Capitolul 82

11.3K 606 29
                                    

  dati si voi un vot ca ma ajuta, multumesc, lectura plăcută!!

Din perspectiva lui Cassie

  Un aer usor rece trece prin mine si realizez ca m am trezit, ca am iesit din starea aia minunata de somnolență. Niste atingeri blânde și călduroase parca ma răsfață, de la fund la talie si de la talie la fund.

   Aseară am.. oh, nu. Ce am facut aseara? Bătăile inimii mele cresc, dar se calmează cand simt mirosul de parfum bărbătesc care imi pătrunde nările. Sunt in bratele lui Adam, sunt in siguranta si sunt deasupra lui. Cum poate tine o tonă peste el? Sunt o grasa.

   Ma dau jos de pe el si ma întind, apoi deschid ochii si il vad stand uitandu se la mine cu telefonul în mână. Ii zâmbesc si ma ridic la nivelul lui, apoi ma trântesc în pat si imi pun capul in scorbura gâtului lui.

   Un sunet de vibrație repetat parca sparge tulburator linistea minunata a dimineții si stiu deja ca e al meu datorita faptului ca Adam își are telefonul în mână si sunetul se aude mai de departe.

    Oftez si aproape ma dezechilibrez cand ma ridic din pat din cauza durerii insuportabile de cap. Ce naiba am facut aseară? Realizez ca singurele articole vestimentare pe care le port sunt puloverul lui Adam si perechea mea de boxeri negri.

Chiar nu stiu ce am facut aseara.

    Jennifer ma suna. Sa i închid? Nu.

  'Spune rapid.' Ii zic si ea incepe sa rada.

   'Tu stii ce ai facut aseara, Cassie?' ma intreaba si eu imi fac drum printre lucrurile care ieri stăteau pe dulapul meu frumos aranjate, către ieșire pentru ca abia astept sa aflu.

    'Nu, Jennifer. Ce?' intreb accentuandu i numele pentru a il informa subtil pe Adam cu cine vorbesc.

  'Spune mi de unde iti aduci aminte.'

'Stiu ca dansam împreună cu niste tipe, le am uitat numele, si cu tine.' ii spun.

  'E clar. Jake a venit si s a băgat în seama cu tine, apoi Adam a venit lângă voi si..'

  'Si l a bătut? I a făcut ceva? A vazut cineva ceva?' o intreb intrerupand o.

   'Nu. Chiar nu a vazut nimeni, înafară de mine. Adică eram curioasă sa vad ce se intampla, asa, unde eram: Jake v a tras pe amândoi la o masă si a întins un praf alb pe masa, apoi a făcut liniute si tu ai ajuns sa te droghezi. Nu stiam ca esti atat de petrecareata sincer.' spune si rade iar eu imi pun palma in cap.

    'Adam m a lăsat să mă droghez?' intreb încet ca sa nu ma audă iubitul meu care este din camera mea. Intru in baie si incep sa ma spăl pe dinți.

    'Adam, la ce privire avea, putea sa il omoare pe Jake in momentul in care tu te uitai zâmbind la cocaina aia. Bănuiesc că Adam nu te a lăsat, logic ca nu, dar tu ai insistat. Apoi Adam te a cărat afara si dupa nu te am mai vazut.' Imi spune.

Cocaina?!Oh, ce am facut?! Sunt asa o proasta! Nu inteleg cum de Adam ma suportă.

'Te sun mai încolo, trebuie să vorbesc cu Adam.' Spun si închid apelul, apoi, după ce ma spăl pe fata, intru in camera mea.

  Adam își lasă telefonul din mana si se uita la mine, iar eu ma uit la el.

  'Eu.. ă..' nu stiu cum sa incep.

  'Tu ă ce?' intreaba cu un zâmbet arogant pe fata parca stiind ca ma aflu in ipostaza in care o sa rada de mine la cat de ciudata pot fi si la cat de copilăroasă pot fi.

    'Eu nu.. ' tot nu stiu cum sa incep.

     ' Ai dansat pe mese dezbrăcată, Cassie.' spune cu seriozitatea pe care o are în glas si atunci când se află în orice context care conține subiectul *droguri*, ceea ce ma sperie teribil. 'In timp ce eu eram afara si fumam o țigară. Si dupa ce am aflat de asta, te am cautat si te am gasit pe jos si a trebuit să te car acasa dezbrăcată.' spune si incep sa ma indoiesc de ce a spus Jennifer.

   Rade. Ma sperie.

    ' Glumesc, am stat cu ochii pe tine si nu ai facut asta, dar ai facut ceva mai rau si bănuiesc că te doare capul de iti vine sa te omori, nu i asa?' intreaba si eu aprob cu o privire confuză, încercând să evit momentul-ficțiune din mintea lui perversă.'Ti a zis Jennifer la telefon ce s a intamplat, nu?' intreaba si aprob iar. 'Deci ramane sa iti zic ceea ce este cu adevarat interesant. Lasand la o parte, faptul că abia te mai tineai pe picioare si ca ai vomitat in parcare, te am adus acasa si ma rog, te prosteai tu, ceea ce este absolut normal pentru o persoana aflata sub influența drogurilor si ai dat peste dulapul asta, eu l am prins pentru ca ar fi căzut peste tine si am descoperit niste poze.' spune si imi duc privirea către pozele mele. Erau puse împreună cu niste Dvd -uri intr o cutie. Oh, sunt asa o fraiera!

   'Ce ai vazut?' intreb cu o voce care îi sugerează ca stiu deja raspunsul.

   'Tot, înafară de Dvd -uri. Cassie, nu stiam ca..' incearca sa spuna, dar il opresc aruncandu i o privire ciudata.

    'Asta a fost trecutul meu si sunt ultimele poze cu mine de genul. '

    'E ok sa te simti ciudat, nu stiam ca Trevor ti a facut asta de la 15.' spune.

    'Ei bine, acum stii.' spun usor rece.

Ma deranjează ca a vazut pozele alea, si ma deranjează mai mult ca din cauza mea le a vazut.

   'Vino aici.' spune si isi deschide bratele.

Fac o fata ciudata si ma duc la el, apoi trage plapuma mea pufoasa peste noi. Imi mângâie parul si imi săruta creștetul capului. Ah, e atat de dragut.

' Nu conteaza trecutul tau, vom da foc la pozele alea. Conteaza ca acum esti a mea si ca nimeni nu te poate rani.' Imi spune si mă strânge în brațe.

Il sărut si incep sa ma joc cu parul lui,încercând să las durerea de cap deoparte. Imi place sentimentul asta, ma simt in siguranta si parca sunt in rai cand ma strânge în brațe. Imi place ca tine la mine si imi place ca este protectiv, ca imi ia apărarea in fata oamenilor care ma displac si care ma tratau ca pe un caine. Il iubesc si sincer, desi mi a fost greu sa cred ca eu chiar pot iubi, mi a fost si mai greu sa cred ca cineva ma poate iubi si il ador pentru faptul că mi a schimbat parerea.

  'Cum ai dormit aseara?' il intreb si incepe sa rada.

   ' Nu am dormit, Cassie. Toată noaptea te ai foit, erai mai rece decât gheața si nu mai stiam ce sa fac sa te încălzesc. Apoi ai inceput sa frigi. Nu te mai las in viata mea sa vorbesti cu idiotul ala de Jake.' spune.

Jake, apropo de el. Nu imi aduc aminte de cum arata, am ratat toata faza din cauza alcoolului! Ce fraiera sunt.

  Deodată simt ca nu mai pot sa respir si ca parca ma lovește cineva in cap cu o bata. Incerc sa trag aer in piept si sa imi revin, dar nu pot.

  'Cass.. rezista putin.' spune si se ridică din pat, iar eu inca incerc sa pot respira. Simt ca ma sufoc si simt ca o sa mor si chiar nu vreau asta in momentul asta. Adam ma ia in brate si imi ia cu greu mana pe care o țineam lipită in jurul burtii pentru a baga un ac in ea. Adam vrea sa ma omoare? Eu ma sufoc aici si el aduce un ac? Mana mea este agitată din cauza reactiei corpului meu si cu toate astea, Adam baga seringa aia in mana mea si incep sa ma calmez. Ce este chestia asta? Si de ce ma simt epuizată.

  'E ok, iubito. Ti am dat un calmant, e o reacție normala.' spune si mă întinde usor in pat, în timp ce eu iau guri mari de aer. Ce bun e aerul.

  Dacă Adam nu era aici? Daca el se ducea acasa aseara si ma lasa singura in starea in care eram si acum eu ma sufocam?
 
O stare de oboseala ma cuprinde si stiu doar ca trebuie sa dorm.
   

Scuzati întârzierea, nu prea am avut idei si sincer, m a captivat o carte de pe wattpad si am incercat s o compar cu a mea. Mare diferenta - cartea mea are probleme majore.
Dar, o voi edita si mi au venit multe idei. Asa ca voi posta mai des. Kisses❤

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum