Capitolul 103

8.4K 292 27
                                    


  Cum adica sora ei mereu a avut totul? Samantha este sora ei? Simt cum plămânii mei cedează si imi vine sa ma întind pe asfaltul rece si sa plang atat de tare pentru ca toate astea sunt prea multe pentru mine.

    'Ce naiba vrei sa spui cu asta?!' o intreb si ea încă pare să se gândească la tema asta: sora ei mereu a avut totul.

     ' Samantha este sora mea. Părinții noștri au divortat, iar ea a rămas cu mama, iar eu cu tata. Mama mereu a avut mai multi bani ca sa o sustina, iar tata avea, la fel ca în cazul tău, probleme cu alcoolul. Ea mereu primea totul. A facut doua facultăți, a fost impreuna cu unul dintre cei mai frumoși băieți din scoala noastră, si a deschis o firmă din care face relativ destul de multi bani, iar eu nu am nimic din toate astea.' spune si incepe sa plângă.

  Deodată, toata tristețea și suferința pe care le simt in mine, se transformă în furie si nervozitate. Totul este despre ea? Este centrul pământului?

  'De ce naibii plângi, huh? Tu esti cea care are de plâns? Daca n ai fi fost atat de obsedată de bani si daca n ai fi fost atat de narcisista, poate aveai o viata mult mai frumoasa. Esti... esti... esti incredibila.. dar in sensul negativ al cuvantului. Nu pot sa cred ce faci aici! Eu aflu ca de fapt nu a existat un scop logic pentru ca tu m ai lasat acasa cu tata acum 12 ani si tu plangi ca sora ta a avut mai multe decat tine? Eu tocmai am aflat ca Samantha, femeia careia am inceput sa ii spun 'mama' este de fapt matusa mea. Ti se pare corect ca tu sa fii victima aici?' spun si ea isi sterge lacrimile, apoi isi aranjeaza parul.

   'Cassie, imi pare rau, dar intr-adevar Samantha le a avut pe toate. Am tinut legatura cu ea pana acum un an, cand mi a zis ca se intalneste cu un barbat si ne am certat rau cand am aflat ca de fapt acel barbat este tatal tau. Credeam ca ti a spus asta.'

   Deci Samantha știa că imi este mătușa? De aia se purta cu mine atat de frumos? Logic că da! Acum totul are sens, la naiba! Doar nu orice femeie m ar lua 'sub aripa ei' ca sa ma puna pe picioare. Ma simt atat de....tradata, nu stiu ce cuvant sa... de ce este totul atat de in ceata in viata mea?

    'Nu pot sa cred ca am o viata atat de proasta! Mai bine muream!' spune pe o voce atat de falsa incat a inceput sa ma enerveze. Mai bine murea? Este atat de nerecunoscătoare si atat de rea, este incapabilă să realizeze greșelile pe care le face. E atat de imatura.

  Imi adun toate forțele pe care le am, imi îndrept spatele, ma apropii de ea, ii pun mana pe umăr si o privesc in ochi.

   'Te urăsc atat de tare!' ii spun si ii intorc spatele, apoi incep sa alerg plangand.

   Nu pot sa cred ce mi se intampla. Acum ce s ar mai putea intampla? Sa aflu ca Jennifer este insarcinata? Samantha este mătușa mea. Este singura rudă căreia chiar i a pasat de mine. Dar m a trădat si a ținut totul ascuns de mine. Matt... Matt e verisorul meu? Desigur ca este! De aia se purta atat de protectiv cu mine! Pentru ca Matt este ca Adam. Nu ii pasa de nimeni si nimic.

Telefonul incepe sa imi sune, il iau din buzunar si vad ca cel care ma suna este Adam, dar sunt prea obosită mintal ca sa ii mai raspund la apel, asa ca închid. Brusc a inceput sa tune afara si a început să picure.  Perfect! Acum incepe sa ploua, chiar acum cand sunt relativ departe de casă. Minunat, Cassie! Te descurci in viata de minune!

Telefonul incepe sa imi sune iar, tot Adam este. După încă trei apeluri, decid să îi raspund.

   ' Ce s a intamplat, Adam?!'

   'Cassie, unde naiba esti? Annie vine dupa tine si nu este singura, este cu Jake. Trebuie vin te iau. Unde esti?'

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum