Capitolul 72

12.2K 399 43
                                    


'Cassie, trezeste te. Vei intarzia. Te duc eu, haide.' Imi spune Matt.

Imi deschid ochii încet si apoi ii frec cu dosul palmei.

'Bine, vin imediat.' ii spun.

Iese din camera mea si incerc sa ma ridic in fund, dar durerea de burta pe care o am, ma face sa scot un icnet.

Imi pun mana la burta si imi întorc privirea spre picioarele mele. Dau plapumă la o parte si ma uit terifiata la pata mare si rosie de sânge. Nu este normal asa ceva. Este prea mult sânge. Cred ca mi a murit burta. Ce este inneregula cu mine? Trebuie sa ma duc la spital, nu mai suport toata faza cu burta. Bustiera mea si pantalonii mei scurti sunt patate si distruse.

Lacrimile de stres si de panica isi fac prezenta pe fata mea imperfecta. Sunt distrusă. Fizic si psihic. Totul din cauza lui, din cauza tatei. El m a distrus.

Ma ridic cu greu din pat si imi iau tot ce îmi trebuie pentru dusul pe care il voi face. Lenjeria patului o voi schimba imediat ca sa nu se usuce sângele acolo.

Intru in dus, imi spăl corpul murdar de sânge. Ma simt ca un gunoi si imi este frica sa ma uit la picioarele mele:probabil voi vedea mult sânge.

Ies din dus si il curat, apoi imi pun lenjeria intimă noua si tot ce îmi trebuie pentru.. igiena. Imi pun halatul pe mine si ies din dus.

Scot un țipăt cand vad cine este silueta din fata mea. Fix el mai lipsea! Adam- se uita cu o fata îngrijorată la mine. Arunca o privire spre patul meu, apoi spre mine si ii pot vedea fata panicată. Wow, credeam ca va avea o figura dezgustata.

'Cassie, asa ceva nu e normal. Haide la spital. Esti bine, te doare ceva?' ma intreaba.

'Sunt bine, te rog, lasa ma sa ma schimb.' ii spun.

'Nu,nu esti bine. Cassie, e o găleată de sânge acolo.' Spune si ma face sa ma simt prost.

'Stiu. În 10 minute sunt jos, te rog lasa ma singura acum.' ii spun si imi sterg lacrimile calde de pe fata care abia au curs. Nu inteleg de ce plâng. Sunt atât de slaba in fata lui.

Vine si isi pozitioneaza brațul stâng peste bratele mele si cu celalalt braț imi inconjoara talia. Chiar aveam nevoie de asta.

Iese din camera si ma lasa singura. M am mai calmat. Cum naiba poate intra asa de liniștit in casa cand stie bine ce probleme are el cu tata?!

Imi pun o pereche de blugi negri pe mine si un tricou cu maneci scurte alb si imi dau cu putin rimel genele. Pun asternuturile rapid in masina de spălat si ii dau drumul, apoi imi pun o pereche de șosete lungi albe si o pereche de teniși Converse negri. Imi pieptan parul in oglinda si il prind intr o coadă dubioasă.

Cobor la parter si observ ca nu este nimeni jos, deci tata este la treaba lui, Samantha la munca si bănuiesc că baietii ma asteapta afara.

Imi Iau un mar cu mine si ies din casă. Matt se uita la mine cu o privire neutră si Adam cu una îngrijorată.

Le zâmbesc și intru in masina lui Matt, ma asez pe bancheta din spate. Incerc sa evit intrebarile lui Adam legate de ce se intampla cu corpul meu. Ma voi duce astazi la spital.

Intra si ei, Matt se așează la volan si Adam pe locul din dreapta.

*

După ce am ajuns la scoala, i am mulțumit lui Matt ca m a adus si l am îmbrățișat pe Adam, apoi am inceput sa fug spre clasa de romana. S a prins ca incerc sa il evit,nu este atat de fraier.

Acum am biologia si sunt in clasa de 10 minute. Eu am biologia împreună cu Adam si cu Jennifer, dar ei nu au venit din motivul ca nu au chef.

Profesoara intra in clasa si dupa ea o elevă pe care am mai vazut o de vreo cateva ori prin scoala.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum