Capitolul 75

15.3K 453 193
                                    

'Ce naiba e inneregula cu tine?'il intreb si alerg spre el ca sa ii acopăr ochii.

   'Poti sa i acoperi, te am vazut deja.' spune si mă bucur că are ochii închiși pentru ca nu poate observa roseata din obrajii mei.

    Marai si isi pune mâinile pe talia mea micuța. Încă mai am vanataile făcute de tata si de Ryan, dar nu sunt atat de accentuate. Ma enervează ca nu ma anunta cand vine la mine. Dacă eram dezbrăcată?

   'Mi ai trimis mesaj si in loc să iti raspund, am venit la tine in camera.' Imi spune si imi îndepărtează mâinile de pe fata lui, acum ele fiind blocate în mana lui. Cum de are atata forta?

   'Da mi drumul la mâini.' ii spun.

   'Arata mi gâtul.' ma încrunt si inteleg ce vrea sa vada dupa, pata mov lăsată de Ryan.

    Imi întorc gâtul și incep sa ma simt prost. Nu vreau sa ma vada asa. Imi îndepărtează parul, dându mi mici fiori prin tot corpul si isi plimba degetul de la mana lui care a rămas libera pe locul mov.

     'A mai trecut.' Imi sopteste in ureche si săruta zona aia care ustura, apoi imi săruta buzele.

    Imi pun picioarele in jurul lui, isi pozitioneaza mâinile pe fundul meu pentru a ma ridica. Il sărut si mă lipește de dulapul care este foarte rece. Imi arcuiesc spatele si mă lipesc de el, apoi ma trânteste in pat si se pune deasupra mea. Imi săruta umerii, apoi gâtul. Imi pun mâinile în parul lui, imi las capul pe spate si imi mușc buza pentru ca nu vreau sa ma auda cineva cum tip pe aici.

    Imi da bretele jos usor ca sa poata  trage de sutien. Imi săruta sanii si un scurt geamăt imi iese din gura. Zâmbește si ma săruta, apoi ma ridica in picioare, eu imi asez sutienul la loc si  incep sa ma uit spre podea pentru a imi ascunde roseata.

     Imi ridică usor capul si mă săruta, apoi ia tricoul de pe pat si zâmbește cand vede ca este a lui. Isi duce mâinile la capsele sutienului meu si eu ma uit la el timida, dar il las sa faca ce vrea sa faca. Imi da sutienul jos, apoi imi zice sa imi ridic mâinile cu care imi acopeream sanii.

  Atunci când sunt in picioare si aproape dezbrăcată in fata lui, parca imi este foarte rusine in comparatie cu momentul în care suntem in pat.

  Oh, la naiba, Cassie! Stie ca ai sani si stie cum iti arata pentru ca acum 30 de secunde ai scos un țipăt de placere datorita buzelor lui deasupra lor!

   Imi ridic mainile si pune tricoul rapid pe mine. Ma îmbrățișează si isi pune mana pe dupa gâtul meu.

   'De ce ai venit?' intreb si imi plimb mana pe abdomenul lui.

   ' Matt trebuia sa vina la mine sa ne uitam la un meci de fotbal, dar a zis sa vin eu la el. Nu aveam chef sa vin, dar mi am amintit ca locuiti împreună, asa ca uite mă aici.' spune în timp ce coboram scarile.

   Il sărut si scot un sunet care ar fi trebuit să fie dragut, apoi ajungem jos, la parter, unde îl văd pe Matt întins pe canapea si aruncându mi un zâmbet.

   'M a sunat Jennifer si întreba de tine. A început să te înjure în telefon si sa spuna lucruri dubioase de tine. Eu i am zis ca nu s acasa ca sa ma lase in pace.' Imi spune si incep sa rad.

    ' Ma duc s o sun.' Le spun si cand vreau sa urc scările, usa de la bucatarie(usa pentru curtea din spate) se deschide si o vad pe Jennifer care efectiv sare pe mine nervoasă.

  Cadem amandoua si se pune deasupra mea ca sa nu ma pot ridica.

   'Cassie Smith. De ce naiba nu m ai sunat? Credeam ca ai murit! Ce naiba faci? Unde iti tii telefonul?! In fund? A, stai ca acolo este locul lui Adam.' spune si incerc sa ii dau una si sa ii spun ca Adam este in dreapta ei. ' Ce este, Cassie?! De ce nu mi răspunzi?! Ti o tragi cu el si nu mi răspunzi, vaco!' striga la mine si se opreste cand ii aude râsul lui Adam.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum