Capitolul 83

11.7K 377 17
                                    

   'Haide, Cassie, poti sări gardul asta.' Imi spune Adam incurajandu ma sa fac ceva ilegal.

Pentru ca eu ma simteam bine astazi pe la prânz, Adam a hotărât să petrecem timpul împreună si chiar asa am facut, am iesit cu el, ne am plimbat o grămadă si mi a arătat multe locuri frumoase din oraș in timp ce mâncăm o înghețată. Dar vremea nu a ținut cu noi si acum jumătate de ora a inceput sa ploua. Este ora 11 seara si trebuia sa fiu in pat demult pentru ca maine am scoala. Dar sincer, nu mi pasa. Sunt cu Adam si sunt fericita. Din cauza ploii, Adam a spus sa fugim in locul asta, o clădire abandonată, pentru a ne adaposti.

  Sar gardul intr un final si iubitul meu ma ia de mana, apoi alergam împreună către o intrare a clădirii. Incerc sa trag de o usa, dar nu se deschide. Adam imi atinge talia usor pentru a imi capta atentia si imi face semn către o scară din fier zidita de pereții clădirii.

   Urc eu prima scară si le urca si el rapid, apoi trage de o usa si intram in clădire. Uh, e frig. Incerc sa vad ce se afla in jurul nostru, asa ca pun piciorul pe jos, unde, după cum simt, este beton, sau ceva tare, iar sus, pe undeva, este o luminiță rosie. Imi prind mana de brațul lui Adam din cauza ca imi este frica. Da, imi este frica. Suntem intr o clădire, pe timpul ploii, la 11 seara si suntem înconjurați de întuneric, toate astea in timp ce tuna si fulgera afara. Cum sa nu imi fie frica.?

Aud un sunet de bricheta, apoi focul ma ajuta sa vad ce este prin clădirea asta, putin, dar totusi e mai bine să văd atat decât nimic. Adam își scoate telefonul din geaca lui de piele, si l pune in buzunar, apoi isi scoate geaca si o pune pe mine. Oh, vai, ce drăguț din partea lui.

    'Nu mi e frig.' mint. Imi este frig, dar bănuiesc ca si lui ii este frig. E vina mea ca nu mi am luat ceva gros, nu a lui.

     'Nu mi pasa. Nu vreau sa racesti.' spune si isi scoate telefonul din buzunarul in care acum pune bricheta si aprinde blitul dispozitivului. As fi făcut si eu asta, dar telefonul meu este descărcat.

Își pune brațul in jurul meu parca încercând să mă protejeze de tot si toate si momentul asta imi da o stare liniștitoare,  în ciuda tunetelor de afara.

  Blitul lumina tot din incapere:estea ceva ce semăna cu un depozit. Adam roteste telefonul, astfel încât pot vedea toata camera, iar deodata, ceva imi sare in ochi: este ceva strălucitor-orbitor. Ii iau telefonul scump din mana iubitului meu si mă apropii de acel ceva strălucitor.

E.. un inel cu o piatră prețioasă, bănuiesc că e granat dupa culoarea de albastru inchis care are o tentă spre negru.

  Deodată, niste sirene de poliție au inceput sa se apropie si ma uit speriată la Adam. Acesta se uita in sus rapid.

'La dracu! Are senzor!' spune si imi ia doua secunde sa inteleg ce spune.

  Luminita rosie pe care am vazut o cand am intrat era defapt un senzor. Rahat!

Adam imi ia mana in a lui si ma trage afara din camera aia, acum fiind pe acoperișul clădirii, adica pe unde am intrat. Afara ploua mai tare si deja suntem uzi amândoi. Sunt două mașini de poliție. Atât de importantă e clădirea asta? Nu, Cassie. Ai găsit un inel cu granat albastru din întâmplare care pare nou pentru ca nu era prăfuit. Nu e deloc importanta clădirea asta. Oh, Doamne, în ce ne am băgat?

   Adam ii urmărește cu privirea de dupa un zid si din pacate, acei 4 polițiști au luat o prin părți diferite, ceea ce înseamnă că suntem înconjurați.

Mai avem 70 de metri până la o zonă plină cu case, asa ca daca ne am grăbi, am ajunge usor.

    Adam își scoate din buzunar ceva care seamănă cu un cilindru micuț sau cu un artificiu si bricheta. Se apleacă putin pentru a nu uda cilindrul sau ce Dumnezeu era si, cu ajutorul brichetei, aprinde fitilul chestiei dubioase, apoi o arunca in partea opusă direcției pe care trebuie să o luam noi pentru a ajunge printre casele alea, apoi dupa 6 secunde se aude un sunet puternic. Ce s a intamplat?

     'Fugi!' Imi spune si coboară rapid primele patru scări, apoi sare. 'Sari, Cassie, te prind eu.' spune si nu mai stau sa ma gandesc din cauza fricii.

      Inima parca imi sare din gât in timp ce sunt in aer, dar Adam m a prins, asa ca acea senzatie dubioasa nu mai exista. Imi ia mana într-a lui si începem să alergăm. Oh, Doamne, el chiar aleargă repede.

    'Uite-i! Uite-i! Prindeti-i!' se aude din spatele nostru, iar Adam parca aleargă si mai repede, iar eu mult mai încet si trasă de el.

   Aleargă, Cassie, ai timp sa te odihnești, nu l face sa creada ca esti o povara!
  Am început să alerg si mai tare si deja am intrat in zona asta cu case. Adam imi spune în ce direcție o vom lua, adica stanga si il vad cum se ridică(,) cu ajutorul mainilor, apoi pune un picior pe gardul înalt si il sare.

  'Haide, Cassie!' Imi spune si eu imi iau avant si ma prind cu mâinile de zid,apoi el mi le ia in ale lui si ma trage in sus, ma prinde si ma coboară de pe zidul facut din beton. Ma trage de braț către un copac întrunzit si ma ajuta sa il urc, apoi se urca si el.

    ' Suntem in siguranta. Esti ok?' ma intreaba si se uita cu un zâmbet micuț în ochii mei pe care îi tin cu greu deschiși din cauza picaturilor de ploaie care imi intra repetat in ochi.

    Ce naiba s a tocmai intamplat? Am un inel care costa al naibii de mult pe deget. 1.5 milioane de dolari, aproximativ. Poliția ne urmărește si nu am mai fost fugarita de această niciodata. Acum imi dau seama ca acel cilindru micuț a avut rolul de a ii distrage pe polițiști și pentru a câștiga timp de fuga. Oh, se vede ca lucreaza cu chestii ilegale..

   'Da.' ii spun.

Privirea lui cade pe inelul abia gasit si il misca putin pe degetul meu.

    'Un milion de dolari.' Spune.

    'E frumos, nu i asa?' intreb spre el si imi zâmbește de parca ar fi un adult, iar eu un copil.

    'Nu se compara cu tine.' Imi spune si instinctul de a il săruta imi vine in reflex si imi lipesc buzele de ale lui.

Cum poate fi atat de dragut?

*

Imi săruta buzele, gâtul, umerii, în timp ce eu respir greu si imi pun mainile in parul lui. Ma trânteste in pat si in timp ce ma săruta imi da jos pantalonii, apoi imi da jos bluza si raman in lenjerie intimă imediat. Ii dau tricoul jos dupa ce ma ridic in genunchi încercând să nu rup sărutul. Trag de cureaua lui si el isi scoate un prezervativ din buzunar, il rupe cu dintii si scapa de pantaloni si de boxeri foarte rapid, apoi imi da si mie jos sutienul cu ajutorul dinților. Imi suge sanul drept, în timp ce se joacă cu cei stâng. Scot un geamăt de placere, apoi se pune deasupra mea si ma săruta înainte de a ii simti membrul pe feminitatea mea. Ma pătrunde usor, usor, cu o mână se susține si cu o mână umbla pe corpul meu. Viteza se mărește si imi pun mainile pe spatele lui si in parul lui.

'Adam..' șoptesc încercând să nu fac zgomot pentru a nu o trezi pe Mama si pentru a nu ii da de bănuit lui Matt.

   Imi ia brusc mâinile în ale lui si mi le ridică deasupra capului, iar viteza lui tot se mărește, făcându ma pe mine sa ma simt incredibil.

   'Îhm' geme in urechea mea.

Mana lui stanga încă se plimba pe corpul meu si imi doresc din toata inima sa nu ma audă nimeni cum ii strig numele pe aici. Chiar ar fi jenant sa afle mama ce facem eu cu Adam in casa ei.
  
   'Oh, Doamne, Adam!!' strig cand ma apropii de orgasmul meu.

   'Shh.' imi pune degetele la gura, apoi ma săruta si iese din mine cu un zâmbet usor leșinat, dar mulțumit, ceea ce ma face sa cred ca s a simțit la fel de bine ca si mine.

  
   

 

      

  

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum