Bölüm 38- Bağış Daveti & Cama Yazılan Yazı

32.6K 1.1K 181
                                    

Cuma günü, öğleden sonra bir şekilde bağış balosundan önce Louis, Sophia, Alice ve Aaron işten sonra bizim eve doluştuk. Jace benim "mükemmel balo." işlerimle uğraşmak istemediğine karar verdi, bende 5 en yakın arkadaşımı çağırdım.

Alice ve Sophia etrafımda dönüyor saçımdaki ufak detayları düzeltiyorlar ve yanaklarıma allık sürüyorlardı. Ben sızlanıp onların ellerini üzerimden itmeye çalışırken oyuncak bebekleri gibi olmuştum. 45 dakikalık işkenceden sonra Harry Styles'ın koluna girip dışarı çıkmaya uygun hale gelmiştim.

"Bak, saçını böyle tutturunca olgun bir yetişkin gibi görünüyorsun, kendi hayatını düzene koyabilen bir yetişkin," diye kıkırdad, Alice, Sophia'dan ufak bir şaplak yemişti.

"Lütfen, Norah zaten yetişkin," diye dalga geçti Sophia. "Demek istediğim, üstündeki kıyafetlere baksana."

İkiside kıkırdadı ve üzerimdeki kıyafete baktılar, altımda pamuklu bir pijama vardı üstümde ise büyük beden bir New Yok Yankees tişörtü. "İkinizle işim bitti."

"Bizi seviyorsun."

"Evet," dedim oflayarak. "Ama maskara fırçası ile gözümü dürtmenize izin verecek kadar değil. Dışarı, şarap falan için."

Sophia kaşlarını çattı. "Ben reşit bile değilim, hatırladın mı?"

"Umrumda değil, biberona falan koy küçük hanım."

Gözlerini devirdi ve banyodan çıkarken Alice'i izledi, sonunda ikiside beni biraz huzur içinde bıraktıklarında Jace'in daha önceden seçtiği mor elbiseyi üstüme geçirdim, siyah topuklularımı giydim ve oturma odasına gittim.

Birisi kısık sesle ıslık çaldı. "Ciddi ciddi, saçlarını mı taradın?"

"Belkide hayatını düzeltmeye karar bermiştir."

"Senin için heteroseksüel olurum."

"Koyunlu pijamanı seviyordum."

Arkadaşlarıma kaşlarımı çattım. "Vov, tüm bu neşelendiren yorumlarınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederim(!)"

"Denedik," dedi Jace omzunu silkerek. "Ama gerçekçi olalım muhteşem görünüyorsun, bu balo ne içinmiş?"

Ofladım ve koltuğun kenarına oturdum, neredeyse Louis'in kucağındaydım ama önemsemiyordum. "Bilsem? Sadece gideceğimizi söyledi, eğer yarın onunla bara gitmek istiyorsam şimdi onunla buraya gitmek zorundayım. Karşılıklı yani."

Karışık ilişkime herkes gözlerini devirdi ve sonra Aaron'nun Victoria ile ilgili olan hikayesine döndü, bugün bir toplantıda büyük bir hata yapmıştı ama bunu kabul etmiyordu."

Patronumuzla eğlendik ve sanki ondan hiç korkmuyormuşuz gibi davrandık, o sırada Harry içeri girdi. Elleri ceplerindeydi ve saçını geriye atmıştı siyah bir kot pantolon ve siyah bir blazer giymişti blazerın içinde köprücük kemiklerini gösteren beyaz bol bir tişört vardı.

Dudakları hafif aralık bir şekilde bana bakarken ağzım kurudu. "Norah."

"İçeri kendin mi girdin?"

"Öyle görünüyor." diye kıkırdadı. "Gitmeye hazır mısın?"

Cüzdanımı kavrayıp arkadaşlarımın hepsini yanaklarından öptükten sonra( ki Harry gıcık olmuştu.) elini tuttum ve apartmandan çıkıp bizi SUV model bir araba ile bekleyen James'e doğru ilerledik.

Araba yolculuğu sessizdi garip bir biçimde, Harry'nin dizleri aşağı yukarı hareket edip parmaklarımla oynamaya devam ederken neredeyse gergindi. Yanında otururken ona iyi olup olmadığını sormak için kendimle çekiştim durdum, tam soracaktım ki mekana geldik.

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin