Capitolul 70

13.7K 399 40
                                    

    Din perspectiva lui Cassie

   O senzatie de confort însoțită de putin frig imi învăluie corpul si din aceasta cauza, trebuie să deschid ochii sa vad ce se intampla.
   
Imagini de aseara mi se derulează în cap. Ce naiba am făcut? De ce nu am sutien pe mine?

   Ugh, nu din nou... Mereu cand sunt beata in preajma lui, ceva ma face sa devin un personaj sexy , dar aseara am băut o grămadă pentru ca am incredere in el. Bine, nu ma asteptam la... asta... dar am o scânteie mica in inima care este prezenta doar pentru faptul pe care la facut, mi a mărit încrederea fata de el si il plac mult mai mult acum.

   Incerc sa ma dau jos din pat si sa imi pun hainele pe mine pentru ca nu vreau sa ma vada... asa.

  Greutatea usoara pe care o simt pe coapsa mea, provocată de mana lui este indepartata de mine si intr un final, pot sa ma îmbrac. Ma asez in fund si ma uit la sânii mei. Mici semne mov formează cerculete pe ei si asta ma face sa imi pun palmă in cap. De ce sunt atat de îndrăzneață cand am alcool in vene? Imi este rusine. imi pun sutienul pe mine, apoi niste pantaloni pe care îi scot din bagaj si un tricou care imi este larg.

   Ma asez pe scaun și  îi studiez, corpul, respiratiile care sunt usoare ceea ce înseamnă că are un somn placut, abdomenul, parul ciufulit care îi stă atat de bine. Câteodată nu imi vine sa cred ca a aparut el in viata mea sa ma ajute. Si ma simt norocoasă ca il am alaturi de mine.

   Faza de aseara, chiar dacă a fost dubioasă si chiar dacă ma face sa explodez de rusine, mi a mărit de trei ori încrederea în el. A băut si el destul de mult, din cate imi amintesc si conform imaginilor prezente in capul meu care parca sunt niste bucăți dintr un puzzle de 1000 de piese, avea toate șansele să mi o traga. Dar nu a făcut asta. Pentru ca stie ca m ar fi deranjat si chiar asa e, m ar fi deranjat. Mi am aparat virginitatea de atâtea ori ca intr o zi random sa mi o trag cu el si apoi sa nu imi amintesc.

   Acum imi aduc aminte si de subiectul pe care l a deschis Jennifer despre virginitatea mea. Am fost putin dezamagita de propria-mi persoană cand Adam a parut mirat de informatia re care a primit o. Adică are tot dreptul. Am făcut poze dubioase si le am trimis persoanelor dubioase, Ryan a încercat să mă violeze de o grămadă de ori, sunt si marcată de el. Deci da, are dreptul. Ochii lui si zâmbetul lui micuț m au făcut sa ma simt mândră dupa de mine ca mi am păstrat virginitatea, adica nu am vândut o si am protejat o. Stiu ca este fericit pentru va sunt virgina.. si poate de asta nu a vrut sa mi o traga in seara asta, oh wow, gasesc logica.

    Își aruncă mana pe partea patului in care eu trebuia sa dorm, încercând să mă găsească. Se ridică putin rapid din pat si se uita îngrijorat la mine când imi privește privirea.

    Ii zâmbesc si apoi ma asez deasupra lui, apoi îl sărut scurt.

   'Esti inca beata sau nu m am trezit eu?' intreaba si incep sa rad.

   'Nici una, nici alta.' Ii spun.

    'Nu esti supărată pe mine?' ma intreaba.

     'Nu. Nu regret ce am făcut.' ii spun putin îndrăzneață. Trebuie să îi demonstrez că sunt buna pentru el si ca înaintez in relatie.

    Se uita surprins la mine-'pot sa vad?'

  Se refera la sânii mei. Si da, poate. Pentru ca doar el a facut semnele alea dubioase care arată că mă vrea. Imi ridic fără jenă bluza si imi dau putin mai jos sutienul.

   Zâmbește , imi pune tricoul la loc si apoi ma trage in bratele lui.
 
   ' Sunt mândru de ce ti am facut.' Imi spune.

Si eu sunt mândră de ce mi ai facut, Adam.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum