Capitolul 63- Adam ma place...

15.3K 472 125
                                    


Linia de orizont este parca desprinsă dintr un vis. Pletele îmi zboară agitate. Ar fi fost totul perfect, ar fi fost o atmosferă securizanta(un loc in care te simti in siguranta), dacă nu aș fi avut sufletul gol.

Acum realizez ca mie nimeni nu mi a spus că mă iubește de mult timp. Poate nimeni nu ma iubeste. Ma simt mereu in plus si mereu trebuie să existe ceva care sa ma distruga psihic. Si acel cineva in momentele acestea este Ryan. Pentru ca m a înjosit atat. Pentru ca m a făcut sa ma simt o panarama. Pentru ca m a marcat.

Si la ce se referea prin'daca imi da bătaie,ma liniștesc' ? Dacă Adam l a bătut pe Ryan...

'Mi a zis Sara ca te a vazut cu Ryan. Esti bine?' ma intreaba Adam si mă face să tresar.

Imi apar acei insuportabili fluturași în stomac.

'Da. Vorbeam despre o carte si am aflat ca l ai batut.' Imi întorc tot corpul spre el. 'Mi ai promis..'

'L am batut înainte să iti promit. Atunci când am auzit conversatia dintre voi doi legată de cicatricea aia.' spune si mă întrerupe.

'Ugh!' marai.

'Poti fi supărată pe mine, bruneto, dar stii ca nu o sa dureze. Esti prea indragostita de mine pentru asta.' spune si isi pune mana pe lângă talia mea.

Cum? Nu sunt îndrăgostită de el. Nu. M ar omorî tata.

'Da, exact. Mor dupa tine!' Ii spun cu dramatizare in glas pentru a evidenția sarcasmul.

Vrea sa spuna ceva, dar ii suna telefonul.

' Da, omule.... Sunt intr o excursie aparent.... Nu, ce?... Cum dracu s a intamplat asta?! Frate, tu esti cretin?....Fa asta mai repede!' închide telefonul si isi pune capul între mâini.

'Esti bine? Vrei sa..' incerc sa ma apropii de el, dar tresar cand ii vad privirea plină de ură.

'Vreau sa taci si tu dracu. Esti inutilă. ' Imi spune si pleaca.

Lacrimile îmi apar in ochi si hotărăsc să le dau drumul. Oricum nu se mai intoarce.

Sunt inutilă. A recunoscut. Atunci de ce naibii m a mai ținut alaturi de el? Ca sa si bata si el joc de mine? Nu. Nu vreau sa cred asta.

Imi sterg lacrimile. Mai bine cobor unde sunt toti pentru ca singurătatea nu m ar face să mă simt mai bine. Las priveliștea si linistea in urma si cobor primele 6 scări, iar ceea ce vad, ma face sa simt ca se rupe ceva din mine.

Adam o săruta pe una din majoretele scolii, Clara, o fata subțire, nu are forme cine stie ce,dar este frumoasa. Chiar si cu tatuajele ei si cu cele sase piercing uri: unul in buric, doua in nas, unul in sprânceana, unul in buza si unul in ureche.

Inima îmi bate atat de tare si imi doresc sa ma trezesc dintr un vis si Adam sa mi spuna ca totul este ok, ca este alaturi de mine. Da, m am îndrăgostit de tipul rau al scolii, care este încurcat intr o afacere cu droguri, este periculos. Eu chiar ma asteptam sa ma placă? Ce stupidă sunt. Are dreptate, sunt si inutilă. Si ceea ce mă enervează cel mai mult, este ca este un sărut de lunga durata si plin de placere. Cel puțin așa pare. Ea il trage de tricou, iar el pare să aibă o poziție anormală pentru cineva care săruta. Are mâinile în spatele ei. Nu contează asta . Ideea e ca a sarutat o dupa ce m a sarutat pe mine, iar eu nu mai permit asta, nu mai vreau sa isi bata nimeni joc de mine.

*

'Urăsc ouăle dimineata. Parca sunt un piure mai consistent. ' spune Tina.

'Ba nu. Sunt bune, plus ca ajuta la memorie.' spune revoltată Chloe si Jennifer incuviinteaza. 'Nu i asa, Cassie? Esti cu noi?'

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum