Capitolul 94

9.4K 333 24
                                    

   Ies din masina lui Adam putin nervoasă, trantindu i portiera, ceea ce il face sa se uite la mine ca un disperat in timp ce își ridică mâinile în aer.

   'Annie... Vorbeste cu mine despre stopul lui Annie..' spun si oftează zgomotos, apoi ma prinde de mana, iar eu ma smulg din stransoare.

El chiar crede că este ok faptul că a adus în discuție subiectul intitulat 'Stopul unei tarfe numite Annie' ?Tipa aia a vorbit cu Jake sa imi faca ce mi a făcut, iar el aduce in discutie asta.

  Simt multe priviri pe spatele meu si desi sunt obișnuită, am senzatia ca am pătat si pantalonii, dar sigur nu este asa. Adică nu are cum sa se intample asta. Mereu am senzatia asta cand sunt intr o perioadă de genul. Privirile tuturor baietilor din grupul de ciudati îmbrăcati in negru sunt ațintite pe mine. Ce au cu mine? Mereu se uita asa spre fizicul meu de parca as fi dezbrăcată. Unul dintre ei isi mușcă buza de jos si imi face cu ochiul, iar eu imi dau ochii peste cap. Ce au baietii de sunt atat de nesimtiti?! Ma vede ca sunt lângă iubitul meu si imi face cu ochiul?

Băiatul acela a spus ceva grupului lui si au inceput sa rada, atragandu i atenția si lui Adam. Chiar m am speriat pentru un moment pentru ca nu aveam chef sa il vad pe Adam cu bâte pe cineva, iar, pentru mine, dar dupa ce iubitul meu s a uitat la ei, si a indreptat privirea inapoi in directia in care se uita initial, iar eu mi am întors capul pentru a ma uita la acei baieti. Acum nu se mai uitau la mine, vorbeau si de prefaceau ca nu m au vazut. Wow, ce efect are Adam asupra oamenilor.

Ma prinde de mana si se duce catre dulapul lui lângă care se aflau Luke, Matt, Liam si alti băieți populari din scoala, toti fiind inconjurati de fete mai dezbrăcate. Ma intreb oare ce părere are Jennifer despre asta, pentru ca eu nu sunt de acord cu chestia asta.
 
Adam se salută cu toti dand mana, iar apoi isi indreapta privirea către mine.

   'Azi ce ore avem împreună?'intreaba si ma încrunt pentru ca nu inteleg de ce mi a pus intrebarea asta.

   'Geografie si sport.' spun si el se încruntă, apoi isi muta privirea de pe mine.

Deși este cu un an mai mare decât mine, facem geografia împreună din cauza ca majoritatea profesorilor de această specialitate au demisionat, sau sunt in concediu maternal/paternal.

    'De ce?' intreb si imi pun mana in jurul gâtului lui, făcându l pe el sa imi prindă talia.

    'Nu pot sa stau atat de mult azi la scoala si chiar nu vreau sa te las singura. Nu ar fi mai bine să te duc acasa?' Intreaba, iar eu ma încrunt din nou.

    'Adam, deja mi au scazut notele si am mai multe absente decât zilele din vacanta noastra de iarnă. Nu pot pleca. Dar de ce trebuie tu sa pleci?' intreb, iar el incepe sa imi mângâie usor pielea goală a mainilor.

     'Vreau sa ma separ de grupul lui Jake si am nevoie de cineva pentru asta si voi fi ajutat de un prieten care abia a venit în țară, asa ca trebuie sa il astept la aeroport.' spune.

     'Si cum vrei sa faci asta? Sa te separi de grupul lui?' intreb, iar el isi pune mana cu care nu ma mângâia in cap pentru a isi aranja parul frumos.

     'E mult de explicat. Trebuie să ies din afacerile alea cu droguri si asta va fi mai greu pentru ca voi atrage atenția si nu sunt singurul care vrea sa plece. Si Matt, si Luke vor sa plece. Asa ca nu pot sta azi la scoala si nu pot fi cu ochii pe tine. Nu ar fi mai bine să te duc acasa unde esti in siguranta?' intreaba si imi dau ochii peste cap.

   Ma enervează cand stiu ca are dreptate. Adică la scoala asta infecta plină de persoane si mai infecte mi se pot intampla multe, mai ales că voi fi singura. Ma enervează ca sunt una din probleme lui.

    ' Ma voi descurca. Ai grija la ce faci tu acolo.' spun si isi baga usor mâinile mari pe sub materialul tricoului meu negru, ajungând să mi mângâie spatele, după ce se asigura ca nu ne vede nimeni, provocandu mi mici furnicaturi de placere.

     'Stai numai lângă Jennifer si daca se intampla ceva, suna ma.' spune si mă săruta, iar eu incuviintez din cap.

     'Nu mai face asta.' spune si se încruntă, iar eu fac acelasi lucru.

     'Sa nu mai fac ce?' intreb si imi zâmbește arogant.

     'Nu te mai uita asa la mine.'

     'Asa cum?' intreb, nestiind despre ce vorbeste.

     'Ai o privire inocentă.' spune si eu imi dau ochii peste cap a mia oara pe ziua de azi.

     'Asa, si?' intreb, iar el imi zâmbește emanand superioritate si imi indeparteaza niste șuvițe de par de pe fata, pentru ca mai apoi sa se apropie de urechea mea.

    'Pentru ca imi vine sa ti o trag de fiecare dată când te uiti asa la mine si crede ma ca nu imi place sa nu duc ceea ce vreau pana la capat.' șoptește, iar eu imi indepartez usor buzele.

Ce naiba a zis si de ce naiba mi a plăcut sa aud ceea ce mi a zis? A stârnit un foc in mine si nu stiu ce naiba inseamna asta. Ce naiba imi face băiatul ăsta?

  Imi săruta din nou obrazul si ma strange in brate, după care pleaca cu Luke si Matt in treaba lui. Ce naiba a fost asta?

  'Hei, esti pregatita pentru chimie?' ma intreaba o voce familiară pe care o recunosc fiind cea a lui Jennifer.

Ma zguduie putin si ma scoate din transă.

   De ce mi a plăcut sa aud ce a spus?

   'Da, scuze, ma gândeam daca am avut tema sau nu. Haide.' spun si o iau de mana, îndreptându ma spre clasa in care sa va susține ora de chimie, gândindu ma la baietii ciudati care au intrat tocmai acum in scoala si care ma tintuiesc cu privirea.

    'Luke si cu mine vrem sa mergem intr o excursie cu cortul si mi a sugerat sa va chem si pe voi.  Poate ti o va trage ca sa te gaureasca si pe tine cineva o data in viata asta ca prea mult stai cu picioarele stranse.' spune, iar eu dau din cap afirmativ la propunerea ei, iar apoi adaug:

   'Nu cred ca mai e nevoie.'

Mi se opreste aerul in plămâni cand realizez ce prostie am scos pe gura.

    'Ce ai zis? Cassie Smith, ce naiba ai zis?' intreaba si mă oprește pe hol, zguduindu ma de umeri.

     'Nu.. adica am zis ca..' incerc sa zic, dar ma intrerupe.

      'Voi chiar ati...?' Intreaba iar socata si o stare de vinovăție ma cuprinde.

Nu i am spus că mi am pierdut viriginateatea, asta pentru ca mi a fost rusine. Ea imi spune câteodată de relatia ei cu Luke si mentioneaza multe lucruri ciudate, iar eu nu i am spus nici macar cum a fost acel moment.

     'M am referit ca nu va fi cazul sa ne o tragem.' spun usor mai tare, iar inima imi bate mai tare cand vad unele priviri țintuindu ma.

     'Oh, Doamne!' tipa Jennifer, iar pe hol se face liniște totală, pe noi fiind privirile tuturor elevilor.

  Eu incep sa alerg către clasa, iar ea incepe sa tipe dupa mine.

      'Cassie! Cassie Smith, opreste te!' spune, iar eu alerg si mai tare, izbindu ma de câțiva elevi.

Buna! Stiu ca a fost un capitol foarte scurt si ca v am dezamagit, dar am avut o problemă la repartizarea in sali(dupa evaluare). Dar s a rezolvat si sunt mulțumită, iar de acum voi posta cate un capitol pe zi.

Multumesc foarte mult de comentarii de asemenea, ma motivează scriu, stiind ca cineva imi apreciază munca. Multumesc pentru intelegere!❤❤❤

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum