Capitolul 79

11.5K 369 65
                                    


'Era cu o tarfa pe masa din biroul lui, beat. Iar tarfa aia urmează să mi fie mama. Ne am certat ca am inceput sa o injur pe aia si sa ii spun tatei ca tarfa aia il vrea doar pentru bani. Nu ma mai duc in casa aia.' spune si il privesc in ochi.

'Imi pare rau..'spun si il iau in brate.

'Mie imi pare rau. Pentru tot, pentru ca te am facut sa te îndrăgostești de mine si sa intri in viata mea murdară.' spune si imi fac ochii mari. Are dreptate in ce spune, are o viata murdară, m a făcut sa ma îndrăgostesc de el, dar e alegerea mea dacă vreau sa fiu cu el. 'Imi pare rau ca am sărit pe Justin si ai dreptate, nu am control, dar nu vreau sa te rănească cineva. Imi pare rau. Stiu ca si noi la început ne înțelegeam cum te înțelegi tu acum cu Justin. ' spune si vreau sa il opresc si sa ii spun ca el nu mi a făcut ce a făcut Justin in seara aia, ca Adam nu e obsedat sexual, dar imi amintesc ca nu trebuie sa stie asta. ' Nu vreau sa găsești pe altcineva mai bun, pentru ca da, exista persoane mai bune decât mine care nu au o viata atat de naspa ca a mea. Sunt egoist si te vreau, dar vreau sa fii fericita si poate nu esti fericita cu mine si inteleg dacă.. ' Il întrerup si il sărut lung, apoi ma pun peste el.

'Nu vreau pe altcineva, Adam. Te vreau pe tine!' ii spun.

Din perspectiva lui Adam

Fata asta ma înnebunește! Este atat de frumoasa si e cea mai importantă persoana din viata mea in momentul acesta. Nu imi pare rau ca l am batut pe Justin, dar imi pare rau ca am rănit o prin asta. Jennifer mi a zis ca Justin spune tuturor ca s a culcat cu Cassie si părea că stie mai mult, dar nu vrea sa imi zică si cred ca motivul este ca minunata mea iubita a rugat o sa nu o faca. Jennifer stie tot ce i s a intamplat si vreau sa stiu si eu.

Modul în care se misca deasupra mea ma înnebunește si inocenta ei accentuează totul. O iau in brate si ii pun picioarele in jurul meu, apoi o lipesc de dulap cu grija ca sa nu spargem ceva. Limba ei o rotește pe a mea si imi bag usor mana pe sub bustiera ei cu care doarme mereu.

Ma joc cu sânii ei in timp ce ea se joacă cu parul meu. Imi săruta gâtul usor si coboară pe abdomen, apoi o opresc si o ridic iar in brate. Încearcă să preia controlul, dar imi place mie sa il am, asa ca ii dau bustiera aia jos si incep sa ii sărut sânii.

O trântesc de dulap si un sunet de sticla spartă se aude in toata camera. Încercarea mea de a fi subtil a eșuat.

Ma uit la fața ei care era speriată apoi o vad intorcandu se încercând să își pună bustiera, dar o opresc, punându mi brațul peste sânii ei si luandu i bucata de material din mana, apoi o trântesc în pat. Telefonul ii suna si mă da la o parte.

'Ar fi bine sa fie important. ' Ii spun si o vad cum imi face semn sa tac.

'Da?... Nu, am spart o sticla, scuze.... Bine, noapte buna.' spune si incheie apelul.

'Cine era?' intreb.

'Matt.' Imi spune si se așează în pat.

O sărut pe frunte si mă pregătesc să plec.

'Unde pleci?'ma intreaba cand vede ca imi aranjez tricoul.

'Doar nu stau pe capul tau, te las sa dormi.' Ii spun.

'Unde te duci?' Ma intreaba.

'La o casa de a mea.' ii spun si stiu ca am bagat o intr o stare de confuzie.

'De cand ai tu o casa?' intreaba si isi așează mai bine cearceaful peste ea ridicandu se din pat.

'De mult. Culca te.' o sărut pe frunte din nou si ii strâng fundul intr o mana.

' Dar vreau..' spune si nu o las sa continue pentru ca stiu ca vrea sa afle mai multe, dar este tarziu si maine o sa fie obosita.

'Alta data. Noapte bună.' ii spun apoi ma săruta si se așează în pat.

*

Din perspectiva lui Cassie

Este frig afara astazi, asa ca in dimineata asta m am îmbrăcat cu o pereche de blugi lungi si mi am pus un hanorac galben pe mine. Adam m a trezit cu un telefon in care imi zicea sa am o dimineata frumoasa si ceva gen ca vine sa ma ia ca ploua afara, iar eu am refuzat si am zis ca ma duce Matt. Nu vreau sa devin o povară pentru Adam.

Matt nu se duce la prima oră, asa ca trebuie sa merg pe jos. În bucătărie sunt eu singura si incerc sa gasesc un taxi. Perfect, toate sunt ocupate.

Imi iau umbrela si ies din casă. Deja mi se uda picioarele si frigul imi pătrunde prin geaca subțire pe care am luat o in frica din cuier.

Vai, ce ma asteapta la scoala. Ceea ce s a intamplat ieri pe holuri cred ca a șocat le toata lumea. Nici nu m as mira dacă toți m ar privi intr un fel sau altul. Toti sunt rai si privirile lor parca te judeca.

Imi este foame, asa ca imi deschid fermoarul compartimentului in care imi tin sandwich ul facut de aseara. Aud un marai in spatele meu si mă întorc, apoi incep sa fug cand realizez ca sunt niste câini infometati.

*
Umbrela stricată, papuci uzi, înfrigurată, parul ciufulit si înfometata- asa am ajuns eu la scoala, de unde am intrat direct in baie pentru a imi face parul sa arate mai bine. Am aruncat umbrela si mi am schimbat papucii uzi cu niste teniși. Sosetele nu sunt atat de ude.

Pot spune ca acum arat mai bine, asa ca ies pe hol.

Toti se uita la mine si parca am spațiul de care am nevoie, parca este o cărare între elevi facuta special pentru mine, iar eu imi las capul in jos. De ce il las in jos? Nimeni nu are dreptul sa se ia de mine pentru ca nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu, plus ca nu este vina mea ca Justin este un cretin. Imi ridic capul si il caut din priviri pe Adam.

Ajung pe holul unde are el dulapul si il vad vorbind cu o tipa. Cine e tipa aia? Adam zâmbește și ea ii atinge umarul usor. Tristețea ma cuprinde cand incep sa o analizez-inalta, frumoasa, eleganta, îmbrăcată scump si are un zâmbet de milioane. Logic că vorbeste cu Adam si logic ca el ii zâmbește. Sunt o fraiera.

Privirea iubitului meu cade pe mine si imi zâmbește, apoi imi face semn sa vin spre el. Oricum veneam spre el pentru ca nu o lăsăm pe camila aia sa se apropie mai tare de Adam.

'Ea este iubita mea, Cassie. Cassie, ea este Annie. 'spune si accentuează numele, iar mie imi vine sa imi dau palme mintal. Ea este Annie?! Logic că a fost cu Adam. Arată incredibil.

'Încântată.'spune zâmbind si imi întinde mana, iar eu i o prind. 'Deci tu esti noua fata care mi a furat locul?' intreaba si rade putin fortat, iar eu ii arunc o privire lui Adam.

'Nu l am furat, era liber pentru ca ai plecat in alta tara.'ii spun încercând să nu sar pe ea.

Nu sunt geloasa.. nu imi vine sa cred ca Adam încă sta cu mine cand o are pe ea in fata.

'Am revenit pentru un proiect școlar neterminat, trebuie să îmi apara in CV ca am terminat clasa a 10a si de asta m am intors.' spune cu o atitudine superioară.

Incep sa ma simt prost si se pare ca Adam observa asta.

'Eu ma duc la ore, haide, iubito. ' Imi spune si isi pune mana in jurul umerilor mei si ii intoarce spatele mândru.

Heii. Voi posta mai mult pentru ca am o perioadă libera. Am avut simulare si chiar m am descurcat si am un feeling bun de mi vine sa scriu 100 de capitole(glumesc, n as avea atata insporatie) . Succes in tot ce faceti❤❤


Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum