Capitolul 74

13.7K 432 118
                                    

Din perspectiva lui Adam

22 de ore. Au trecut 22 ore de cand Cassie este inconștientă si 4 ore de cand dau intr un sac de box in continuu sa mi descarc nervii. I am luat telefonul lui Ryan, urmează să sterg pozele cu Cassie, dar parca mi este frica. Nu vreau sa le vad, dar vreau sa le vad, sunt confuz.

Cassie are vanatai peste tot, glezna este umflata si are niste zgarieturi in zona oaselor coaxale(oasele alea gen de pe unde este talia), semn că Ryan a încercat iar sa o .. Drace, nici nu vreau sa pronunț cuvantul in acelasi context in care este si ea.

Sunt un idiot si un handicapat mintal. Cum morții mei am putut să o las acasa? Stiam ca Trevor poate sa i faca rau. Si totusi am lăsat-o.

După ce am adus o acasa la mine, l am sunat pe Lucas, un vechi prieteni care este medic. I a pansat ranile si mi a lăsat o seringa pe masa pe care s o folosesc in cazul in care nu se trezeste peste două ore. Nu mai pot sa astept. Vreau sa o fac sa rada si sa o duc de aici, din iadul asta.

Ma opresc din lovit sacul de box cand imi aluneca pumnul de pe acesta din cauza sângelui, apoi ma uit la monturile mele. Sunt roșii si zgariate, dar nu mi pasa. Imi pun tricoul pe mine si ma duc in camera mea, unde se află Cassie.

Sta întinsă pe pat si doarme. Ma uit la seringa de pe masa si in timp ce ma îndrept spre a o lua, imi scot telefonul din buzunarul pantalonilor si ii trimit un mesaj Samanthei.

  Sincer sa fiu, nu ma asteptam din partea Samanthei sa se poarte atat de bine cu Cassie. Adică tine foarte mult la ea.

   Ma apropii de pat si ma uit la ea. E frumoasa, chiar si cu rănile ei care o fac si mai puternică. Nu o merit, dar o am.

    Ii iau încheietura si incerc sa gasesc vena cu acul seringii pe care o am in mana, apoi presez pe chestia aia care împinge lichidul.

    Las seringa pe masa si incep sa ii mângâi parul. Imi vine sa ma arunc de pe un bloc, vreau sa ma bată cineva. E vina mea ca sunt un idiot, puteam sa o iau cu mine oriunde as fi mers. Puteam sa o oblig sa stea lângă mine, puteam s o sechestrez. Putea sa ma urască, dar eu tot pentru ea as fi facut asta.

    Ii dau la o parte parul care se așeza frumos pe gâtul ei si privirea imi cade peste pata mov si mare. Ryan a făcut asta. Ryan e de vina pentru tot si il urăsc pentru asta. Cassie are zgarieturi prin zona picioarelor si chiar nu vreau sa ma gandesc la ce i se putea intampla daca nu ma grăbeam.

   Ryan e un imbecil in primul rand pentru ca ii face plăcere să o facă pe Cassie sa sufere, iar în al doilea rând,pentru ca a vrut sa o violeze cand avea menstruatia.

   Cassie se foieste prin pat si incep sa ii soptesc numele in ureche pentru a o trezi.

   Din perspectiva lui Cassie

După o săptămână

  Nu cred ca am mai avut o săptămână atat de grea in viata mea. Tata mi a pierdut tutela, deci practic eu nu mai am tata si sunt plasată în plasament.

  Ryan se află în stare de comă, dar proful de istorie nu depune plângere împotriva lui Adam pentru ca Ryan ar intra in probleme mai mari. Chiar voiam ca Ryan sa faca pușcărie, dar bănuiesc ca bătaia de la Adam este suficientă. Ce tot zic? As vrea sa ii dau foc, sa urle de durere, sa ii sfasii pielea de om jegos ce este. Dar nu pot.

    Tata a primit o amendă destul de mare pe care o plătește acum din banii pe care i a dat Ryan. Amândoi sunt niste fraieri.

     Samantha se luptă la tribunal pentru mine si pentru a imi castiga tutela, un fel de adopție, plus ca incearca sa nu implice presa. 'Noul model al uneia dintre cele mai populare reviste din lume a avut parte de cea mai proastă zi din existența sa.' Nu, chiar nu as vrea sa scrie asta pe niciun panou publicitar de mine.
  
     Eu si cu Adam suntem mai apropiați ca niciodata si prin 'apropiați' ma refer la faptul că nu mă scapă din vizor in nicio secundă. Ma pândește tot timpul si si a pus niste oameni sa aiba grija de mine cat el este plecat. Jur ca viata mea nu ar mai fi avut niciun farmec fără el in ea.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum