Capitolul 93

9.9K 367 94
                                    

Alarma telefonului meu incepe sa sune si cu un oftat, ma ridic usor din pat si o resetez sa sune in cinci minute. Burta ma doare îngrozitor si nu stiu de ce. Parca imi dansează mațele. Oh, nu! Ma ridic speriată in fund, evitand durerea intepatoare de burta si apuc usor pătura pe care o indepartez de pe mine. Ma încrunt si expir nervoasă. Patul meu este plin de sânge, iar! Menstruatia asta imi da bătăi de cap si chiar incepe sa mi se faca frica de ideea ca in loc sa imi patez pantalonii in cel mai rau caz, eu patez tot așternutul cu o găleată de sânge și asta pare destul de grav. Bine ca macar am.pus o folie de protecție pentru saltea. Ma bucur ca am premeditat momentul asta.

  Ma ridic din pat si ma duc rapid spre baie. Umplu un lighean cu apa in care imi arunc pijamalele si dau drumul la apa din dus pentru a ma spala.

   După ce termin dusul, ies din baie cu gândul de a căuta lenjerie intimă și ceva cu care sa ma îmbrac, dar aud pasi pe scări si dupa modul disperat de a alerga pe acestea, imi dau seama ca Matt sau Adam este acel cineva care incearca sa ajunga la etaj. Alerg spre usa pentru a o închide, dar aceasta se deschide si eu ma împing în ea.

'Cassie, ce naiba? Lasă ma sa intru.' spune iubitul meu, iar eu imi doresc din toata inima sa ma lase in pace acum.

  ' Nu pot sa te las sa intri acum.' spun si continui sa împing usa, la fel cum face si el.

   'De ce nu?' intreaba.

    'Pentru ca sunt dezbrăcată!' spun si presiunea pe care o pune el pe usa devine mai.mare decât cea pe care o pun eu si... wow, este in camera mea uitandu se la mine.

    'Si de ce ar fi asta o problemă?' intreaba si isi pune mâinile pe talia mea goală. Chiar sunt dezbrăcată in fata lui.

     'Adam, iesi! Si nu te mai uita asa la mine!' spun si el zâmbește.

     'Dar nu vreau..' spune, iar eu il sărut in timp ce deschid usa. Il împing afara cu o mână in timp ce cu cealalta imi acopăr sânii si închid usa cu piciorul, apoi o încui. Băiatul ăsta e imposibil!

       Imi iau o pereche de blugi negri si stramti, un tricou larg gri, o bustiera si o pereche de boxeri, apoi ma duc in baie sa ma schimb.

   'Adam, cum naiba ai...?' intreb disperată cand.ies din baie.

Se uita la mine cu îngrijorare, iar eu imi dau ochii peste cap.

  'Iartă ma, te rog. E vina mea. Din cauza mea s a intamplat asta. Eu te am lovit ieri.' spune si mă ia in brate, mangaindu mi usor spatele.

  'Nu e vina ta. Asa s a intamplat si luna trecută.' spun ultimul cuvânt cu o voce răgușită pentru ca o stare de tristete ma.cuprinde cand imi amintesc ca luna trecută eu cu el nu mai vorbeam.

E a doua oara cand ma surprinde intr un moment ca asta. Prima oara sa zicem ca este ceva ciudat si ca s a intamplat, dar a doua oara.. E grețos.

   'Vrei sa ma duc sa iti iau niste pastile? Vrei sa mergem la spital? Te doare burta acum?'

Din perspectiva lui Adam

  Sunt îngrijorat. Foarte îngrijorat. Daca este ceva grav? Adică stiu ca are probleme cu burta si m a saturat sa o vad trista din cauza asta. O iubesc foarte tare si vreau sa o vad fericita. Stiu ca am lovit o ieri cu cotul si ma sperie faptul că lovitura mea a fost prea puternică pentru ea. Nu imi place sa stiu ca sufera din cauza mea. Nu voiam să o lovesc. Am avut un instinct si eram intr o transa. Voiam să îl omor pe idiotul de tata care vrea sa ma faca sa sufăr. Cu orice fata mi o trăgeam eu acasa, si o trăgea si el a doua zi. Acum stie ca relatia mea cu Cassie e serioasă si vrea sa ma distrugă cu asta. Ma urăsc pentru ca o pun in situatii dintr astea si ma urăsc ca inca am treaba cu drogurile,  ceea ce o face pe ea sa fie implicată. Cand am vazut o atat de aproape de tatăl meu, m am panicat, sincer. Stiam ca nu are cum sa se intample ceva un fata mea, dar frica din ochii ei m a speriat si pe mine. Nu vreau sa imi imaginez prin ce a trecut din cauza tatalui ei si nu vreau sa imi imaginez ce se putea intampla daca nu ii răspundeam la telefon in ziua in care Trevor aproape o omora înainte de a o lasa sa fie violată de Ryan. Cuvantul 'viol' e prea dur folosit in acelasi context cu ea. Adică acum serios, cine nu ar vrea sa fie împreună cu ea? Are un fund perfect si sânii ei au mărimea perfecta: nu sunt nici prea mici si nici prea mari. Este si frumoasa, deșteaptă, drăguță, iar caracterul ei este unic- intr un sens bun. Dacă nu ar fi fost atat de timidă și dacă ar fi o tipa ușoară-adica daca si ar fi tras o cu mine, cu siguranță că nu mai eram impreuna acum. M a atras faptul că ma refuza si desi e ciudat, e adevarat.

   ' Sunt bine. Nu ma doare nimic acum.' spune si isi scapă telefonul din mana. Se desprinde din îmbrățișare si se apleaca sa si-l ia.

   'Te duc la spital dupa ore?' o intreb si isi ridica privirea la mine si nu pot sa nu ma gandesc intr un mod pervers la ea acum cand este in fata mea, jos si se uita la mine de sus cu o fata inocenta.

   'Sunt ok, serios.' spune si continua sa se uite la mine inocent,  iar eu inca ma gandesc pervers la ea. Pana si inocenta ei o face sexy si imi pare foarte rau ca este pe stop acum.

  'Te duc oricum, Cassie, nu vreau sa mai ai problema asta. Este grav. Nici Annie nu..' spun si mă opresc cand realizez ca sunt idiot.

Din cauza curvei aleia Cassie a fost obligată să i faca oral lui Jack si imi vine sa ma enervez numai gandidu ma la cat de prost am fost sa o indepartez de mine.

   'Am auzit eu bine? Eu sunt in situatia asta si tu bati apropo uri despre menstruatia fostei tale iubite care, apropo, este o curvă?' intreaba si se ridică.

    'Nu stiu de ce am dat o exemplu, dar..' ma intrerupe cu o privire ucigătoare.

    ' Nu imi pasa. E o curvă care este si frumoasa si cu care te sărutai acum o lună cand te prefaceai ca nu mai tii la mine.' spune.

     'Am vrut sa..'

     'Ai vrut sa i o tragi. Ce naiba ai vrut, Adam, huh? Sa ma enervezi pe mine vorbindu mi despre tarfa aia proasta de Annie?!' intreaba tipand, iar eu imi pun mana in cap.

    Fetele pe stop sunt mai rele decat iadul.

      'Inteleg acum de ce se spune ca fetele pe stop se enervează usor.' spun si se uita la mine ciudat.

     'Scuze daca m am enervat cand am auzit ca ii spui numele idioatei aleia. Tarfa..' spune si se apleacă pentru a isi cauta ghiozdanul, lasandu ma sa ii admir fundul.

  Se întoarce spre mine si ma îmbrățișează, apoi ma săruta lung si isi pune capul usor in scobitura gâtului meu.
   
    'Te iubesc.' spune si imi dau ochii peste cap.

Frate, nu imi place deloc de ea cand tipa la mine si dupa doua minute imi spune ca ma iubeste pentru ca ma face sa devin confuz.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum