Capitolul 91

10.4K 367 105
                                    

Din cauza exprimării mele proaste, am dat impresia ca mama lui Cassie este si mama lui Adam, dar nu este asa de fapt. Au mame diferite.

   'Doamne! Ce mare te ai facut! Esti atat de frumoasa!' spune cu un zâmbet imens pe buze, după ce imi da drumul din imbratisare si imi ia parul in mana, iar eu continui să mă uit la ea fără să zâmbesc. 'Ce faci? Cum esti? Ai...' o întrerup si ii opresc mana care se tot plimba prin parul meu.

    'Cum ai putut să mi faci asta?' intreb încercând din răsputeri să nu plang, asa ca vocea mea pare răgușită.

    'Oh, Cassie.. Tatal tau este un om bun, el a..'

    'Nu mai minti atat. Stii si tu ca nu merita sa trăiască. De ce ai facut o? Esti atat de egoistă! Ai plecat pentru ca te ai săturat si te ai gandit ca nu te va cauta dacă isi va gasi o nouă jucărie, nu i asa? M ai lasat sa ii fiu jucăria preferată si in acesti 12 ani nu ti a pasat de mine. Puteai sa vezi ce fac macar. Cum poti fi atat de fericita stiind ca mi ai distrus copilăria, huh?' intreb si imi simt obrajii uzi, ceea ce înseamnă că sunt atat de nervoasă, încât nu imi mai simt corpul.

    'Cassie, eu..' încearcă sa spună ceva si sa imi ia mana in a ei , dar ma trag mai in spate, adica lângă Adam.

    'Tu nu meriți să fii atat de fericita. Nu meriți. Puteai naibii sa..' ma opresc din ceea ce spun pentru ca sunt si Adam si tatăl lui aici si nu pot să vorbesc atat de deschis despre ceea ce mi a făcut tata in toti acesti ani. ' Nu te mai preface ca iti pasa, pentru ca nu e adevarat. Cum m ai lasat in pace 12 ani, lasa ma si acum!' Spun si Adam își pune brațul in jurul meu, apoi iesim din camera si incerc din toate puterile mele sa nu plang. Mama mea naturală traieste! Si tocmai am gasit o cu hainele șifonate pe biroul tatalui iubitului meu peste ea.

    'Esti bine?' ma intreaba Adam cand ajungem in masina, iar eu imi cobor privirea între picioarele mele unde imi țineam mâinile.

    'Da, Adam. Ma simt minunat, haide să dăm o petrecere!' spun si ii zambesc fals, apoi se uita la mine trist.

Își pune brațele in jurul meu si ma trage intr o îmbrățișare strânsă pe care numai el mi o poate oferi si in care incep sa plang.

   ' Nu e corect, Adam! Nu e corect. Nu merita sa fie fericită! Putea sa ma ia cu ea unde a plecat, nu sa ma lase cu psihopatul ala.'spun in timp ce scap câteva hohote de plâns.

    'Stiu cum este, Cassie. Nu sunt in aceeasi situatie ca a ta, dar te inteleg. Esti puternică, Cassie. Ea nu merita sa fie fericită, dar tu meriti si nu am de gand sa las o târf...nu am de gand sa o las sa iti ia si asta. ' spune si imi sterg lacrimile cu mana pe.care o aveam în jurul gâtului lui.

Are dreptate si nu stiu de ce ma deranjează intr un fel ca o face pe mama 'tarfa'. Ma rog, nu conteaza.

  'Adam.. mama e.. mama e foarte.. rea.. adica  mama ta nu cred ca stie ce a făcut tatăl tău cu ea azi si imi pare rau.'spun si ii mangai nasul cu al meu.

  'Mamei nu i ar pasa sincer. Adica mama l a mai prins pe tata cu mama ta, dar asta a fost. Nu avea ce sa faca si nu am de gand sa ma bag in asta. Tata a înșelat o pe mama de multe ori si una din femeile pe care le a folosit tata pentru a o rani pe mama a fost mama ta.' spune si isi lipește spatele de scaunul șoferului.

    'Daca ar fi fost o persoana de succes, macar daca ar fi insemnat ceva pentru lumea asta, as fi spus ca macar este cineva si ca eroismul ei a adus o pe o cale buna, dar nu. Ea se cearta cu mama ta. Adam, mamele noastre se cearta, iar tatal tau continua sa mentina ura asta dintre ele doua.' spun si imi pun capul in palme.

     'Incearca sa nu te mai gandesti la asta. Iti face rau.' imi spune si isi pune mana pe piciorul meu.

     'Tu ai văzut ce fata de inocenta avea? Se purta de parca nu si a lasat copilul intr un infern.' spun si mă încrunt.
 
     'Am văzut. Asa e ea si stiu ca mama o uraste pentru asta.' spune in timp ce conduce.

    'De ce nu m a cautat? De ce nu am fost un interes pentru ea?' intreb si imi lipesc capul de geam.

     ' Nu pot sa iti dau un raspuns la asta. Ar trebui sa vorbesti cu ea. Meriți un raspuns si daca atunci cand veti vorbi ea va fi egoista, pleci de acolo si eventual ii dai o palma.'spune incercand sa ma calmeze si reuseste, obținând un reset de la mine.

*
'Bănuiesc că niciunul dintre noi nu are amintiri frumoase din copilărie, nu i asa?' intreaba si vine lângă mine, eu aflandu ma lângă geam si avand privirea către acesta si catre priveliște.

Casa asta este destul de mare si jur ca ar putea trăi o familie cu trei copii aici. Cred ca a cumpărat o, pentru ca el nu ar construi o casa la vârsta asta.

   'Mhm..'

   'Ai suferit foarte mult, Cassie. Imi pare foarte rau ca nu am fost acolo pentru tine de la început și îmi pare rau ca m am purtat ca un idiot cu tine. Imi pare rau ca nu putem avea o relație normala, imi pare rau ca ai fost nevoită sa o întâlnești pe mama ta la mine in casa, sub tata.' spune si eu imi lipesc capul de geamul rece, simtindu i respiratia caldă peste gâtul meu descoperit care imi da o senzatie de confort si care parca imi asigura protectie. 

  Simt ceva ud pe umărul meu si imi dau seama ca nu imi săruta acea zona. Este apa, el nu bea apa in acest moment. Oh, Doamne? Plânge? Chiar vreau sa il vad cum face asta. Cassie, idioato! Asta a sunat atat de greșit,  dar chiar vreau sa il vad asa, adica ar fi ceva nou pentru mine. Incerc sa ma întorc, dar ma lipeste de geam cu corpul lui si isi pune mâinile pe talia mea, mangaind o usor.

   'Te iubesc, Cassie.' Imi spune si imi săruta gâtul, eu simtind ca mi se înmoaie picioarele.

Asta suna atat de bine cand iese de pe gura lui. 

    'Si eu te iubesc, Adam.' spun si incerc sa ma dezlipesc de geam pentru ca sanii mei se vad ciudat din cauza frigului.

   Ma intoarce către el si zâmbește.

   'Stii ce e ciudat?' intreaba si eu ma încrunt.

   'Ce este ciudat?' intreb.

    'Mama ta este o persoană foarte rea si defectă, tatăl tău este un golan care poate fi periculos, iar tu.. tu esti perfecta.'

  

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum