Capitolul 84

11.2K 361 216
                                    


   Deschid usor ochii si realizez ca trebuie sa ma duc la scoala. Adam mi a spus aseara ca trebuie sa plece acasa la mama lui pentru a isi vedea frații si de aceea nu e lângă mine acum, deși mi as fi dorit asta. Ma dau jos din pat cu greu si imi pun o pătură deasupra mea pentru ca sunt dezbrăcată si ar fi păcat sa ma vada Matt care ar intra accidental in camera mea. Ma îndrept către baia mea frumos aranjată si imi iau periuta de dinti in mana si pun pasta deasupra, apoi incep sa ma spăl. Iau peria de pe noptieră si incep sa ma sperii ca sa castig timp.
 
  Privirea imi cade pe inelul din granat albastru si incep sa ma intreb oare cine l a uitat acolo si a cui este cladirea aia. Adică inelul asta costa mai mult decat casa tatalui meu care aparent a iesit de sub arest fără nicio acuzație. Samantha, pentru ca inca il iubeste, a decis să nu depună plângere si sa il lase in pace. Ea consideră că deja l a pedepsit plecand din viata lui si luandu ma si pe mine cu ea si are dreptate. Tata suferă, după ea, pentru ca o iubea foarte tare si dupa mine, adica dupa banii pe care nu ii mai poate face. Ce o sa se intample in continuare? Daca ne vom intalni intr un magazin si ma va urmări până intr un loc prin care nimeni nu mai merge si ma va omori? Dacă ma va face de ras? Daca va veni aici, în casa asta sa ma omoare?
 
  Am aflat recent ca mama mea naturală a renunțat la tutela mea, iar eu am rămas în grija tatei care acum a pierdut tutela din cauza a ceea ce s a intamplat atunci si de aceea, Samantha are dreptul de a imi prelua tutela, ma rog, deja a facut asta.

     Imi clătesc gura si las peria pe măsuta mea unde ma aranjez si in timp ce îmi aleg hainele imi continui șirul ideilor de gandit.

   Mama mea naturală mai traieste? Daca da, se gândește la mine? La copilul ei pe care l a lăsat intr un infern? A renunțat la tutela mea, deci e clar ca nu m a mai vrut. De ce nu m a dat la un orfelinat sau de ce nu a chemat protecția copilului? Stia ca daca ea va pleca din viata lui Trevor, sacul de box al lui voi fi eu si in ciuda teoriei ăsteia, ea a plecat si m a lasat sa fiu traumatizata si batjocorită si gândul asta imi da fiori.

  Ma rog, de ce sa mi stric ziua cu subiectul asta? Mi am ales o pereche de blugi stramti, dar nu am o bluza sau un hanorac cu care sa ma îmbrac. Am vorbit cu mama, Samantha, si am dat împreună comanda pe net la niste haine pentru ca eu chiar am nevoie de asta.

   Imi aleg lenjeria intimă si o pereche de soseste scurte si mi le pun pe mine împreună cu blugii. Chiar am nevoie de ceva, orice, un tricou. Încep să răscolesc dulapul si dau de ceva care seamănă cu un tricou negru, asa ca il iau in mana. Il despaturesc si observ firma Tommy Hilfiger, apoi imi amintesc ca este tricoul lui Adam.

   Nu mai stau pe gânduri si il pun pe mine, imi iau ghiozdanul si telefonul si ies din camera. 

  'Buna dimineata!' salut cand ii vad pe Samantha si pe Matt stand la masa si bandu si cafeaua, iar Matt imi zâmbește și ma salută cu o mișcare a capului.

  'Neața, Cassie. Cum ai dormit?' ma intreaba Samantha si imi întorc capul încercând să mi gasesc ceva de lucru cu scopul de a imi ascunde roseata din obraji.

  'Bine.' avand in vedere ca Adam a fost lângă mine si in mine.

  'Adam a fost aseara pe aici?' intreaba si Matt incearca sa nu rada.

Stiam eu ca nu e o idee bună să fac dragoste cu Adam aici, acasa, stiam ca o sa strig atat de tare incat sa ma audă și ei.

   'N..nu. De ce?' intreb încercând să par normala si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi a dat talentul de a minti.

   'Te am auzit aseara spunandu i numele.' spune Samantha si se uita la Matt, apoi zâmbește.

    E jenant si penibil. E teribil de jenant sa vorbesti cu doi oameni despre asta.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum