Capitolul 100

9.8K 309 69
                                    

     
    'Haide, Cassie! Esti frumoasa si asa. Acum poti, te rog, sa cobori jos?' ma intreaba Adam si eu imi dau ochii peste cap, apoi imi iau ghiozdanul si ies din camera.

   ' Am venit.' spun si el isi ia privirea din telefon pentru a o pozitiona asupra aspectului meu fizic.

    'Scoate ti tricoul din blugi.' imi spune dupa ce ma analizează vreo cinci secunde.

     'Dar arat bine asa.' ii spun si vine spre mine.

    'Exact. Arati extrem de bine in blugii ăștia si de aia trebuie să îți tii tricoul deasupra.' spune si imi plesneste usor fundul.

    'Atunci de ce am mai luat blugii astia?' intreb si ii prind incheieturile mainilor ca sa il opresc din a imi deranja tinuta aleasă de mine.

   'Ca sa imi dansezi mie in fata sau sa ii porti cand esti langa mine.' spune si eu ii dau un pumn în umar, iar el imi apuca marginea blugilor.

    'Bine, o sa dansez in fata ta, dar fără blugi dacă ma lasi sa merg asa la scoala.' spun si isi mărește ochii, apoi isi mușcă buza, ceea ce ma face sa conștientizez ca nu stie ce sa spuna.

     'O sa dansezi tu dezbracata si o sa porti si tricoul asa cum ti l pun eu.' spune, apoi imi îndepărtează mâinile de pe încheieturile lui si imi scoate tricoul din blugi, apoi îl aranjează cu grija.

      'Nu. Eu ti am spus condiția.' zic si isi da ochii peste cap.

       'Ar trebui sa imi fii recunoscătoare ca am grija de tine si ca nu las orice fraier sa se uite la tine.' imi spune si oftez zgomotos, indreptandu ma spre usa cu el in spatele meu.

     'Tu esti constient ca sunt fete in scoala asta care se îmbracă de parca s ar duce la o petrecere, nu? Fii mulțumit ca nu port si eu topuri cu un decolteu imens si pantaloni scurți, trași până în gât pentru a imi lăsa fundul sa dea pe afara si platforme.' spun si închid casa cu cheia, apoi el isi deschide masina.

      'Da si nu imi pasa. Tu nu esti ca ele si niciodata nu vei fi. Acum urca in masina si taci odata pentru ca de fiecare dată când te contrazici cu mine, arăți extrem de bine si vreau sa ti o trag si stii si tu ca nu am cum. ' spune si imi deschide portiera, apoi se uita la mine cu niste ochi care parca implora mila intr un mod sarcastic, iar eu imi închid ochii, sperând să îmi pot controla roseata din obraji.

     'Ma enervezi atat de tare câteodată..' spun si mă îndrept către el.

      'Eu te enervez?' intreaba neasteptand un raspuns, apoi eu imi deschid ochii larg.

   Ce naiba a pățit masina lui?

       'Ăăă, aseara mi am zgariat o in drum spre tine.' spune cand vede ca sunt privirea mea a rămas îndreptată pe masina lui.

   În primul rând, nu inteleg de ce este atat de calm pentru ca masina asta, model Rolls Royce, aproape jumătate de milion de dolari si tocmai si a zgariat o, iar reparația costa o grămadă de bani. In al doilea rând, incep sa ma ingrijorez in legatura cu ceea ce a visat el. Mi a spus că m a violat si a dat apropo uri ca a chemat si niste prieteni sa mi faca asta. Inteleg îngrijorarea, dar dacă a condus ca un disperat sa vada daca sunt bine, inseamna ca era drogat sau ceva de genul asta. Adică stiu ca era drogat, dar dacă i se intampla ceva grav  in drumul spre mine?

    'Atât de tare te a afectat visul ala?' il intreb si el realizeaza ca ma refer la faptul că a condus sub influenta substantelor oferite de droguri doar pentru a vedea dacă ceea ce a visat a fost real.

     'Da.' spune si eu ating zgarietura de pe masina lui, apoi ma deplasez către el pentru a îl lua in brate. Încă nu pot realiza ce relatie complicată avem.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum