Capitolul 89

10.8K 364 69
                                    


   Ploaia bate in geamul meu de parca ar fi moartea dupa o babă. Ce naiba zic? Sunt foarte nervoasă, îngrijorată, speriată si aproape ca imi vine sa sparg usa asta pentru a ma duce dupa Adam sa vad daca este bine, nu inainte de a alerga la Matt in camera sa ii iau telefonul si sa il bat pentru ca m a incuiat in camera. Adam s a luat la bătaie foarte urat cu idiotul ala jegos de Jake si chiar voiam să îi opresc.

   Ma enervează si Adam ca i a spus lui Matt sa ma duca de acolo. Adica m a speriat si pe mine cand efectiv a tipat la el cu vocea lui groasa. Mor de ciuda cand ma gandesc ca daca nu ieșeam eu la plimbarea aia nenorocita, nimic nu se intampla.

Si Jake. Ce naiba cauta Jake in acelasi loc cu mine si cu Adam azi. Ne a urmărit sau ce?! Nu inteleg nimic din ce se intampla.

  Un zgomot care vine dinspre partea usii ma face sa ma ridic in picioare din pat si sa ma duc in directia din care se aude acesta. Sigur este Matt. Cred ca si a dat seama ca nu are voie să mă țină inchisa in camera ca pe un caine.

'Matt, jur ca nu mai am ce vorbi cu tine in viata mea!' spun si chiar daca sunt nesigura de cine este persoana din fata mea, imi ridic palma si o imdrept catre aceasta.

  Brațul imi este prins si astfel, palma imi este blocata, apoi aceasta persoana inchide usa.
 
  'Nu sunt Matt.' spune.. Adam si fluturii mei din stomac enervanti isi fac apariția.
     
  Ma indrept catre biroul meu cu scopul de a aprinde lampa care are o lumina mai slaba decat becul puternic din camera mea, in timp ce il trag pe Adam dupa mine si in timp ce ii spun:

   'Poti sa imi explici te rog de ce Matt m a inchis in camera si de ce tu i ai spus sa ma ia de acolo? Pentru ca...' ma opresc din vorbit atunci cand gasesc intrerupatorul si aprind lampa si ii vad fata lui Adam.

Nu cred ca pot descrie imaginea din fata mea, dar pot spune ca e oribilă. Sângele de pe fata lui este împrăștiat în firicele care ies dintr o rana din frunte si una din nas, firicele care sunt uscate si altele care încă se continuă pe fata lui frumoasa. Ochiul lui are o pata usor rosie in jur si oftez cand realizez seriozitatea de pe fata lui.

  'Așează te pe pat.' spun si incep sa caut spirtul pe care l am folosit data trecuta pentru fata lui, cand a avut o cearta cu tatăl lui, si o bucată de vata.

    Cand le gasesc, ma apropii de el, ma pun in genunchi in fata lui, pun cu atentie spirt pe vata din mana mea dreapta, apoi ma sprijin cu cotul stang de genunchiul lui si incep sa ii stert sangele de pe fata. Seriozitatea lui ma omoară. Niciodata nu l am vazut atat de serios. Se uita intr un punct fix de pe covorul meu si mie incepe sa mi se faca din ce in ce mai frica de ceea ce urmeaza sa aflu in legatura cu ce s a intamplat azi, dupa ce am fost luată de acolo practic pe sus de Matt.

    După ce termin ce am avut de facut, pun spirtul la locul lui si vata plină cu sânge o arunc.

    'De ce nu mi ai spus?' intreaba si pielea mea se face de găină. Despre ce vorbeste?

     'La ce te referi?' intreb si ma apropii de el care este acum in picioare in fata mea.

   Se uita in alta directie decat in ochii mei, apoi clipeste des si se uita din nou la mine. Isi pune mâinile mari printr o miscare brusca pe umerii mei si apoi isi lipeste fruntea de a mea.

    'La ce.. la ce ti a făcut Jake.' spune si isi închide ochii, parca dorind să se calmeze pe interior.

   Lacrimile mele imi ies din ochi si imi dezlipesc fruntea de a lui pentru a ma aseza pe pat. Sunt trista. Sunt supărată. Sunt nervoasă. Jake stie sa strice tot. Il urăsc! Il urăsc atat de tare! Putea sa obtina ce voia de la Kira sau de la Annie sau de la oricare alta panarama. Nu, frate, nu. El pe mine a vrut sa ma faca sa sufar. E un... m am si saturat sa ii atribui adjective care ar trebui sa il descrie perfect, adjective negative. Inteleg ca are mai multa forta decat mine, inteleg ca el si cu Adam s au certat, inteleg de ce Adam a trebuit sa faca ce a facut, dar nu inteleg de ce Jake m a ranit in halul asta. Scrie 'loveste-ma, fa-ma sa sufar' pe fata mea cumva?

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum