Capitolul 88

9.9K 403 74
                                    

MULTUMESC PENTRU 30K LECTURI, VA IUBESC MULT!!!💓💓💓💓💓

Din perspectiva lui Cassie

  'Mai este putin, asteapta.' imi spune Matt, care m a adus intr un loc pe care nu l am mai vazut vreodata.

Aseară, în timp ce Adam mi a băgat o seringa in mana cu nu stiu ce lichid dubios alb, în timp ce m a îmbrăcat si mi a luat prosopul de pe.mine si in timp ce imi spunea ca ii pare rau, Jennifer statea de vorba cu Luke si se pare ca se inteleg mai bine. Nu inteleg de ce Adam se joacă asa. Isi bate joc de mine si apoi imi spune ca ii pare rau, ca voia să mă.protejeze? Ce naiba ar trebui sa inteleg eu de aici? 

  'Ce v a luat atat de mult?' intreaba Matt, intreupandu mi șirul gândirii, iar eu imi ridic privirea pe care am.fixat o pe o pietricica spre cele doua persoane de care nu am chef in momentul asta.

   'Matt, ce naiba? Jur ca nu mai vin in viata mea cu tine nicaieri.' spun si el isi da ochii peste cap.

   'E mai bine asa.' spune si acum imi dau eu ochii peste cap.

   'Vreau sa vorbim si stiu ca nu ai fi vrut sa vorbesti cu mine, dacă ti as fi propus asta.' spune.

Dacă stia asta de ce a mai venit aici, acum? Nu i am raspuns la mesaje si la telefon pentru ca nu voiam sa incep sa plang efectiv.

   Adam ma prinde de mana si eu o trag inapoi usor speriata. Stiu ca poate sunt paranoica si ca nu are cum sa ma raneasca fizic, aici, de fata cu Luke si cu Matt care acum stau la o distanta mare de noi, in spatele nostru, dar stiu ca poate sa ma raneasca psihic si nu mai vreau asta.

  'Ai 3 minute.' ii spun si imi pun mainile in piept. 'Merit un rahat de explicatie.'

   'Stiu, asa e. Tot ce am facut a fost facut pentru a te proteja si...' il intrerup si incep sa rad.
 
   'Chiar sunt curioasă de ce m ai putea proteja facandu mi rau. Continua.' spun.

    'De Jake. Ne am certat rau si ne am luat la bataie si stiu sigur ca vrea sa imi faca rau. El stie ca nu poate sa ma bata asa, pur si simplu. Vrea sa ma faca sa sufar si s a axat pe tine. Voia sa se atinga de tine si sa te raneasca, iar eu am vrut sa te indepartez de mine pentru a ii da impresia ca nu imi pasa de tine. Nu esti o jucarie, Cassie. Imi pare foarte rau pentru ce ti am spus si pentru ce am facut.'  spune si pentru un moment, am senzatia aia de liniste interioara.

     'Puteai sa mi spui, Adam! Puteai sa ma anunti de chestia asta, nu sa te porti ca ultimul idiot de pe pamant cu mine. Stii cat de mult a durut asta?' intreb si el se uita trist in jos. 'Puteai naibii sa imi spui ca ai o problema si ca nu vrei sa ma implici, ca iti trebuie o pauza, orice puteai sa imi spui. Si stii ce e amuzant? Oricat de mult ai incercat tu sa il indepartezi pe Jake de mine, el tot m a atins.' spun, apoi imi pun mainile la gura speriata.

Sunt asa o idioata! Cum am putut sa ii spun asta? Sunt atât de proasta!

   'Cum adica te a atins? Ce ti a facut?' imtreaba si deodata o senzatie de tristete ma cuprinde. Parca ma aflu in acel depozit, cu Jake langa mine, incercand sa ma 'invete' sa fac un oral.
'Răspunde mi naibii odata, Cassie!' spune iar mie mi se aduna lacrimile in coltul ochilor.

   'Nu cred ca ti ar pasa, sincer.' spun si el isi pune mainile in cap ca un disperat. 

    'De ce naiba crezi asta, Cassie? Țin la tine, ti al dracului de tare la tine! Gandeste te putin la asta: ti se pare logic ca Luke s a despărțit de Jennifer exact cand eu am inceput sa ma port urat cu tine? Sau iti mai aduci aminte cand iti ziceam ca imi pare rau pentru ca sunt periculos pentru tine? Credeam ca te vei prinde ca ceva nu este in regula si nu voiam asta, de aceea m am purtat asa. Cassie, iti jur pe ce vrei tu ca inca tin la tine, ca am vrut sa te protejez si ca imi pare rau.'spune si face o pauza.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum