Capitolul 80

11.7K 385 58
                                    

De ce este mândru? Sunt atât de confuză. Annie s a mutat în altă țară cu iubitul ei bogat, s a întors pentru un proiect școlar? De ce Adam ii zâmbea? O numea 'tarfa' si ii zâmbește.

Adam își pune mana in jurul gâtului meu in timp ce trecem pe lângă elevi si, în mod deosebit, vad privirile grupului ăluia dubios de băieți pe mine. Au niste priviri atat de sinistre! Parca vor sa te sfâșie.

'Ad..am?'intreb rapid pentru a le aminti cumva baietilor alora ca sunt împreună cu Adam.

'Da?' intreaba cu un zâmbet de milioane pe buzele alea ale lui pe care as vrea sa le sărut in momentul asta.

'De ce s a întors..?'Il intreb fiindu mi frica de raspuns.

'Ti a spus ea. A venit pentru un proiect școlar. ' spune si imi dau mana prin par.

'Si.. ea mai este împreună cu tipul ala, nu?' intreb si imi ridic capul pentru a ii vedea privirea.

'Nu stiu, nu imi pasa. Stai linistită, cu iubit, fără iubit, eu sunt al tau.' spune si mă săruta si bine ca am ajuns intr un loc mai ferit de oameni.

Ma topesc, e prea dragut. Logic că e doar al meu ca doar nu al parasutei aleia. Aia a avut șansa de a fi cu el si a ratat o, iar acum eu sunt iubita lui. Eu, nu ea. Eu. Nu sunt geloasa. Nu imi place sa împart si ma enervează atitudinea ei care ar trebui sa para superioară.

Financiar, da, imi este superioară. Moral nu, sunt mai inteligentă decât ea si mai modestă decât ea. Fizic.. hm..

'Nu mai sta încruntată. Relaxează te.' Imi spune si imi săruta fruntea.

Nu am cum. Cămila aia, girafa aia, uratenia aia frumoasa, vrea sa te atingă, Adam, te a atins pe umăr si tu i ai zâmbit. Cum naiba sa ma calmez?!

'Sunt încruntată ca vreau sa ajung mai repede in clasa.' spun si ii strâng mana.

'Mergem diseară la o petrecere?' intreaba si cand ajungem intr un loc în care nu este lume ma lipește de perete.

Ma pregăteam să îi spun 'nu' ,dar chiar am nevoie de asta, de distractie. Vreau sa uit de Annie si vreau sa fiu langa Adam. Atât vreau.

'Da. Ia ma la 9 din fata casei.' ii spun si ii aranjez tricoul mai bine.

Imi zâmbește și ma ia de mana, apoi ms conduce in clasa de geografie pe care o facem impreuna.

*

Ultima ora e istoria si nu vreau sa ma duc. Il urăsc pe omul ala si nu cred ca Adam m ar lasa, asa ca ies. Imi amintesc ca mi am lăsat pixurile in clasa de mate care este acum probabil goală si pornesc către ea.

'Pleci?' ma intreaba iubitul meu si eu, după ce am tresărit ca o disperată de frica sunetului vocii lui groase, m am intors pe călcâie si cu mana pe piept, ii raspund:

'Da. Am istoria.'

'Scuze ca te am speriat.' isi pune brațele in jurul meu si mă trage intr o imbratisare călduroasă.

'E ok.' ii spun si mă las moale in bratele lui.

'Vrei sa te conduc acasa?' intreaba.

'Nu, mersi, ma descurc.' ii spun si mă desprind din îmbrățișare.

Imi asez mai bine hanoracul si ii zâmbesc.

Nu mai plouă afară, deci pot merge liniștită.

*

Jennifer a acceptat intr un final sa mergem la petrecerea asta pentru ca vine si Luke. Am nevoie de putina distractie si petrecerea asta este locul perfect in care pot sa ma descarc.

Jennifer a venit la mine si m a ajutat sa imi aleg cu ce sa ma îmbrac si tinuta mea a fost compusă dintr o pereche de pantaloni scurți de blugi, negri, un top strâng care imi scoate sânii in evidenta si pe deasupra un hanorac negru de la Tommy Hilfiger. În picioare mi am pus conversii mei noi, primiți de la Samantha si mi am făcut un machiaj simplu: tuș, fard, rimel, ruj mat usor maroniu.

Acum sunt in masina lui Jenn si imi fac curaj sa ies. Nu stiu ce va spune Adam de tinuta mea, poate ma târăște până acasă si imi spune sa ma schimb. Nu vreau asta. Posesivitatea e nașpa uneori.

'Haide, Cassie. Nu te mai uita in oglinda aia. Esti frumoasa. Hai!' spune si ne dam jos din masina.

O grămadă de adolescenți stau afara sprijiniți de mașini, pereti fumand si ne arunca multe priviri dubioase. Merg drept si mândră, cu capul în sus și aproape ca ma daram cand Jenn deschide usa casei lui Liam, da Liam a organizat petrecerea. Mirosul de țigară parca este mai profund si de mirosul de alcool nu mai zic.

'Unde sunt baietii?' o intreb pe Jennifer țipand.

Două brate imi înconjoară talia si mă ridică intr o îmbrățișare.

' Adam!! Da ma jos.'ii spun iubitului meu si acesta face ce îi spun.

Ma prinde de mana si mă duce intr un colt unde se află o masă si prietenii noștri cu care ma salut din priviri si zâmbete.

După câteva secunde in care ma uit la multimea de adolescenți beti, imi întorc capul si imi vad iubitul uitandu se in decolteul meu, apoi ii ridic cu palmă barbia si se uita la mine cu o privire inocentă.

'Perversule. ' Ii spun si se uita la mine urat, apoi imi incheie fermoarul hanoracului meu negru.

'Il tii asa toata seara.' Imi spune si imi dau ochii peste cap. E o petrecere, nu înmormântare. Imi dau fermoarul mai jos, până în dreptul sanilor si ii zâmbesc apoi ii spun :

'Asa il voi tine.' Ii zâmbesc.

Își da ochii peste cap, apoi îl sărut si mă duc către multimea aia pentru a face cunoștință cu niste oameni noi.

Din perspectiva lui Adam

Termin de fumat jointul si apoi ma asez mai bine pe canapea. Toată seara am stat cu ochii pe iubita mea in timp ce vorbeam cu prietenii mei. Poate sunt posesiv, dar nu vreau sa o rapeasca cineva. Dacă nu aș fi cunoscut o, m as fi băgat în seama cu ea, as fi îmbătat o si apoi m as fi culcat cu ea, apoi as fi lăsat o balta. Si nu sunt singurul care gândește asa, deci de asta stau cu ochii pe ea. Nu vreau sa se bage in seama cu ea vreun handicapat, o las sa bea cat vrea pentru ca vreau sa se distreze.

'Omule, deci Kyle a fraierit pe cineva din greseala.' spune Matt si eu incep sa rad.

  Kyle este fraierul care transporta marfa si care ia banii pe care îi pune în conturile noastre.
 
    'Cum a facut asta?' intreb încă râzând.

     'Nu stim, nici el nu stie, am iesit in plus cu 1000 de euro.' Imi raspunde Luke.
  
   Voiam să spun ceva, dar aproape ca m am înecat cu paharul de votka abia primit cand am vazut ca Jake vorbeste cu Cassie.

   M am ridicat de pe scaun rapid si m am dus către ei.

  Wow, nu credeam ca o sa se îmbete atat de tare.

    ' Adam, omule, nu stiam ca vei fi aici.' spune cu un entuziasm fals.

Ma enervează atat de tare. Se baga in viata mea care si asa e vai de capul ei, si-a tras o si cu Annie, iar acum se baga in seama si cu Cassie.

    'Nici eu nu stiam ca vei fi aici. 'Spun si imi pun mana in jurul gâtului iubitei mele, iar aceasta imi ia paharul de votka din mana si il bea pe tot.

    Jake ne trage pe amândoi la o masă si  împrăștie cocaină pe masa, iar eu ma uit la fața iubitei mele. Dacă nu ar fi fost atat de beata, poate ca ar fi fugit de aici. Idiotul incepe sa faca linii si trage pe nas una. Cat de cretin poate fi un om? Jake imi demonstrează că nu există o limita, sincer.

   'Încerci?' o întreabă pe Cassie si ea aproba din cap.

   

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum