Caputolul 85

9.8K 350 127
                                    

După o lună.

Din perspectiva lui Adam

  Ma urăsc atat de tare. Nu pot trăi fără ea, o iubesc, o iubesc al naibii de tare si din cauza asta, ma port ca un idiot cu ea: pentru a o proteja.

   Eu cu Jake am avut un conflict in ziua in care eu cu Cassie am fugit de poliție. Adică efectiv ne am luat la bătaie din cauza unor droguri si mi am dat dat seama cat de bou sunt. Jake vrea sa mi faca rau. Vrea sa ma vada cum sufăr ca un idiot, asa ca s a gandit ca ar fi o idee bună să se apropie de Cassie pentru a ma face pe mine sa sufăr.

La petrecerea lui Annie, cand eram afara si incercam sa ii spun lui Cassie ca vreau sa o indepartez de mine, Jake a trecut pe lângă mine si trebuia sa spun ceva care sa il faca sa creada ca eu nu tin la Cassie. Asa ca i am spus fetei pe care o iubesc ca a fost o jucărie. Ma simt atat de vinovat pentru asta.

   Trebuia sa fac asta. Trebuia sa o indepartez de mine. Jake este nebun si stie sa rănească fete fizic. Nu vreau sa o violeze pe Cassie pentru ca asta m ar face sa il omor pe Jake in bătaie, apoi as  intra in pușcărie si nu vreau asta. Vreau sa o strâng în brațe și să îi spun că totul a fost o criză de moment.

De ce o tin pe Cassie departe de mine? Nu imi este frica de Jake, numai ca el este cel care m a introdus în afacerea asta cu drogurile si daca eu cu el ne am certa, oamenii lui vor veni dupa mine. Nu mi este frica (,) ca o sa ma bată sau ceva, pentru ca si eu am oamenii mei, dar ideea este ca toti se vor concentra pe ceea ce ma face pe mine fericit, respectiv pe Cassie.

  Vreau doar sa o indepartez de mine pentru ca oricum asa ar fi mai bine. Am pus o intr un pericol care ar putea omori-o. Adică oamenii aia ai lui Jake sunt cei mai mari puscariasi, criminali, viololatori si chiar nu vreau sa imi imaginez ce ar putea sa ii faca ei toti lui Cassie. Urăsc ca trebuie sa o fac de ras le la scoala sau sa ma iau de ea cand o vad pe strada, dar stiu ca cumva, informatiile despre ce îi fac eu lui Cassie, ajung la Jake si se pare ca el nu s s a mai concentrat pe Cassie de cand a auzit asta si intr un fel ma bucura.

  Nici nu stiu de ce ne am zâmbit reciproc la petrecerea lui Annie atunci când eu am împins o pe Cassie. Probabil de frustrare.

  Astăzi eram cu băieții in fata unui club si Jake a trecut pe lângă noi si a inceput o conversatie normala, până când a introdus o si pe Cassie cu fraza 'Ah, as vrea sa ma duc la bunaciunea aia de Cassie sa o regulez putin. ' . Baietii s au uitat la mine cu o privire gen 'Calmează te' si asta am facut, spre surprinderea mea. Chiar voiam să îi mut capul de pe umeri cand a zis asta, dar știam că dupa voi avea probleme mai mari, asa ca am spus un simplu 'Doar ca stii, nu face deloc oraluri bune.' . Baietii iar s au uitat la mine, dar de data asta cu mirare. Le am făcut semn din cap ca am zis chestia aia doar pentru a îl îndepărta pe Jake de Cassie si ei mi au aruncat o privire care m a făcut sa inteleg ca ei au inteles.

  

Din perspectiva lui Cassie

  A trecut o lună. O lună afurisita in care eu nu am reusit sa trec peste Adam. A trecut Valentine's day, ziua în care trebuia sa ne tinem in brate si sa facem chestii de cupluri. Dar ce cuplu mai suntem noi? Eu doar visez. Mi a zis o si in fata: mi a tras o si m a lasat.

   În seara asta am iesit la o plimbare pentru a ma calma. Sunt pregatita sa imi dau o nouă șansă, sa renunț la tristete si sa imi continui viata. Si pentru toate astea am avut nevoie de putina liniște si de aceea am iesit acum.

   'Pot sa te însoțesc la o plimbare?' spune o voce pe care o recunosc fiind a lui Jake.

   'Nu.'

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum