Capitolul 69

14.1K 418 129
                                    


     Am pierdut notiunea timpului.. scuze..' le spun.

    'Patru ore? Cassie.. Scuze daca...' spune Jenn, dar este întreruptă de mine.

  Tot ea isi cere scuze? A promis ceva si isi respecta promisiunea, nu are nicio vina. E vina mea ca sunt o distrusă si am ajuns sa leșin în pădure vreo patru ore.

    'Nu ai nicio vina, Jenn. Unde sunt ceilalti?' întreb.

   'Te cauta.' Imi spune rece Adam.

  Ce i am făcut de se poarta asa cu mine?

     'Le am dat mesaj sa se întoarcă. Eu cu Adam ne am intors acum jumătate de ora din căutare. Pe unde ai fost? Ai pățit ceva? Pot să jur că te am cautat in toata pădurea aia.' Imi spune si Adam urca scările fără să se uite la mine.

   Ce are?

'Am avut nevoie de timpul meu.' le spun.

  Matt imi face semn sa ma duc dupa el si asta fac. Intru in camera noastră si il vad in fata geamului. Parca l am înșelat, asa se poarta. Ce are?

    'Ce ai?' il intreb.

    'Cum adica ce am? Tu gândești macar? Ai lipsit patru ore. Nu am stiut nimic de tine si tu te astepti sa fiu fericit. Adică da, ma bucur ca ai venit. Dar puteai sa răspunzi la telefon.' Imi spune ridicând putin tonul.

     'Am avut nevoie de timpul meu, ok?'

Mi am petrecut patru ore din viata inconștientă si totul din cauza tuturor celor care m au lovit în burta.

       'Cassie ce naiba nu înțelegi ca m am speriat? Puteai sa răspunzi dracului la telefon si sa spui ca esti bine si ca vrei timpul tau. Credeam ca te a răpit cineva si ca te a dus intr un bordel si ca probabil te viola cineva fix in momentul ala.' Imi spune.

   Nu stiam ca e asa posesiv.. Imi place asta la el, dar e prea paranoic, adica.. da,  are dreptate, putea sa ma violeze cineva. Nu imi place cand cineva are dreptate.

  ' Imi pare rau...' ii spun.

  'Pe dracu' . Dacă iti parea rau, sunai. Ma enervezi foarte tare, Cassie. Ce morții mei este in neregula cu tine?' ma intreaba si simt ca o sa imi curgă niste lacrimi dacă mai stau mult aici, în aceeași cameră cu el.

    Imi întorc spatele ca sa ma duc oriunde altundeva. Numai nu aici. Nu vreau sa stau aici.

    'Cassie, iartă ma. Nu am vrut sa sune asa..' Imi spune si imi prinde mana.

   'Vrei sa stii de ce am lipsit atat de mult  timp? Am avut nevoie de timp sa imi aranjez gândurile pentru ca ai plecat fără motiv si am realizat ca desi tu stii totul despre mine, eu nu stiu aproape nimic despre tine. Esti secretos, ai plecat in graba. Vinzi droguri si eram îngrijorată. Si dupa cateva minute, de la atat stres si de la oboseala, am leșinat, ok? Nu a fost vina mea ca am leșinat acolo, în mijlocul pădurii. Nu ma simt bine fizic si acum nu ma simt bine nici psihic.' ii spun si mă ia in brate.

  Aveam nevoie de îmbrățișarea asta, de îmbrățișarea lui.
  
   'De ce nu ai spus asa? Stii ca poti sa imi spui orice..' Imi șoptește în ureche.

    'Pentru ca nu am vrut sa stii ca am lipsa de calciu si ca(,) corpul meu are probleme, ok?' ii spun.

    'Iartă ma. M am speriat. Am niste probleme si un tip care imi este problema stie cine esti si stie ce Insemni tu pentru mine. Am crezut ca ti a făcut ceva.'

     Il strâng si mai tare in brate.

    'Nu spune la nimeni de faza cu lesinatul, te rog..' ii șoptesc.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum