Capitolul 92

10.3K 369 125
                                    

Multumesc, Anca, pentru idee.

Din perspectiva lui Adam

Ii prind mâinile micuțe in mâinile mele si o invelesc cu patura atent peste spatele ei gol. Cassie este incredibila, este perfecta. Nu imi imaginez cum ar fi viata mea fără ea, dar stiu sigur ca nu mi ar fi bine. Imaginile de aseara mi se derulează prin minte fancandu ma sa zâmbesc, amintindu mi de modul în care imi striga numele: avea un strigat care ii arata inocenta, dar care ii arata si latura senzuală in acelasi timp. Pieptul ii este plin de forme rotunde si mov care urca spre gat unde devin.mai rare, sau poate doar asa mi se pare mie din cauza parului ei frumos care le acopera. Respiratiile ei usoare imi dau o senzatie liniștitoare ma cuprinde cand realizez ca se simte in siguranta. Buzele ei par mult mai umflate si chiar as vrea sa o sărut acum, dar nu am cum sa fac asta pentru ca este posibil sa o trezesc.

Se întoarce cu fata catre partea patului in care am dormit eu si isi arunca mana pe locul ala, apoi incepe sa o miste, ceea ce imi da impresia ca ma cauta si deja stiu ca urmeaza sa se trezească. Imi pun mana pe sub spatele cald si o ridic pentru a ma aseza mai aproape de ea si pentru a o pune în brațele mele. Isi ridica usor capul si isi deschide ochii de parca ar fi un copil mic si se uita la mine cu un zâmbet micuț si dragut.
  
   'Neața!' spun si isi lărgește zâmbetul, apoi isi întinde mâinile si isi ridica cearceaful peste sani, iar eu imi dau ochii peste cap. Am inteles ca e timidă si ca este ciudata, dar stiu exact cum arata sânii ei si stiu unde se afla fiecare dintre cele cinci alunite pe care le are peste acestia. Imi place sa o admir si sa ma gandesc faptul ca e a mea.
    
   'Ce faci?' ma intreaba si isi intre-deschide ochii frumosi pentru a ii pozitiona asupra mea.

Imi pun mâinile în jurul brațelor ei pentru a o mângâia si incep sa ii spun la ce ma gandesc.

    'Bine. Mi am amintit ca am uitat niste chestii importante acasa si ca trebuie sa le iau inainte ca tata sa le descopere pentru ca sigur vrea un motiv de cearta.'

  Se ridică si se pune deasupra mea, apoi isi baga capul în scobitura gâtului meu, cearceaful părăsindu i spatele si incepe sa ma sărute. Imi săruta gâtul, dar buzele cand?
  
  Imi pun mâinile pe spatele ei gol si incep sa o mângâi, simtindu i sânii lipindu se de pieptul meu. N am cuvinte sa descrii fericirea pe care mi o creeaza momentul asta.

  Din perspectiva lui Cassie

     După ce Adam m a dus acasa unde Samantha mi a ținut o predică despre faptul că trebuie să o anunt cand 'dorm la Jennifer' si dupa ce iubitul meu mi a spus că ceea ce si a uitat el acasă sunt niste droguri, m am îmbrăcat si m am pregătit sa plec la el acasa, singura. El a spus ca ii este scarba de locul ala, respectiv casa lui si ca nu are niciun chef sa se duca sa dea ochii cu tatal lui, asa ca iata ma pe mine la el in camera, punând drogurile găsite la el sub pat in ghiozdanul meu. Zambesc fericita si cand ma intorc, scot un tipat usor cand vad silueta din spatele meu-tatal lui Adam, care imi zambeste pervers parca aseptand sa spun ceva. Pasii lui se aud de parca ar batea cineva intr o toba din cauza atmosferei incomode pe care a creat o printr o simplă privire.

' Cassie.. hmm, e uimitor faptul că observ atâtea asemănări între tine și mama ta! Esti la fel de frumoasa ca ea, la fel de drăguță si adorabila ca ea. Adevarul este ca tu pari mai inocenta.' Imi spune cand se opreste in fata mea.

   Mama mea..adorabila? Este cumva 1 aprilie si nu stiu? Mi se pare atat de ciudat faptul că eu nu o mai cunosc pe mama, deși ar trebui sa consider situatia asta normala: nu am mai vazut o de 12 ani. Cu siguranta s a schimbat din femeia care era bătaia de joc, sacul de box, servitoarea....tatei în ceva mai..bun...pentru ea. Inteleg de ce a vrut sa plece, a vrut o nouă viață, una care nu se bazează pe frica si pe nesiguranta, dar nu inteleg de ce nu m a luat si pe mine cu ea. Aveam 5 ani și de la 12 copilaria mea parca s a sfârșit.
   
    'Multumesc, cred.' spun si imi pun mai bine bretelele ghiozdanului pe umerii mei.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum