Capitolul 106

11.3K 308 75
                                    

Imi deschid usor ochii si casc, apoi ma intind in pat timp de un minut.

La naiba! Am întârziat la liceu!

Ma ridic rapid din pat si il vad pe Adam dormind relaxat. Este atat de drăguț! Chiar nu vreau sa il trezesc, dar trebuie să o fac. Trebuie să fie trezit pentru ca sigur mai are note de reparat.

'Adam, trezeste te.' ii șoptesc.

Vad ca nu raspunde, asa ca ma apropii de el.

'Adam.. Am intarziat amandoi. Trezeste te, te rog.' îi spun si incep sa ii mângâi fata si sa trag cu degetul linii imaginare deasupra maxilarului sau conturat perfect. 'Adam...'

Oftează zgomot si ma prinde de solduri atat de brusc, încât ma sperii, si ma trage deasupra lui.

'Buna dimineata! Trebuie să ne grăbim, am întârziat.' ii spun si isi înfinge degetele mai adanc in șoldurile mele pe care le trage mai aproape de corpul lui.

'Înca cinci minute, te rog.' spune somnoros fără ca macar sa isi deschida ochii.

Oftez zgomotos si trag plapuma de pe el. Chiar daca il mai las cinci minute sa doarma, frigul il va face mai conștient ca este o noua zi.

Ma dau jos de pe el si ma indrept catre baie, apoi aud un sunet de fosnit si observ cum isi trage adormit plapuma deasupra capului si incep sa zambesc.

O nouă zi!

Ma spal pe fata si pe dinti, imi aleg o pereche de blugi strânși pe coapse si mai largi pe gambe si un pulover negru. Parul mi l strang intr o coada si imi pun niste cercei mai lungi. Imi iau in picioare o pereche de botine si ghiozdanul negru cu câteva caiete si pixuri.

'Adam! A trecut mai mult de cinci minute!' spun către Adam si el maraie la mine.

'Încă cinci minute maxim, promit.' spune si isi pune perna pe care eu am dormit peste cap.

'Oh, ce păcat. Abia am iesit din dus si voiam să mă ajuți cu îmbrăcatul. Ce cald este. Cred ca o sa mi las prosopul pe pat.' spun si ma grabesc sa arunc o greutate mica pe pat pentru a face credibil ceea ce spun.

Își da perna din cap jos extrem de lent si deja ii vad parul ciufulit prin așternuturi. Ochii lui adormiți ma privesc si zâmbește scurt, apoi isi baga capul inapoi in perna, constientizand dorința mea de a il trezi.

'Adam, te rog, ridică te din pat!' spun si el se întinde.

'Bine, ma ridic. Doar nu ma mai stresa, te rog.' spune si se ridic in picioare, apoi se opreste si isi scutura capul, ceea ce inseamna ca este ametit. Se indreapta catre mine si imi saruta obrazul.

'Nu te as stresa dacă...'

'Bine, am inteles. Imi place cum te ai îmbrăcat azi.' ma intrerupe si isi pune tricoul pe el. 'Te astept jos, ma duc sa vad ce face Matt.' spune si iese din camera.

Brusc, aceeași senzație de stres si anxietate ma cuprinde si realizez ca inca nu s a terminat nimic, ca inca trebuie să vorbesc cu Samantha despre tot ceea ce am aflat, la fel si cu Matt. Acum trebuie să mă duc la scoala si sa o vad pe Anne cum rade de mine.

Imi aplic doua straturi de parfum si ies din camera.

Cobor rapid jos cand vad ca ceasul arată ora 10:03 si strâng din dinți gandindu ma la contactul vizual le care o sa il întrețin cu Matt.

Din fericire, nimeni nu este la parter. Deschid frigiderul si vad un sandwich cu un bilețel pe care scrie numele meu. Multumesc, Samantha.

Ies din casă și o încui cu cheia, apoi îl văd pe Adam stand sprijinit de masina lui care acum arată mai bine ca niciodata. Acum trei minute Adam arată ciufulit si adormit, iar acum arată extrem de bine. Cum a facut asta? Eu nici cu machiaj nu as arata atat de bine.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum