değil." diye yalan söyledim.

"Korkunç bir yalancısın eminim Harry bundan bahsetmiştir."

Gözlerimi kıstım. "Şimdi gidebilirsin yapmam gereken bir sürü iş var."

"Yani, Harry.  İşi hep önce gelecek. Bunu anlaman lazım." diye tısladı Claire. Kapıya doğru giderken onu izledim açmadan önce durdu. "Sana ihtiyacı yok."

"Onun gibisin." diye güldüm. Bana döndü ve bende konuşmaya devam ederken yere baktım. "Kontrolde olmak stiyorsun ve insanları korkutmaya çalışıyorsun. Harry'nin sana katlanmasına şaşmamalı çok benziyorsunuz."

Yavaşça bir nefes koyverdi ve bana döndü. Kolları göğsünün üstünde birleşmişti. "Sadece bana katlanmıyor, bana tapıyor. Harry benden daha iyisini asla aramaz. Onun için sadece bir oyunsun. Seni ne kadar çabuk becerip atacağını gör tatlım."

"Çık dışarı."

"Haklı olduğumu biliyorsun Norah." omuzlarını silkip dışarı çıktı. Kapı kapandıktan sonra omuzlarım düştü ve sandalyemde geriye doğru yaslandım ve dediklerini düşündüm. Jace bir kaç dakika sonra içeri girdi konuşurken alnına dökülmüş saçları karıştırıyordu.

"Siktir, Çok havalı!!! Onunla nerede tanıştın?" dedi Jace. İnledim ve saçlarımı avuçlarımla kabarttım.

"Harry onunla... birlikte oluyormuş. Ve kadın evli." dedim ve Harry'den gelen mesajı açtım.

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Where stories live. Discover now