Capitolul 4

26.1K 690 138
                                    

Îl vad pe Adam. Adam Turner, un băiat de bani gata, care m-a salvat de la un sărut cu un boșorog. El îmi trântește un caiet în fata și se uita la mine.

'Ce vrei, Turner?' il întreb eu plictisita.

' Asculta, tocilaro , îmi vreau tema la fizica făcută pana în ora 12.'

Spune el uitându-se în ochii mei cu o privire superioara.

'Asculta, băiat de bani gata, nu am de gând sa îți fac tema la fizica, fă-ți-o singur!' ii spun cu un zâmbet fals pe fata.

'Îmi vei face tema fie ca vrei, fie ca nu vrei. Nu cred ca ai vrea sa afle toată școală ca era sa te săruți cu un boșorog, nu-i asa? ' intreaba cu un zâmbet enervant pe fata.

Este atat de enervant si de egoist! Judeca fara sa stie despre ce este vorba.

' Încetează! Nu era sa ma sărut cu el! El a vrut sa ma sărute și nu ai cum sa ma sa ma șantajezi cu asta!' ii spun eu vizibil nervoasa.

El doar zâmbește scurt și apoi îmi spune :

' Pe bune, tocilaro? Cine ar vrea sa te sărute pe tine? ' spune el râzând scurt cu un zâmbet învingător pe față.

Ce tocmai a zis? Știu ca nimeni n-ar vrea sa ma sărute, dar doare sa auzi asta. Îl urăsc pentru ca a făcut asta.

'Învață să te porți frumos și apoi sa ceri favoruri de la persoane. Am plecat!' ii spun eu evitând contactul vizual și luându mi cărțile.

Oare s-a supărat ca l-am lăsat în soare?

Cassie, te-a rănit din 2 vorbe, nu ar trebui sa îți pese de el!

Mintea mea are dreptate. M-a rănit, asa ca nu îmi pasa de ce simte. Ma îndrept spre clasa acum, pentru ca s-a sunat.

#acasa#

Întru pe ușa fără sa fac gălăgie. Pășesc ușor scările către camera mea și îl vad pe tata cu un domn mai tânăr decât el, dar nu cu mult. Sunt atât de speriata încât vreau sa fug. Oare ce face tata cu aparatul ala foto în mana?

'Ești gata de ședință foto, păpușă?' spune domnul al cărui nume nu îl știu.

Nu așteaptă un răspuns și începe sa se dezbrace. Nu! Nu voi face asa ceva! Încep sa fug pe scări, dar rahat, m-am împiedicat și am căzut. *clișeu, stiu*

'Auch!' spun eu frecându-mi fruntea.

'Gata păpușă, voi fi blând cu tine!' îmi spune domnul cu un zâmbet pervers pe buze.

Ma ia ca pe un sac de cartofi și ma duce în camera. Începe sa ma dezbrace iar camera este plina de țipetele mele disperate, de râsetul domnului ăluia și desigur, de sunetul provocat de la aparatul foto. Îl urăsc pe tata ca ma vinde pur și simplu și nu are nicio remușcare.

Domnul acesta ajunge la capsa de la sutien și încep sa tip și mai tare. S-a uitat la tata și tata i-a făcut semn din deget un 'nu' și apoi și-a luat din nou aparatul în mana și i-a zis domnului :

'Fa-o sa se zbată, sa para real!'

Cum?! Ce tocmai a zis?! E tatăl meu. Imi este foarte rușine de cine sunt și ma simt foarte murdara.

Acum dacă eu tot privesc o parte bună în toate, macar nu ma violează și nu ma dezbracă complet. Mi-am amintit sa spun ca eu nu fac poze nud-nud. Tata a vândut foarte puține poze de genul, cred ca la 4 persoane doar. În rest eu fac poze în sutien și lenjerie intima.

Nu este corect! Chiar nu este corect! Am dreptul sa aleg ce fac cu corpul meu! Corpul meu trebuia sa fie văzut de un singur băiat, acela fiind viitorul meu soț, dar, dar, da.. Eu nu voi avea un viitor soț.

'Cine te ar săruta pe tine?' - Adam. Îl urăsc și pe el pentru ca are dreptate.

Domnul asta îmi ia sânul drept și mi-l masează senzual, făcându-ma sa tip îngrozitor, ah, dar stați! Nu se numește ' eu tip', se numește 'eu gem'. Pentru ca perversii ăștia par excitati la maxim de sunetele animalice pe care le scot.

Domnul misterios ma întoarce și îmi ia fundul în palme, chestia asta facăndu-ma sa plâng. Tata nu îmi făcea asta, dar ma deranjează ca ii da voie străinului ăstuia sa îmi facă mie asta. Un tata ar trebui sa și protejeze fiica. Plâng neîncetat iar acest animal de pe mine a început sa îmi dea palme. Tata doar rânjește.
Doar rânjește. Nu-i pasa. Îmi da palme la fund, peste fata, îmi da pumni în burta și ma doare al naibii de tare.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum