Bölüm 35- Monopoly Parası&Teslim Olma

33.2K 1.2K 120
                                    

Uyuklarken çalan telefonum beni uyandırdı. Umutsuzca telefonumu aradım sonunda buldum ve parmaklarım bir şekilde onay tuşuna bastı, zayıf ışık gözlerime yansıyordu bu yüzden onları kısmak zorunda kalmıştım cevapladım.

"Merhaba?" diye mırıldandım.

"Norah."

Harry'nin sakin sesi telefonu düşürmeme neden oldu. Birdenbire tüm uyku sersemliğimi üstümden atmıştım çarşafların arasında telefonumu aldım onu bulduğumda zaferle sırıttım. "H-Harry?"

"Eve geldiğinde bana mesaj atmadın." Dedi soğuk bir şekilde. "Ve telefonunu da açmadın. Jace telefonuna bakana kadar güvende olup olmadığını bilmiyordum."

"Ee, bilirsin işte uyuya kaldım ve Louis beni odama kadar taşıdı, yorulmuşum."

Telefonun diğer ucunda ofladı, oflaması irkilmeme neden olmuştu. "Ve bende sana maçta bir şey oldu diye endişelenmekten hasta oldum."

"Bir şey olmadı, eğer kalsaydın bilirdin." Dedim.

"Çalışmam gerekiyordu Norah. Bunu anladığını sanmıştım."

"Evet, evet üzgünüm. Dün gece çok içmişim ve biraz sinirim bozuk."

"İşe gidecek misin bugün?"

"Tatilimi kullanıyorum." Diye mırıldandım. "Çalışmaya halim yok. Bilirsin akşamdan kalmayım."

"Çok iyi, yirmi dakikaya oradayım. Görüşürüz, Norah."

Her zamanki gibi ben cevap veremeden telefonu kapattı, beni duvara fırlattığım telefon ile bıraktı. Sinirle yatağımdan çıktım ve duşa ilerledim. Su sıcak değilken altına girdim, doğruyu söylemek gerekirse Harry her an burada olabilirdi ve ona duşta yakalanmak istemiyordum.

Soğuk su tüylerimi ürpertti, tıpkı Harry'nin parmaklarının yaptığı gibi. İkisi de şok ediciydi, beklenmedikti ama aynı zamanda tazeleyiciydi, ihtiyacım olan şeydi. Bu sırada duşun suyu ısındı bende daha iyi uyandım.

İşim bittiğinde üstüme büyük beden bir kazak geçirdim oyuncak ayımı kaptım ve mutfağa doğru ilerledim. Jace'in kahvaltı olarak bana bir şeyler bıraktığını umuyordum. Ufak bir notla bu umutlarım doğrulandı.

Sevgili Akşamdan Kalma En İyi Arkadaşım,

Krepler mikrodalganın içinde. Kahve makinasının düğmesine bastığında çalışmaya başlayacak. Louis hala benim yatağımda. (İşi saat 11'de seni kandırmasına izin verme.) xox.

Sevgiler güne uyanık başlayan etkileyici en iyi arkadaşın.

Not dağınık çizilmiş kalplerle son buluyordu. Mikrodalgayı ve kahve makinasını çalıştırdım gereken şeyleri aldım ve erkek arkadaşını uyandırmak için Jace'in odasına yürüdüm şu sıralar bize taşınmış gibiydi.

Yatağa kendimi bıraktım ve örtünün altına girdim. Louis bir şeyler mırıldanarak kolunu belime doladı ve beni terlemiş göğsüne bastırdı. Mutlu bir şekilde sarılışını kabul ettim ve ona doğru sokuldum.

"Louis," dedim cıvıldayarak. "Saat 10'a geliyor kalkman gerekmiyor mu?"

"İstemiyorum." Diye inledi.

"Jace krep yapmış."

İnledi ve beni daha yakınına çekti. "Bana biraz getirir misin?"

"Sanmıyorum." Dedim nefesimi vererek. "Ama en iyi arkadaşımı çok sevdiğini düşünüyorum."

"Uygun değil mi?"

Bununla beraber yataktan kalktım ve mutfağa gittim. Harry dakikalar içinde burada olabilirdi ve ben hala gözlüklerim ve pijamalarımlaydım. Louis'i ayaklarından tutup sürükledim ve üstünü değiştirmesini söyledim kapı çaldığında burada olmak istemiyordum.

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Where stories live. Discover now