Bölüm 46 Part 2

21.1K 1K 179
                                    

*     *      *    * 

Sadece küçük tavuk bulabilmiştik. O yüzden onlardan 12 tane aldık ve hepsini plastik paketlere koyduk ("Norah, geri dönüşümü olan paketler kullanmalısın, gerçekten.") Ve paketlerin hepsini yapabildiğimiz kadar hızlı bir şekilde eve taşıdık.

İçeri adım attığımız anda pişen tarçık ve ekmek kokusunu almıştık sonra Liam ve tatlı bir esmerin koridorda 2 Chainz ile oynarken bulduk, mutfaktan çatal kaşık sesleri geliyordu.

"Başlıyor." diye fısıldadım kendi kendime annemin eski erkek arkadaşıma mutlu bir sesle koşarak ilerlerlemesini deşhetle izledim. Yanındaki uzun kadınannemin bu tepkisinden korkmuş görünüyordu.

"Bayan Wilson, görüşmeyeli uzun zaman." oldu dedi Liam sıcak kanlı bir şekilde.

"Oh, bana Julia diyebilirsin. Bu tatlı bayan da kim?"

Liam yanındaki esmere döndü ve bir kolunu kızın beline doladı yüzünde gururlu bir gülümseme vardı. "Kız arkadaşım, Sophia. Norah'da henüz tanışmadı "Norah!" Yolumdan geri dönerken dilimi çıkardım. "Norah bu Sophia, Sophia bu Norah."

Sophia elini uzattı. "Seninle tanıştığıma memnun oldum, gerçekten. Hakkında çok şey duydum."

"Bende." diyerek kıkırdım. "Liam senden bahsetmekten hoşlanıyor."

Liam ağlayacak gibiydi. "Norah."

"Bu doğru, Neyse 2 Chainz ile tanıştığınızı görüyorum."  Herkes bana dönüp bakmaya başladı, çok açık bir şekilde kafalarının karıştığı belliydi. Annemin ayakkabılarına saldıran ufak kediyi işaret etmeden önce bende onlara baktım. "Kedimiz, 2 Chainz."

"Yavru bir kediye 2 Chainz mi diyorsunuz? Hani şu rapçi olan 2 Chainz?"

Louis  mutfaktan çıktı (Büyük ihtimalle bizi dinliyyordu.) ve bize katıldı kollarını göğsünde birleştirmişti. "Evet, bir problem mi var? İsimden hoşlandık ve 2 Chainz koyduk."

"Bu kedi dişi." dedi Liam yavaşça. "Dişi bir yavru kediye 8 kere tutuklanmış bir rapçinin adını koydunuz."

Yüzümden tüm rengin çekildiğini hissettim, yan tarafımda Louis sessizce sızlandı ve parmaklarımı yanıma gömdü 2 Chainz bize mutlu bir şekilde bakıyordu. Bu sırada elimde tuttuğum tavuk poşetleri açıldı ve her yere saçıldı. "Bu hayatımın en kötü günü."

Felaket No:4

*        *      *     * 

Yemek hazır olduğu sırada Stajyer Sophia erkek arkadaşı ile çıkageldi. Stajyer Sophia ve Sevgili Sophia tanıştığında çığlık attılar ve hemen isimlerinin aynı olması hakkında muhabbet etmeye başladılar. 

Komşudan küçük evimize herkesin sığması için bir masa ödünç aldık daha sonra salondaki eşyaları düzenleyip masayı yerleştirdik çünkü birden bire 11 kişi olmuştuk, Alice ve Aaron birden gelmişlerdi.

Geniş masa örtüsü masanın üstüne yerleştirildi, tabaklar ve bardaklar konuldu, masaya oturmadan önce şaraplarımız dolduruldu. Jace, babam ve Lois tabak tabak patates, küçük tavuklar sebze ve daha fazlasını taşıyıp duruyorlardı.

"Tamam, tamam, dinleyin!" diye bağırdı Jace dikkat çekmek için bıçağını şarap kadehine vurarak. "Yemeden önce şükran duyduğumuz şeyleri söylememiz gerek. Anlaşıldı mı? Louis, ilk önce sen."

Yanında ufak bir periye benzeyen çocuk konuşmadan önce boğazını temizledi. "Jace'e minnet doluyum. Ve Wicked'da bir rol kazandığım için şükranlarıımı sunuyorum."

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Where stories live. Discover now