Capitolul 85

9.4K 328 133
                                    

    Vine către mine si se așează în fund pe canapeaua pe care eu sunt intinsa si plang cu capul în perna, apoi imi prinde umerii si ma ridică usor, ma pozitioneaza la ea in brațe și incepe sa ma mângâie. Oricat de tare as vrea sa ma opresc din plâns, nu pot. Sunt prea slabă si mi s au intamplat prea multe.

'Shh, e ok, sunt aici.'Imi spune si eu mai las un hohot de plâns sa imi scape printre buze.

După cinci minute in care am plâns fără să mă opresc, Samantha mi a întins un șervețel si cand a vazut ca nu reactionez, mi a șters ea lacrimile.

  'Ce s a intamplat, Cassie? Cine te a rănit?' ma intreaba si eu mai scot câteva hohote de plâns.

   'A..Adam.' spun si imi continui plânsul.

El mi a spus că mă iubește, ca va avea grija de mine, dar acum sunt doar o jucărie de a lui. Oh, frate, ma simt atat de folosita.

  'Ce e cu el? Ce ti a făcut?' ma intreaba si imi mângâie parul.

  'E.. el.. era.. c..u alta fata.' spun si strâng din dinți cand realizez ca totul s a terminat.

Toate amintirile frumoase cu el, toate momentele in care ma făcea sa ma simt speciala s au dus. Jenna avea dreptate, Kira avea dreptate, toti au avut dreptate cand mi au spus că Adam ma vrea doar pentru corp. Ce vor spune cei de la scoala cand vor afla? Adam o sa ma trateze ca pe o tarfa, ceilalți o sa observe si o sa isi dea seama ca mi a tras o si ca ne am despărțit.

  'Oh, Doamne..' spune. 'Cassie, esti frumoasa, esti deșteaptă, esti drăguță, esti puternica: ai trecut prin atâtea lucruri grele. Adam tine la tine foarte mult. Nu l am mai vazut atat de fericit de mult timp.' Spune si imi sterg lacrimile.

  'A fost fericit pentru ca si a gasit o jucărie nouă.' .

  'A spus el asta?' ma intreaba si iar lacrimile mele iar imi curg in siruri pe fata.

Cand vede ca nu ii raspund, Samantha ma ia in brate si ma ajuta sa ma ridic, apoi sa urc la mine in camera. Cu ce am gresit?

*

  Alarma imi suna insistent si tot ce vreau eu sa fac este sa dorm. Nu vreau sa ma duc la scoala unde probabil o sa il vad pe Adam sarutandu se cu Annie care ma enervează la maxim. Dacă nu venea ea inapoi, eu eram probabil acum in bratele lui Adam. Oh, ce tot spun? Nu e vina ei ca e o scorpie, e vina lui Adam ca nu este de incredere.

Usa camerei mele se deschide si alarma imi este oprită. Sunt cu capul în perna deci nu stiu cine e. Persoana respectiva se așează în patul meu si dupa oftat imi dau seama ca Matt este cel care m a scos din transă.

   'Stiu ca nu esti ok. Stiu ca te doare, dar nu aveam de unde sa stiu ca Adam va face asta, sincer. Imi pare rau..' spune, iar eu ma abțin să nu izbucnesc intr un plâns. 'Adam este un nesimțit si ma simt vinovat ca te am lăsat sa te apropii de el. El nu a trecut peste Annie si te a folosit ca sa o uite pe ea.' spune, dar parca ar citi de undeva sau de parca si ar aduce minte ce sa spuna. A pregătit un discurs despre cum m a rănit Adam?

    'Dacă nu mi ziceai, muream proasta.' spun ironic si trag plapuma deasupra mea.

    ' Cassie, esti mai bine?' ma intreaba o voce feminină care este a Samanthei.

   Ma bucur atat de mult ca este aici si ca a aparut in viata mea pentru a ma ajuta sa trec peste probleme mai usor. Chiar am nevoie de ea si tin foarte mult la ea.

   Mormăi ceva care ar trebui sa însemne 'da',  dar a iesit ca un 'nu'.

     'Dacă vrei sa stai acasa azi, este ok. ' spune.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum