Bölüm 36- Terlemiş Tenler & Nasırlı Eller

39.5K 1.2K 295
                                    

300bin olmuşuz o yüzden size teşekkür ederim. =)) İyi ki varsınız. Ha bi'de :

Bu bölüm 18+ içerikler içerir.

 Harry'nin gözleri şokla açıldı, evet diyeceğimi beklemiyor gibiydi. Aslında ben bile evet diyeceğimden emin değildim ama kendime bir şey söylemem gerekirse ağzımda bir süzgeç taşımıyordum. Ve ayrıca onun kıskandığı zaman garip bir biçimde seksi olması bana hiç yardımcı olmadı. Ve son olarak bir gerçek vardı ki ona umutsuz bir şekilde aşık olmuştum.

Öyle ya da böyle o karşı konulamazdı; Üzerimde yükselirken gözlerinde parıltılar vardı ve gözleri "ben baskınım!" diye çığlık atıyordu ve bu benim tam olarak istediğim şeydi. Ben kontrolde olmak için çok tuhaftım, dudakları benimkilerle tekrar buluşmak için eğildiğinde memnuniyet ile kabul ettim.

Yavaşça, beni duvardan çekti ve beni yatağa doğru taşımaya başladı, taa ki  dizlerimin arkası şilteye değene kadar, daha sonra yatağa düştüm, düşerken Harry'i üstüme çektim üzerindeki tişörtü sıkıca tutuyordum.

"Sabır Norah." diyerek dalga geçti benimle üstümdeyken. Gözlerindeki karanlık bakış gitmişti, onun yerine şehvet dolu çocukça bakışlar  vardı. Sosyal yeteneklerimin eksikliğini kullanarak aklıma gelen ilk şeyi yapıp dudaklarımı yükselttim ve konuşmasını engellemek için onu öptüm.

Bu yumuşak öpücük hemen umutsuzluğa dönmüştü ; alt dudağımı kabaca ısırıdı ve sonra dilini ağzımdan içeri itti ve benimkinin etrafında dolandırmaya başladı.  Vücudunun ağırlığı üzerimde daha da artmıştı, bir elini kendisini desteklemek için benim kalın kahverengi dalgalı saçlarımdan çekti.

Büyük ihtimalle onu tüm gün öpebilirdim. Tutkulu ve sertti, kirli sakallarını kesmemişti ve bu hiç onluk bir şey değildi. Şu ana kadar öptüğüm herkesten daha agresifti ama bu onu daha iyi yapıyordu.

"Çok uzun süredir bunu istiyorum." diye mırıldandı dudaklarını dudaklarımdan çekip yanaklarıma ateşli öpücükler bırakırken, daha sonra kulağıma daha sonra boynuma. Boynuma geldiğinde ilk önce yavaşça ısırdı, daha fazla temasa ihtiyacım vardı ama  o devam etti. "Beni öldürüyordu Norah. Ve sakın beklettiğin için özür dileme."

İç güdülerim beni ele geçirdi ; parmaklarım dağınık kıvırcıklarının içine girdi, ve bu onun inlemesini sağladı bende onunla beraber inliyordum. Bir parçam onun üstüne çıkıp dokunuşlarımla parçalara ayırmak istiyordu ama diğer parçam yapmak istediğim şeyin aynısını onun bana yapmasını istiyordu.

Kulak mememi nazikçe emerken buklelerini çekiştirdim, daha sonra yerini değiştirdi ve bana bir morluk daha verdi. Şu an bana bakışlarında bir şey vardı, başını boynumun kıvrımına gömdüğünde parmakları kalçalarımı sıkıyordu, şu an yaptığımız şey onun görmediğim tarafını görmemi sağlıyordu.

Parmaklarımla saçlarını karıştırmak ve dilimle dövmelerinin üstünden geçmek istiyordum, düşüncem uzun sürdüğü için tişörtümün içine giren ellerini unutmuştum, karnımın üstündeki soluk renkli tenimi okşuyordu.

"Kollar yukarı bebeğim." diye emretti. Bir saniye bile düşünmeden kollarımı başımın üstünde kaldırdım ve onun örgü kazağımı çıkarmasına izin verdim. Attığı yere bakmaksızın savurdu kazağı ve sonra dudakları dudaklarımı tekrar buldu.

Kolları belimi sardı ve uyarmadan beni yukarı çıktı böylece kucağında oturuyordum, şimdi ve bu onun çoktan ıslanmış günahkar dudaklarında başka bir inlemenin kaçmasına sebep oldu. Altımdaki adamda böyle bir etkim olduğunu bilmem kalçalarımı tekrar haraket ettirmem için yeterli bir sebepti.

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin