Capitolul 98

9.7K 335 56
                                    

  Din perspectiva lui Cassie

' Vorbesc serios acum, Adam. Ce s a intamplat?' il intreb si ma asez mai bine in bratele lui, chiar dacă stiu ca singurul lucru care ma acopera il reprezinta boxerii.

Ieri, la scoala, l am sunat ca o disperată pentru ca nu răspundea si mi era frica sa fi pățit ceva grav. Adică mi a spus că se duce sa ia un prieten de la aeroport si ca va scapa de toata afacerea cu droguri în care este implicat, totodata si Jake. Mi a fost frica sa i se fi intamplat ceva. Dar acum imi este si mai frica. Este drogat. A fost la o petrecere sau ceva? Daca a fost cu alte fete..? Si ce naiba a visat de i a venit sa conduca până aici pentru a imi pipai sânii?

  Am un lucru important sa ii spun. Am hotarat sa ii dau o șansă mamei mele naturale pentru a imi explica ce s a intamplat si sunt emotionata in legatura cu asta.

  'Am visat ceva urat, bruneto.' spune si isi ridica brațul care imi acoperea sânii, urmând ca apoi să își așeze palma peste cel drept.

  Incepe sa faca cerculete in jurul sfarcului si imi ofera o senzatie teribil de excitantă. Stie ca nu pot să mă culc cu el, nu acum. De ce ma chinuie asa?

   'Povesteste mi. Despre ce era vorba in visul ala?' il intreb si oftează zgomotos.

  Observ ca nu imi raspunde si ca tot continua sa se joace cu sânii mei, asa ca ii iau mana de pe aceștia si imi trag cearceaful peste mine, obtinand de la el un marait.

   'Tu ai idee cat de tare m am speriat? Eram in stare sa te caut prin tot orașul. Te am sunat de atâtea ori, pe unde ai fost?' il intreb si se ridică în coate.

    'Pot sa iti spun maine? Chiar ma simteam mai bine cand te atingeam si sunt obosit.' ma intreaba si eu incep sa rad sarcastic.

    'Tu esti obosit? Am nevoie de răspunsuri. Acum.' ii spun si ii prind fata in palme, făcându l sa se uite in ochii mei.

    'Nu am chef acum, crede ma.' spune si imi dau ochii peste cap exespaerata.

    'Asta va fi raspunsul meu cand vei vrea sa ne culcăm împreună dacă nu imi răspunzi.' spun si el se uita la mine cu ochii larg deschisi.

    'Asta e santaj. Nu ai cum să faci asta.' spune si se încruntă.

Aproape ca rad cand vad cat de mult conteaza asta pentru el.

    'Vreau răspunsuri, Adam. Raspunsuri!' spun si el se trânteste pe perna mea.

     'Cu o conditie. ' spune si eu pufnesc.

     ' Ce condiție?' spun si oftez, apoi ma asez mai bine.

     'Două de fapt. Nu mai ai ce vorbi cu Bryan. Nu faci proiectul ala cu el. Vreau si eu niste poze cu tine dezbrăcată dacă se poate.' spune si ii dau un pumn usor in umăr.

Dacă nu l as fi cunoscut, i as fi dat o palmă, având în vedere trecutul meu cu poze.

     'Vedem. Acum spune mi ce s a intamplat azi cu tine.' spun.

     'M am dus la aeroport, l am luat pe Kevin, asa il cheamă, ne am intalnit mai multi la mine acasa si am vorbit despre planul nostru, am obosit cu totii si ei s au decis să meargă intr un club si Kevin ne a spus ceva de iarba, iar eu imi amintesc ca am fumat ceva. Iar apoi m am trezit si am venit la tine.' spune si eu ma încrunt.  Nu putea sa ma sune si pe mine sa ma anunte in legatura cu programul lui?

      'Si nu ai putut să mi răspunzi la telefon? Nu iti mai aduci aminte nimic?' intreb si el scutură din cap in semn ca nu.

  Poate a fost cu o fata.. adica atunci când esti drogat nu iti dai seama ce faci si pur si simplu ai halucinatii, cel puțin asta stiu.

    'Nu stiu ce am făcut cu telefonul. Imi pare rau. Promit ca o sa te sun sa te anunt si pe tine.' spune si eu ma calmez, dar nu in totalitate.

    'Ai fost cu.. ai..dacă nu iti aduci aminte este posibil sa fi... cu o altă fata si..' ma intrerupe, lipindu si buzele de ale mele.

    'Nu mi am tras o cu nicio tarfa de acolo, crede ma.' spune.

    'Atunci de ce ai venit la mine la 4 dimineata si cum se explica atingerile tale?' intreb si se încruntă.

    'Păi am visat ceva naspa. Acum nu mai sta asa si lasa ma sa te iubesc, te rog.' spune si mie parca mi se înmoaie picioarele.

Imi trage cearceaful de pe mine si ma întinde in pat, apoi se așează lângă mine si cand vrea sa imi atingă din nou sânii, îl opresc.

    'Nu am terminat. Ce ai visat de ti a venit sa ma atingi asa, Adam?' intreb si el isi muta privirea de pe sânii mei, la picioarele mele.

  În următoarele 40 de secunde niciunul dintre noi nu spune nimic.

   ' Am visat ca te am rănit, bine?' spune si imi dezlipesc buzele dupa ce înghit in sec.

  Cum adica ma ranea?

   'Cum ma raneai?' intreb si simt cum il pierd, auzindu i respiratiile usoare.

  Ii pun palma stanga  peste sanii mei si el incepe din nou sa se joace, ceea ce înseamnă că ' l am readus la viață'.

   'Te raneam pur si simplu. ' spune si imi dau ochii peste cap.

No shit, nu stiam. Vreau sa stiu cum ma ranea.

    'Cum ma raneai, Adam?' Intreb si ma asez mai bine lângă el. 'De ce mi ai atins sânii asa, ca un disperat? Păreai agitat si confuz. M ai lovit in zona aia?' Intreb din nou.

     ' Nu eu.. dar totusi din cauza mea..' spune si se ridică sa ia cearceaful si sa ma inveleasca. Imi ia mana intr a lui si incepe sa se joace cu degetele mele. ' Te..te raneam si plângeai, iar eu eram nervos din cauza ta ca te ai fi sărutat cu Bryan si apoi am...' se opreste si inspira adânc si ii strâng mana pentru a îl încuraja sa continue. 'Apoi am chemat niste cretini sa iti faca ceea ce ti am facut eu si apoi una dintre acele persoane te a omorât, injunghiindu te cu un cuțit în zona sanilor si nu eram sigur dacă era real sau nu.' spune si raman terifiata.

Nu ma asteptam la asta. Cum adica nu era sigur dacă era real sau nu? Atât de drogat este?

  'Ah..' spun si imi pun maioul inapoi pe mine, apoi ma bag sub plapumă si cand ma uit la el il observ cum se incrunta. 'Ce este?' intreb.

   'De ce ti ai pus inapoi chestia aia pe tine..?' intreaba si eu imi dau ochii peste cap.

    'Pentru ca imi este frig si pentru ca imi este somn. Dormi si tu cu mine?' intreb si ma afund mai bine in plapuma.

     'Nu cred. L am lăsat pe Kevin acolo, singur. Cine stie ce mai face, omul asta e nebun de cand ma stiu. Apropo.. ce mai face Trevor?' intreaba si mă încrunt, iar pulsul inimii mi se accelerează.

De ce m a intrebat de Trevor? Adică nu m a mai intrebat până acum de el.

     'I am spus Samanthei ca orice noutate pe care o afla despre Trevor nu trebuie sa ajunga si in capul meu. Nu mai vreau sa am legatura cu el. Stiu doar ca nu l am dat in judecata pentru ce a facut si ca acum este încă în arest pentru....ceea ce mi a făcut. Motivul este violentă si abuz.' spun si imi închid ochii pentru câteva secunde.

     'Bine. O sa stau aici până adormi si apoi o sa ma duc inapoi, bine? Cred ca am timp si sa te duc la scoala.' spune si eu incep sa ma gandesc la ce a spus.

El nu se duce la scoala? Nu doarme? Daca e patru, mai am încă trei ore de dormit. El sta trei ore cu Kevin, fără să doarmă?

      'Ramai cu mine, te rog. Nu cred ca esti in stare sa conduci si nu ar fi bine sa o faci. Da i mesaj si spune i ca nu poti. Si nu trebuie sa ma duci tu, ma descurc eu.' spun si el da din cap in semn ca nu este de acord cu mine.

      'Regret, bruneto, dar trebuie să mă duc inapoi la el. Promit ca voi dormi maine. Adică practic azi pentru ca este deja dimineata. Dacă nu te duc eu, te duce Matt. Dar cred ca o sa te duc eu.' spune si mă săruta, apoi incepe sa mi mângâie parul.

     'Odihneste-te. Voi vorbi cu Matt. Noapte bună.' spun.

    'Si eu te iubesc.' spune încet, apoi ma ridic si il sărut.

     'Te iubesc, Adam.'

     'Asa mai merge.'

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum