Capitolul 107

13.5K 337 155
                                    

"Cassie. Ce. Naiba?!" ma intreaba Jennifer, strangandu ma de brate putin cam dureros.

Intr adevar, acea tot dreptul sa fie confuza si sa ceara explicatii. Pana la urma urmei, eu am fost cea care s a inchis in baie pentru cateva zile, fara sa manance.

"Scuza-ma, Jenn.. Stiu ca probabil esti confuza si derutata, dar sunt bine si voi fi si mai bine. Eu..umm.."

"Ce ti s a intamplat? Adam nu mi a dat prea multe detalii, pare extrem de stresat si cred ca intr un interval de o ora a fumat vreo zece tigari rulate cu un strat gros de cine-stie-ce-naiba-avea-el-acolo." ma intrerupe, observand ca nu mai stiu cum sa continui.

Adam ma ingrijoreaza putin. Fumează prea mult si nici macar nu stiu ce fumeaza. Nu cred ca cineva chiar ar putea fuma zece tigari inte o ora, adica asta ar insemna sa fumeze o țigară la fiecare sase minute si daca scoatem timpul pe care il consuma prin rulatul tigarilor, raman la concluzia ca ar fi fost posibil sa fi fumat tigara dupa tigara. Este toxic pentru el. A fost stresat si avea nevoie de nicotina aia. Din cauza mea. Pentru ca iar am fost slaba.

Poate era mai bine sa nu ies cu mama. Daca nu ieseam atunci, nu ma mai enerva ce auzeam din partea ei, nu mai plecam mai devreme decat mi ak propus, nu ma intalneam cu ..Jake si cu Anne si nu...
Oh, Doamne, Cassie.. Te distrugi singura..

"O sa iti spun si despre asta, doar mai lasa ma putin, te rog, pentru ca daca voi continua sa imi amintesc, nu voi putea trece peste."

Ofteaza si ma ia in brate.

Un sunet ne desprinde din imbratisare si Jennifer isi ia telefonul din buzunar pentru a vedea notificarea primita. In acelasi timp, aud o gramada de sunete specifice unor notificari si ma uit in jurul meu, observand o multime de elevi holbandu se la telefoanele lor si razand, mirandu-se sau avand o grimasa pe fata.

Jennifer isi indeparteaza buzele in semn de mirare si isi pune mana la gura, marindu si ochii. Ce naiba se intampla?

Ii iau telefonul din mana si ceea ce vad, ma captureaza complet intr o transa: un filmulet cu Annie si cu un barbat in varsta, dezbracati, facand...., imi vine greata. Barbatul are pe fata un fel de masca si o atinge pe tot corpul, in timp ce ea se mișca deasupra lui si sarutandu-i gatul, scotand tot felul de sunete. In dreptul fimuletului era atasata propozitia: "te ai pus cu cine nu trebuia, Anne".

Ce naiba?

Ii dau telefonul lui Jennifer si incep sa alerg prin scoala in cautarea lui Adam. Sigur el a facut o! Mi a spus ca a rezolvat problema asta. Dar totusi cum a facut o? Sunt extrem de cinfuza.

Ajung in dreptul vestiarelor si nu pot decat sa raman cu gura deschisa. Toata lumea sta pe telefon. Absolut toata lumea. Fetele soptesc si rad, iar baietii se uita satisfacuti de ceea ce vad in telefoane. Ce e inneregula cu generatia asta?

Inaintez catre vestiarul băieților si ma opresc in fata acestuia. Sa intru? Sa nu intru? Probabil majoritatea se schimba si ar fi nepoliticos si nepotrivit pentru mine sa intru peste ei. Cea mai buna decizie ar fi sa astept oana iese cineva ca sa il rog sa il cheme pe Adam, asa ca ma sprijin de perete si incep sa imi rod unghiile.

Nu imi pot scoate din cap mesajul. 'Te ai pus cu cine nu trebuia, Anne.' Stiu ca Adam are o legatura cu asta, dar chiar nu pot sa ma gandesc la cum a facut asta. Nu pare genul lui si chiar daca ar fi genul lui de umilinta, pe cine a pus Adam sa se culce cu Anne si cum de Anne s a culcat cu cineva cu cagula pe cap..?

Un baiat cu par vopsit in albastru iese din vestiar si ma intrerupe din gandit.

'Scuze, umm, poti sa il chemi pe Adam daca e acolo, te rog?' il intreb, apoi se uita confuz la mine si aproba, deschizand usor usa.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum