Capitolul 87

9.5K 350 60
                                    

    Din perspectiva lui Adam

  'Pai si daca vom intra pe acolo?' intreaba Luke spre mine si sper Matt încercând să găsească o soluție pentru a isi primi iubita inapoi. Ma pregatesc sa spun ceva, dar usa de la intrare este deschisa si deja stiu ca urmeaza sa dau ochii cu Cassie si ca trebuie sa o privesc cu o superioritate anume care ar trebui sa o faca sa se simtă prost.

O senzatie teribil de enervanta ma cuprinde cand realizez ca Jennifer o susține pe Cassie care este plină de sânge pe mana. Ce naiba i s a intamplat?

    Cassie isi arunca papucii din picioare si ii pot observa genunchii juliti, apoi isi ia telefonul din spatele blugilor si il arunca pe canapea si isi scoate o armă de la spate. Ma uit speriat la ea, la fel ca Matt si ca Luke. Ea trânteste arma pe jos si da cu piciorul in ea, până cand aceasta ajunge in dreptul nostru. Eu o ridic si observ ca este un pistol de calibru 25. Ce naiba face ea cu asta?

     'Esti bine? Ce ai pățit?' intreaba Matt si incearca sa se apropie de ea, dar Cassie nu il lasa si il evita.

Trece pe lângă mine si imi arunca o privire care pare rece chiar dacă are ochii inlacrimati, apoi urca in camera ei. Ce naiba i s a intamplat?

   Jennifer urca dupa ea si eu cu băieții stam si ne uitam la pistolul din mana mea.

'Ce s a intamplat?' intreaba Luke, apropiindu se de mine.

  'Eu cred ca s a băgat Jake.' spune Matt, iar eu ma incordez.

Dacă aflu ca Jake i a făcut ce naiba i a făcut lui Cassie, o sa il omor in băiete. Am îndepărtat o pe Cassie de mine si am facut o sa sufere pentru a o proteja, ca apoi să aflu ca Jake i a făcut ceva? Asta ar insemna ca am rănit o rau si ca a fost inutil tot ce am facut pentru a o îndepărta de mine.

     'Adam, calmează te. S ar putea sa nu ii fi făcut Jake nimic. E ceva ciudat la mijloc si vom afla si vom rezolva tot rahatul asta, ok?' ma intreaba Luke si cu greu aprob din cap.

    Ma asez pe canapea, frustrat de tot ceea ce se intampla. Nu vreau sa cred ca i s a intampat ceva rau, nu vreau sa cred ca si a batut joc Jake de ea sau ca i a făcut nu stiu ce rahat.

  Sunt nervos. Sunt extrem de nervos. Imaginea cu ea, plină de sânge, julita in genunchi, cu sânge pe mana, parul ei care era mereu moale si fin era usor ciufulit si vanataile rosii de pe fata ei imi da o stare incredibil de enervanta, parca nu mai pot sa respir. Nu am mai atins o si nu am mai strâns o in brate  de o lună intreaga si asta este atat de greu pentru mine, încât imi vine sa ma duc la ea, sa o leg de un scaun pentru ca cu siguranta nu va dori să vorbească cu mine, sa ii explic tot si sa o strâng în brațe, sa o sărut.

    'Daca Jake i a făcut asta, nu mai asteptam sa actioneze el primul, noi o vom face.' spune Matt, iar eu imi pun capul intre palme.

  Nu, nu, Adam, calmează te. Jake nu i a făcut rau lui Cassie, Jake crede ca tu nu tii la ea, dar de fapt tu tii la ea mai mult decat tii la tine. Jake nu a batut o. Nu are de la Jake arma. La dracu' cu Jake!

   Pasii unei persoane care coboară scările se aud tot mai tare si chiar sunt curios dacă este Cassie.
Jennifer isi pune un hanorac pe ea, iar dorința mea de a o vedea pe Cassie nu mi s a împlinit.

  'Data viitoare cand intrati in vietile cuiva, aveti grija ca Jake sa nu se bage ca ultimul idiot in treburile voastre.' spune blonda de care m am îndepărtat mult luna asta.

   Nervii mei cresc si imi vine sa il bat pe Jake, vreau sa l omor, vreau sa l fac sa urle de durere. Cum adica sa nu se bage idiotul ala in treburile noastre? Ce naiba i a făcut?! O prind de mana pe Jennifer si o întorc cu fata la mine.

  'Ce i a făcut?' intreb si ea incepe sa rada.

  'Tu nu vorbesti serios, nu? Adică te ai purtat ca ultimul cretin cu ea si acum iti pasa? Aaa, dar stai, nu iti pasa de ea, iti pasa de faza cu Jake. Iti pasa numai de tine, Adam. Esti un egoist. Si tu si Luke.' spune plină de nervi, iar mie imi.vine sa ma bat.

   'Trebuie sa vorbim.' spune Luke si ea iar incepe sa rada.

    ' Nu avem ce vorbi, Luke. Crede ma. Matt, dacă Cassie vrea sa iasa din casa, leag o de ceva, nu o lasa sa faca prostia asta.' spune si iese din casa.

   'Nu mai suport toate astea.' spun si urc scările.

Cassie are nevoie de o explicație. Are tot dreptul sa stie ce se intampla. Sunt asa un idiot! Mereu reusesc sa o fac sa sufere.

  Deschid usa din camera ei si o vad stând pe pat, cu spatele la mine, cu un prosop in jurul ei si plângând.

  Plânge. Plânge si ma doare inima sa o vad asa. Nici nu stiu cum sa incep conversatia. Imaginea asta cu ea din momentul asta ma face tăcut.

   'Cassie..' ii pronunț numele si tresare speriată.

Ii este frica. Si ii este frica de mine. De ce îi este frica de mine? Stie ca nu am cum sa o rănesc fizic. Stie ca nu as putea sa o lovesc.

    'Stai dracului departe de mine!' spune cu lacrimi în ochi și scapand niste hohote de plâns.

    'Vreau sa iti explic tot. Vreau sa stii ca..' Nu ma lasa sa termin ca vine către mine si incepe sa dea cu pumnii ei micuți in mine.

  'Tu ai stricat totul. Tu m ai facut sa ajung in starea asta. Tu te ai folosit de mine. Tu ai profitat de mine. Ma urăști, Adam!' spune si renunta la un moment dat la a ma mai lovi.

    'Lasa ma doar sa..' incerc sa spun si mă împinge de lângă ea.

    'Stii doar sa ma ranesti. Toti ma răniți. Tu, tata, Ryan, Jake. Toti vreti sa profitati de mine.' spune si respira foarte repete si zgomotos.

    'Am vrut sa te protejez, Cassie. Si nu am reusit. Tin la tine cum o făceam înainte.'

Se uita la mine si incepe sa se tina de gat, apoi sa respire foarte repede. Are un atac de panică si eu nu am nimic la mine pe care sa i l pot oferi cu scopul de a se calma. Ma uit ca un disperat la ea si imi aduc aminte ca in camera lui Matt avea el niste droguri, asa ca incep sa alerg către camera lui.
Găsesc seringa pe care o caut intr o cutie de la el sub pat si alerg inapoi la Cassie pentru a ii oferi 'calmantul'.

   Se uita speriată la mine, si in acelasi timp plânge si se tine de gat. Ma apropii de ea si ii iau brațul in mana mea, iar ea il trage inapoi. De ce nu poate sa aiba incredere in mine macar de data asta? Nu vreau sa o răpesc si stie asta.

'Iti jur ca nu te rănesc.' ii spun si imi întinde speriată brațul pe care il iau si in care introduc seringa, după ce gasesc venele.

Corpul ei cedează si se dezechilibreaza, iar eu o prind in brate si o duc către pat, având grijă să nu cadă prosopul de pe ea.

Drogul asta are rolul de a ii paraliza corpul timp de o oră și de a ii introduce o stare de somnolență datorita cloroformului care s a introdus intr o cantitate mica. Ea încă nu a adormit, dar are ochii intredeschisi. Căldură din corpul ei devine inexistentă, ea acum fiind rece ca gheața, asa ca iau un hanorac de pe un scaun și o ridic din pat, ii pun hanoracul peste gât, apoi ii iau fiecare mana si o bag prin hanoracul care este destul de lung pentru ea, ii ajunge la genunchi. Iau prosopul de pe ea cu grija si il pun pe scaunul unde era hanoracul si o invelesc iar cu plapuma.

  'Imi pare rau, Cassie. Imi pare foarte rau.' ii spun si ea își închide ochii, ceea ce înseamnă ca a adormit.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum