Capitolul 96

9.5K 328 40
                                    

În cele din urmă Jennifer ma prinde si imi strânge încheieturile atat de tare, încât am impresia ca imi va plesni sângele din vene.

'Deci tu ti ai pierdut virginitatea cu unul dintre cei mai tari tip din scoala care, ironic, a devenit iubitul tău, si nu imi spui si mie macar ca s a intamplat?' spune, iar privirea i se întristează cand imi imi ridic capul către ea.

'Jennifer.. imi.. imi pare rau.. chiar nu stiam cum sa iti spun despre asta si nu am gasit un moment potrivit pentru a o face..' spun si ea își da ochii peste cap.

'Scutește ma. Mai tii minte cand ti am spus eu cum mi am pierdut virginitatea?' spune, iar eu aprob din cap încet, încercând să ignor privirile elevilor care ne tintuiesc. 'Erai supărată rau din cauza nenorocitului de taica tu, iar eu pur si simplu ti am zis ca mi am pierdut virginitatea cu Luke. Nu pot sa cred, Cassie. Nu pot sa cred ca Adam ti o tragea in tot timpul asta si ca nu mi ai spus.' pufnește ea si imi da drumul la mâini și abia acum simt durerea provocată de mâinile ei deasupra incheieturilor mele.

'Jennifer, stai, te rog..' strig dupa ea, dar imi arata degetul din mijloc si pleaca spre clasa.

Perfect! N aveam cum sa i spun. Nu pot spune nimănui cat de minunat a fost momentul ala. Nu puteam sa i explic cum s a intamplat si cum a intrat si toate prostiile astea. As fi intrat în pământ. Eu nu sunt la fel de îndrăzneață ca ea.

Clopoțelul suna si oftez zgomotos, apoi ma duc catre clasa de chimie. Cand intru in aceasta, privirea imi cade pe băiatul ciudat din grupul de ciudati care se uita la mine in aceasta dimineata. Acesta își pune pixul între buze si imi face cu ochiul, iar eu ma prefac ca nu il vad. Chiar nu mai vreau probleme. Observ ca banca din spate, cea pe care de obicei o aveam libera datorita lui Adam, este ocupata de acesta. Oftez si ma duc in prima langa un baiat care pare cuminte: este imbracat in uniforma, pantaloni lungi cu bretele, o camasa in dungi si niste ochelari cu rama galbenă.

'Buna, te deranjează dacă stau aici?' intreb si el se uita la mine, apoi isi mărește ochii.

Am ceva pe fata?

'Eu..t..ttu..da.' Spune in cele din urma si ii zambesc. Imi asez cartile pe banca si ii simt privirea pe picioarele mele, iar cand intra proful, se uita in alta directie rusinat.

'Copii, cei care au multe absente vor face un proiect. Daca ati fi venit la ore, ati fi luat note mai simplu, iar eu nu as fi nevoita sa va pun sa faceti asa ceva. Puteti alege voi temele proiectului, dar in principiu trebuie să se bazeze pe acizi si hidracizi. Apropo, grupați va cate doi. Nu avem timp până la sfârșitul semestrului sa va închei mediile tuturor cu absente, nici dacă aș asculta in fiecare ora cate 5 elevi.' spune profesoara, făcând clasa sa rada.

Aceasta citeste numele elevilor care trebuie să facă proiectul de pe carnetul ei si imi aud numele, alături de grupul de cuvinte 'cu Bryan.'

'Ok, am stabilit echipele, va puteti aseza in aceeasi banca pentru a discuta despre proiect.' spune profesoara.

Oare cine e Bryan?

'Misca te.' spune o voce groasă către direcția mea si cand imi ridic ochii, inima mea o ia la goană cand realizez ca acest 'Bryan ' este de fapt băiatul ciudat din acel grup ciudat.

Băiatul de lângă mine tresare si isi ia lucrurile, apoi pleaca din banca si Bryan se așează lângă mine, iar privirea lui usor perversă si egoistă ma face sa ma crispez. Ce e inneregula cu unii baieti?

'Deci, păpușă.. vii la mine după ore?' intreaba si imi zâmbește cu subinteles, iar eu imi scot la iveala privirea scarbita.

'În primul rând, nu ma lua cu păpușă pentru ca sunt luată. În al doilea rând, nu vin la tine acasa. Vom împărți proiectul si vom uni părțile pe care le vom face.' spun si imi iau privirea de la el, apoi imi pun cărțile in ghiozdan, pregantindu ma sa ies din clasa aia oribilă.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum