Bölüm 51 part 2

13.5K 874 81
                                    

Yarın bir bölüm daha yayınlayacağım =) İyi okumalar, önceki bölümde olan yazım hatalarından dolayı özür dilerim en belirgin olanını düzelttim daha sonra tamamını düzelteceğim.

..."Bitirmeme izin ver, lütfen."

Alt dudağımı ısırdım ve devam etmesi için başımı salladım. Harry kaşlarını çattı. "Bunu daha önce söylediğimi biliyorum ama bu sefer hissederek söylüyorum. Şimdi farklı. Her şey şimdi çok farklı."

"Nasıl? Nasıl farklı olabiliyor?" diyerek sordum, bitirişim çaresizlik doluydu çünkü Harry asla yeterli olmamıştı cümlelerinde, asla düşüncelerini devam ettirememişti ve ben o konuşmaya devam ederken ona vurmak istiyordum bunu çok fazla istiyordum ama görebildiğim tek şey Harry'ni denemeye söz verdikten sonra yürüyüp gitmesiydi. Görebildiğim tek şey yemeğe çıkışımız ve özür için gönderdiği yığınla çiçekti.

Farklı kişiliklerimizin birbirine çarptığını görebiliyordum, eziğe karşı güçlü, açığa karşı kapalı, uyumluya karşı kararlı, aşka karşı nefret, tekrar ve tekrar, ikimizden biri bunun çok fazla ya da çok az olduğunu sorgulayana kadar ddevam ediyprdu "Nasıl?" diyerek tekrar ettim, son harfte sesimin çatlamasına lanet okudum içimden.

Harry'nin çenesi karşı koyan bir şekilde kilitlendi. "Ben daha önce asla ama asla böyle bir şey yapmadım birisi için. Ve şimdi, siktiğim koltuğunda oturup sana yalvarmanın köşesindeyim Norah. Tanrı aşkına bir iş görüşmem vardı ve bir asistan işe aldım, sen haklıydın, her zaman haklıydın."

Ağzım aralandı ama sonra tekrar kapandı. Ona cevap olarak milyon tane sözüm vardı (Mesela : Ne kadar sarhoşsun sen? ve o aptal yüzü öpmeme izin ver gibi) ama bu sözlerin hepsi boğazımda tıkanıp kalmıştı cevap olarak sadece zarif olamayan bir ses çıkarabildim.

"Seni hak etmediğimi biliyorum." dedi Harry sessizce dişlerini sıktı. "Bunu biliyorum ama bir kere daha senin için denemek istiyorum çünkü lanet olasıca bir  nedenden dolayı söylediğin her sinir bozucu cümle aklıma takılı kalmış durumda ve beni iyi bir insana dönüştürüyorsun, bu yüzden, benimle ol."

"Harry---"

"Sana ihtiyacım var."

"Bu adil değil."

"Adil olmayan şey ne?" diye sordu, dizlerindeki tutuşu sıkılaştı. "Birlikte olmaya ihtiyacımız var."

İşte bu noktada ben rahat olmayan bir deşhetin içindeydim, bakışları altında kıvranıyordum ve istemsizce boş şarap kadehini kavramıştım eğer içinde içecek olsaydı bitirirdim bile. Ve o orada oturuyordu sakin, soğuk ve topluydu, cevabımı bekliyordu kaşlarını kaldırmıştı.

Yatıpın üzerinde olan geometrik desenler nedense bir anda çok ilginç gelmeye başlamıştı "Ben anlamıyorum." dedim sessizce ellerimi yastığın üstündeki kumaşta gezdiririken. "Yürüyüp gittin ve şimdi seninle olmak isteyip istemediğimi soruyorsun. Ve bunu ben tam iyiye gidebilirim diye düşünürken yapıyorsun, adil olmayan kısmı bu."

Harry ayağa kalkarken koltuk biraz çöktü Harry volta atmaya başladı, topukları bir kere daha odada ses  çıkarmaya başlamıştı. "Benden ne istediğini bilmiyorum. Benimle olmak istiyorsun ve ben sana teklif ediyorum ama kabul etmiyorsun Norah." durdu ve bana sert bir bakış attı. "Ve bu da adil değil."

Kalbim göğsümde sıkıştı. "Biliyorum, biliyorum, sadece bana nedenini söyle, lütfen."

"Tamam," dedi oflayarak  "Çünkü ben sadece senin o siktiğim aptalca önerini düşünüyordum sonra bunu Niall tekrar etti sonra Jennifer tekrar etti ve daha sonra bu manntıklı gelmeye başladı. Daha iyi bir insan olmamı mı istiyorsun? O zaman benimle birlikte ol Norah. Niall kendime kötü davranmayı kesmemi istedi ve haklı da. Sende haklısın, siktir sende tamamen haklısın."

Suit and Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)Where stories live. Discover now