Capitolul 102

8.8K 324 55
                                    

'Buna, Cassie.' spune mama si se ridică de la masa pentru a ma îmbrățișa, iar eu încremenesc si aproape ca ma infurii cand conștientizez ca se poarta de parca nu mi ar fi distrus copilaria si o parte din adolescență.

'Buna..' ii raspund si trag de marginea scaunului pentru a ma aseza, la fel cum face si ea.

'Ce frumoasa esti! Ai ochii tatălui tău si buzele mele, esti atat de frumoasa, Cassie! Cand ai crescut atat de mare?' Ma intreaba sprijinindu si bărbia cu mana si uitandu se admirativ la mine.

Nu pot să mi dau seama dacă este conștientă de ce mi a făcut și se poarta de parca nu s ar fi intamplat nimic pentru a evita o situație jenanta sau daca doar nu înțelege cata durere mi a provocat prin plecarea ei si indirect prin ceea ce mi a făcut tata.

'Dacă nu m ai fi lăsat singura, ai fi observat evoluția mea.' spun si se încruntă, dar nu apucă să spună nimic, pentru ca un angajat vine si ne aduce doua căni cu cafea si incep sa ma uit confuză la mama, pentru ca eu n am comandat cafea. Nu mi place cafeaua, pur si simplu imi vine greață dacă beau cafea, dar de unde sa stie ea asta? Cand imi întind mana pentru a lua cafeaua, observ ca isi flutură genele false spre angajatul care a venit sa ne aduca băuturile.

Nu pot sa cred ce face! E chiar foarte imatura sa se dea la un bărbat. Ce e cu ea? Imi este brusc rusine sa stau cu ea aici, la masa.

Imi curat glasul, atrăgându i atenția, apoi ii face cu ochiul barbatului si se intoarce către mine.

'Ce faci, cum esti?' ma intreaba si imi zâmbește calduros și nu imi dau seama daca falsifica zâmbetul sau daca ea chiar imi zâmbește, apoi ia o gură din cafeaua ei.

'Cum mai sunt?' pufnesc si incep sa rad. Păi sunt foarte bine, uite, de când ai plecat, tata mi a făcut viata un iad, ma făcea mereu de ras, când n am avut bani isi descărca furia pe mine, ma bătea, apoi intr o zi, si a invitat un prieten acasa, un pedofil observat sexual, care a vazut o poza in rama cu mine la piscină, în costum de baie, fireste, si i a spus tatei ca ii da 20 de dolari dacă îi da acea poza, iar el a acceptat. Apoi i a venit ideea prostească de a imi face poze aproape dezbrăcată pentru bani. M a vândut pentru niste bancnote pe care le pierdea foarte usor la pariuri si pentru băutură, apoi a fost de acord să primească o sumă imensă de bani de la niste oameni destul de bogati in schimbul virginitatii mele. Foarte bine ma simt.

'Nu inteleg cum faci asta.' ii spun si se incrunta.

'Ce?' intreaba si eu pufnesc.

'Cum de este totul atat de simplu pentru tine?' o intreb si ea zâmbește de parca ar fi nu stiu ce înțeleaptă.

' Păi, ei bine, e usor cand ai bani. De exemplu, tie nu iti este usor? Doamne, Cassie, esti exact ca mine! Esti intr o relație cu Adam. Cred ca esti destul de bine. Tu ai vazut in ce casa locuieste? Ai vazut cate masini are băiatul ăla? Plus ca pare să țină la tine, deci esti asigurata pe viata, bravo.' imi spune si pare chiar mandra de mine, iar mie mi se face scarba.

Pe bune ca imi vine sa plâng. Serios. Credeam ca ii va parea rau ca m a lasat cu tata, credeam ca va avea o fața vinonata si credeam ca va începe direct cu scuzele. Nu stiu, nu imi imaginam ca asa va fi întâlnirea asta..

'Nu sunt cu Adam pentru banii lui, Teressa. Tin la Adam poate mai mult decat tin la mine. Nu tin la banii lui. Cum poti sa spui asta?' o intreb si iau o gura din cafea pentru a ma face cumva sa ma opresc din a ma gândi ca vreau sa plâng.

' Pai esti frumoasa, esti model, vei avea si tu banii tai, ai un iubit foarte bogat și frumos, pot spune ca ai viata perfecta. Sincer, sunt invidioasă.' spune si eu incep sa rad nervos.

Viata perfecta? Am vrut sa ma sinucid. Mi am tăiat cu lama arterele. Ce naiba e in neregulă cu ea?

' Nu am deloc viata perfecta. Tata a pierdut tutela asupra mea, iar acum stau in casa cu persoana de care s a îndrăgostit care, în mod surprinzător, își da interesul in cresterea mea si in mine. Spre deosebire de tine.' spun si mai iau o gura de cafea din stres. Doamne, urăsc sa fac ceva ce nu mi place cand sunt stresata, precum băutul cafelei.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum